FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Dajte nam "city" da ogadimo izbjeglicama fudbal hahaaha
Najvise bi godio Svatovac 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
dajte nam Bojac, zelimo osvetu
Njih ćemo u finalu
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Gracanica, jesmol tamo kada igrali, a da nismo izgubili? 

I Ciri je jedini poraz bio tamo, ako se dobro sjecamtuzlak1987 je napisao/la:Gracanica, jesmol tamo kada igrali, a da nismo izgubili?
Jedan grad, jedna ljubav!
Srecom nije daleko,mozemo pokusati proci.. sreca pa smo Krupu zaobisli.. 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ma sta reci, i dobro i nije...Svi znamo kako se oni naostre protiv nas i ne sjecam se da smo ikad izvukli pozitivan rezultat i kada smo bili daleko jaci nego sada
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ali generalno dobro je izvlacenje, ko prodje ovu rundu na konju. Imaju 4 ekipe koje mogu osvojiti kup, a medju njima smo i mi. Polazi Siroki, Borac ili Krupa i Zeljeznicar ili Mladost. Te smo tu jos mi, ovi se ostali medjusobno poizbacivase.
Gracanicu prolazimo, kvalitetniji smo. Ako gledamo samo papir, druga stvar je sto se oni uvijek naloze protiv Slobode. Ali Slavko je dobio dobro izvlacenje opet i prolaz je vise nego realan.
Gracanicu prolazimo, kvalitetniji smo. Ako gledamo samo papir, druga stvar je sto se oni uvijek naloze protiv Slobode. Ali Slavko je dobio dobro izvlacenje opet i prolaz je vise nego realan.
Navikao sam ihHitman22 je napisao/la:U koliko sati je izvlačenje ? Ja bi volio Gracanicu a od jačih Borac nikako nam Željo ne pase sada ili Široki
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Kako im se zove onaj afrikanac Dialiba ili Diarra, on je jos uvijek kod njih mislim.
Nismo se nikad tamo dobro proveli...
Nismo se nikad tamo dobro proveli...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Tesko da ce se to proci...ovi ce se naloziti ko mladi majmuni a nisu toliko nekvalitetniHitman22 je napisao/la:Jedna utakmica i to u Gracanici 25tog
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
E ako Ordagic, Krpic, Todorovic, Hairlahovic, Culum i ti ne mogu ovo proci onda neka se ispisu iz fudbala i odu raditi u Bingu.
Ja znam da bi to volio da se ne prodje i da se u polufinalu izbjegne Sloga ali proci cemo,yebes Gracanicu,kupit ce to Macakstaragarda je napisao/la:Tesko da ce se to proci...ovi ce se naloziti ko mladi majmuni a nisu toliko nekvalitetniHitman22 je napisao/la:Jedna utakmica i to u Gracanici 25tog
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Nema to tamo puno veze sa fudbalom...vidjet ces...los teren,mesarka ekipa,nalozen domacin,pune tribine da se Slobodi skine skalp....bit će i kisa izgleda u srijedu....svi preduslovi za ispadanjetuzlak1987 je napisao/la:E ako Ordagic, Krpic, Todorovic, Hairlahovic, Culum i ti ne mogu ovo proci onda neka se ispisu iz fudbala i odu raditi u Bingu.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Samo se u prvom krugu igra jedna utakmica u ostalim po dvije kako ja znam. Znaci da cemo igrat i na Tusnju, u dvije utakmice prolaz ne bi trebao bit upitan.
Ove godine se igra samo jedna utakmica i u ovom krugubenTzley je napisao/la:Samo se u prvom krugu igra jedna utakmica u ostalim po dvije kako ja znam. Znaci da cemo igrat i na Tusnju, u dvije utakmice prolaz ne bi trebao bit upitan.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ko plitak potok cvajtasa pregaziti, a onda sta Macak da na pauzi! 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.