U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: U-21, U-19, U-17
Nije igra u 5.ligi i prvi tim igra u 6.ligi.
Malik Memisevic iz Werder U17, 9 utakmica 11 golova.
Nije nastupao za Svabe, na TM pise da ima nas pasos.
Nije nastupao za Svabe, na TM pise da ima nas pasos.
https://www.transfermarkt.de/amir-abdij ... ler/404929
Amir Abdijanovic, Wolfsburg U17. Navodno jako talentovan, nastupa za Austriju U17
Amir Abdijanovic, Wolfsburg U17. Navodno jako talentovan, nastupa za Austriju U17
Jos je on tanak,,,DrFilgud je napisao/la:https://www.transfermarkt.de/amir-abdij ... ler/404929
Jel se zezas?Vrebac je napisao/la:Jos je on tanak,,,DrFilgud je napisao/la:https://www.transfermarkt.de/amir-abdij ... ler/404929
Prerano je govoriti o 'megatalentima' kada su jos uvijek U17... Samo se sjeti Armina Cerimagica.
Nisu megatalentu, ali bi ih trebalo pozvati, barem ovoga sto ima ciste papire.Vucevich je napisao/la:Prerano je govoriti o 'megatalentima' kada su jos uvijek U17... Samo se sjeti Armina Cerimagica.
Ne zezam,DrFilgud je napisao/la:Jel se zezas?Vrebac je napisao/la:Jos je on tanak,,,DrFilgud je napisao/la:https://www.transfermarkt.de/amir-abdij ... ler/404929
Gledao sam ga i meni nista posebno nije!
buducnost nam nije bas najsvjetljija.cini mi se da smo od svih repki iz nase regije,mi nekako najtanji kad su pitanju mladi talenti.mi danas nemamo ni jednog 19-21 igraca,koji bi spadao medju top 50-100 u svom uzrastu.previse se mi naslanjamo na dijasporu,morali bi vise truda uloziti u proizvodnju igraca u BH ligi.Srbija i Hrvatska imaju u U21 nekoliko vrhunskih talenta,neki od njih bi vec danas mogli igrati za A selekcije,a mi??nasi talenti su 24 godisnji duljevic iz cvajte,rade krunic(24) iz Empolija,deni milosevic 23 iz turske lige.
E saće te rasturiti "argumentima"fininho je napisao/la:buducnost nam nije bas najsvjetljija.cini mi se da smo od svih repki iz nase regije,mi nekako najtanji kad su pitanju mladi talenti.mi danas nemamo ni jednog 19-21 igraca,koji bi spadao medju top 50-100 u svom uzrastu.previse se mi naslanjamo na dijasporu,morali bi vise truda uloziti u proizvodnju igraca u BH ligi.Srbija i Hrvatska imaju u U21 nekoliko vrhunskih talenta,neki od njih bi vec danas mogli igrati za A selekcije,a mi??nasi talenti su 24 godisnji duljevic iz cvajte,rade krunic(24) iz Empolija,deni milosevic 23 iz turske lige.
Hoće li negdje biti prenos dvomeča sa Makedonijom u19? btw. gdje se igra?
Moliti ove iz City TV, oni prenose sve zivoboomboom je napisao/la:Hoće li negdje biti prenos dvomeča sa Makedonijom u19? btw. gdje se igra?
Juniori rutinski slavili protiv Makedonije. 3-0 za nas.
Koliko sam uspio vidjeti na slikama sa okupljanja, svi (glavni) igraci su prisutni. Jedino Zeljinog tria nema jer sutra igraju mec Youth League.

Koliko sam uspio vidjeti na slikama sa okupljanja, svi (glavni) igraci su prisutni. Jedino Zeljinog tria nema jer sutra igraju mec Youth League.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ove mladje selekcije non stop igraju prijateljske utamice protiv Makedonije, Crne Gore, Srbije.. valjda idealna prilika da se uzmu pare od roditelja nekih igraca za nastup
Don't believe the hype.
Gareth Bale #11 ? 

Mislim da je to Benjamin Hadzic.75000 je napisao/la:Gareth Bale #11 ?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
recenica u tekstu o ovoj pobjedi na ovom cijenjenom portalu
BiH je bila mnogo bolja reprezentacija i pravo je čudo kako danas nisu postigli više od dva gola, na kraju je završeno 3:0 za BiH.
BiH je bila mnogo bolja reprezentacija i pravo je čudo kako danas nisu postigli više od dva gola, na kraju je završeno 3:0 za BiH.
Najjeftinije, najmanji putni troškovi.akisarajevo92 je napisao/la:Ove mladje selekcije non stop igraju prijateljske utamice protiv Makedonije, Crne Gore, Srbije.. valjda idealna prilika da se uzmu pare od roditelja nekih igraca za nastup
Apropo prethodne dvije su bile u Bugarskoj.
Dobra pobjeda, nadam se da ce ova generacija konacno plasirati na prvenstvo (iako nisam siguran sa obzirom da je Toni Karacic tu).
Mustafic, Kovac, Sadiku, B.Hadzic, Kosanic, Celikovic; Smajic, Danilovic, Beganovic, Sabanovic, N.Hadzic75000 je napisao/la:Gareth Bale #11 ?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], dedo26, Edincapitano, Google Adsense [Bot], jasmin10, klasik, Muumii, Tihi, Wilshere10, ZgemboNr1 i 71 gost.