Salje mu covjek dublje loptice na BH i odmah tako ostvaruje prednost u poenu.
Jer, koliko znam grijesio je Rafa i u IW, kao i u Miamiu. Kako to da uvijek ima taj los dan bas protiv Federera ove godine, zapitajte se to
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
To ima evo pet mečeva zaredom, ne znam kolike su šanse da 5 mečeva zaredom čovjek ima loše dane protiv Federeraleorey je napisao/la:A da malo ukljucite mozak i shvatite da Rafa grijesi upravo zbog igre Rogera ? Ista stvar je bila prije, gdje je Roger svaku trecu lopticu napucavao u mrezicu kad je igrao s Nadalom. A znamo i zbog cega je to tako bilo.
Jer, koliko znam grijesio je Rafa i u IW, kao i u Miamiu. Kako to da uvijek ima taj los dan bas protiv Federera ove godine, zapitajte se to
A sta mislis da pogledas vise od jednog meca mjesecno?leorey je napisao/la:A da malo ukljucite mozak i shvatite da Rafa grijesi upravo zbog igre Rogera ? Ista stvar je bila prije, gdje je Roger svaku trecu lopticu napucavao u mrezicu kad je igrao s Nadalom. A znamo i zbog cega je to tako bilo.
Ocekivano,kao sto sam i govorio...KingJamesMVP je napisao/la:Rafa otkazao Basel
Dugo je i Roger najlosije izgledao protiv Nadala...da je uvijek izgledao dobro nikad ne bi izgubioleorey je napisao/la:@RafaGarros9, pa bas zato i govorim...pratio sam skoro svaki Rafin match od AO.
Bas najgore izgleda upravo protiv Federera. Sto li Boze, pitam se![]()
Ako je tako ne vidim gdje je onda problem,ako nisi vidio da je Rafa imao ocajno izdanje ne samo zaslugom Rogera onda stvarno nezz.leorey je napisao/la:@RafaGarros9, pa bas zato i govorim...pratio sam skoro svaki Rafin match od AO.
Bas najgore izgleda upravo protiv Federera. Sto li Boze, pitam se![]()
Covjece mi smo i prije Shanghai turnira govorili da ce otkazati jer ne treba mu 500tica u ovom dijelu sezone...zdrav razum i logika...SemirSema je napisao/la:Usro se Rafica pa otkazao Bazel
Nema sta drugo biti. Zna da bi opet morao glumiti povredu!SemirSema je napisao/la:Usro se Rafica pa otkazao Bazel
Kriju se jedan od drugog.Unofficialpage je napisao/la:Problem je što ni Federer neće igrati najvjerovatnije ni Bazel ni Pariz.
Uhvati me ako možešPogba je napisao/la:Kriju se jedan od drugog.Unofficialpage je napisao/la:Problem je što ni Federer neće igrati najvjerovatnije ni Bazel ni Pariz.
eno sad? šta mu je??Unofficialpage je napisao/la:Problem je što ni Federer neće igrati najvjerovatnije ni Bazel ni Pariz.
jestamaji je napisao/la:eno sad? šta mu je??Unofficialpage je napisao/la:Problem je što ni Federer neće igrati najvjerovatnije ni Bazel ni Pariz.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.