FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

katarakta

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la katarakta » 18 okt 2017, 12:48

staragarda je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:E ako Ordagic, Krpic, Todorovic, Hairlahovic, Culum i ti ne mogu ovo proci onda neka se ispisu iz fudbala i odu raditi u Bingu.
Nema to tamo puno veze sa fudbalom...vidjet ces...los teren,mesarka ekipa,nalozen domacin,pune tribine da se Slobodi skine skalp....bit će i kisa izgleda u srijedu....svi preduslovi za ispadanje
Pa kiša je i nama i njima. Loš teren je i nama i njima. Nismo vala ni mi Barcelona, pa da nam kao to toliko smeta, ali ako ne izbace Bratstvo, nek se svi zajedno gone u tri lijepe pizde materine
Niko, niko, samo Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 okt 2017, 12:58

katarakta je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:E ako Ordagic, Krpic, Todorovic, Hairlahovic, Culum i ti ne mogu ovo proci onda neka se ispisu iz fudbala i odu raditi u Bingu.
Nema to tamo puno veze sa fudbalom...vidjet ces...los teren,mesarka ekipa,nalozen domacin,pune tribine da se Slobodi skine skalp....bit će i kisa izgleda u srijedu....svi preduslovi za ispadanje
Pa kiša je i nama i njima. Loš teren je i nama i njima. Nismo vala ni mi Barcelona, pa da nam kao to toliko smeta, ali ako ne izbace Bratstvo, nek se svi zajedno gone u tri lijepe pizde materine
Nije se isto branit i napadat u KALJUGI... pogotovo sa ovom limitiranom ekipom....ni smo sa ovim drvima Mozda 30% jaci od njih....ovi ce se bacati na glavu da nas izbace....bio-vidio
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 okt 2017, 13:18

Nije bezveze Azem prije 10 dana govorio da hoce Siroki, vjerovatno je namirisao nesto jer bi Siroki kroz ligu mogao da izgubi tu Evropu. A ovamo im se fino cisti, rjesavaju se Mladosti. Zato sam ja navijao da Sloga dobije kuci nekog jakog ali dobro i ovako ako prodju i Sloga i Sloboda onda mogu skutori birati koga zele da ih kara :kafa:

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 18 okt 2017, 13:31

tuzlak1987 je napisao/la:Nije bezveze Azem prije 10 dana govorio da hoce Siroki, vjerovatno je namirisao nesto jer bi Siroki kroz ligu mogao da izgubi tu Evropu. A ovamo im se fino cisti, rjesavaju se Mladosti. Zato sam ja navijao da Sloga dobije kuci nekog jakog ali dobro i ovako ako prodju i Sloga i Sloboda onda mogu skutori birati koga zele da ih kara :kafa:
Stvarno pardon na upadu ali me prijatelju zanima kojom si ti to logikom zaključio. Dijelimo drugo mjesto sa Željom bježeći ostatku 4 boda, zadnje 3 utakmice u prvenstvu dobili. U drugom dijelu sezone nam svi redom dolaze na Pecaru: Zrinjski, Željo, Sarajevo, Krupa. Stvarno mi je nejasno kojom se logikom vodiš kada smo mi u trenutnoj fazi glavni pratitelji Zrinjskom i potvrđeno li sljedeće dvije pobjede mislim da bi vrlo lako mogli biti poravnati. A što se tiče Sloge. Ja bi ih odmah volio u sljedećoj fazi. U dvije utakmice sa nama nebi imali ni najminimalnijih šansi.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 okt 2017, 13:41

PERO1234 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Nije bezveze Azem prije 10 dana govorio da hoce Siroki, vjerovatno je namirisao nesto jer bi Siroki kroz ligu mogao da izgubi tu Evropu. A ovamo im se fino cisti, rjesavaju se Mladosti. Zato sam ja navijao da Sloga dobije kuci nekog jakog ali dobro i ovako ako prodju i Sloga i Sloboda onda mogu skutori birati koga zele da ih kara :kafa:
Stvarno pardon na upadu ali me prijatelju zanima kojom si ti to logikom zaključio. Dijelimo drugo mjesto sa Željom bježeći ostatku 4 boda, zadnje 3 utakmice u prvenstvu dobili. U drugom dijelu sezone nam svi redom dolaze na Pecaru: Zrinjski, Željo, Sarajevo, Krupa. Stvarno mi je nejasno kojom se logikom vodiš kada smo mi u trenutnoj fazi glavni pratitelji Zrinjskom i potvrđeno li sljedeće dvije pobjede mislim da bi vrlo lako mogli biti poravnati. A što se tiče Sloge. Ja bi ih odmah volio u sljedećoj fazi. U dvije utakmice sa nama nebi imali ni najminimalnijih šansi.
Pa vi i Zeljeznicar zajedno gurate na sva fronta svake godine i onda na kraju podjela plijena. Musemic dize Sarajevo i dolazi do 3. mjesta. Vama kup i opet standardna cetvorka u Evropu.
Azmir zna da bi to sve pokvario kada bi Siroki ispao u kupu, ovako dok su i Zeljeznicar i Siroki u kupu mozete raditi kombinacije.
A po novom formatu vama je LZP teska za igrati i ne mozete izvuci najvise bodova za titulu pored Sarajeva, Zeljeznicara i Zrinjskog.

Ja uopste ne sumnjam da ce Sarajevo dogurati do mjesta za Evropu do kraja sezone. Ili da ce Siroki kao osvajac kupa da tu na 4. poziciji Sarajevu ostvari Evropu.
Ovako vi da ispadnete sve pada u vodu i svako se bori za sebe. Dok ste u kupu mozete dobiti trofej za Evropu Sarajeva.

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 18 okt 2017, 13:54

Ma razumijem ja na što ti ciljaš ali to ti ničim nije potkrijepljeno, pogotovo rezultatima i tablicom. Kao prvo, Sarajevo će biti izuzetno sretno ako uspiju ove sezone ući u Ligu za prvaka. Kao drugo, već su u zaostatku za svima. Nakon Pecare i međusobnog ogleda bi im mogli mahati na 10 bodova razlike što se sve da je i tako ko što kažeš ne stiže u Ligi za prvaka. A imaju zajeban raspored. Klepit li ih Zrinjski sljedeću u Mostaru, voda dolazi do grla. A što se Želje tiče nikada se oni nisu naigrati sa nama. Redovna su nam mušterija. Tako da mi stvarno nejasno na čemu temeljite tvrdnje. Ali dobro. Nema problema. Lijep pozdrav. Sretno za vikend.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 18 okt 2017, 14:06

SARS je napisao/la:Dajte nam "city" da ogadimo izbjeglicama fudbal hahaaha
. ne znam što ih zoveš izjeglicama. To ti dođe u rangu da ja za tebe kažem da si seljOk iz Živinica . . .mislim, po čemu se razlikuješ od ovih "tuzlaka" koji se kurrče i sebi daju za pravo da nekog etiketiraju da je seljak ili izbjeglica . . halo ba, koji ti je kuurac

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 okt 2017, 14:07

PERO1234 je napisao/la:
Cuj ne bi imali ni najmimalnije sanse.... :urnebes: :rol: ... opusti se djecko

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 okt 2017, 14:08

Radnicka klaso svi u Gracanicu! Ko plitku Sprecu da ih pregazimo!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 18 okt 2017, 14:09

Inače, ne leži nam Gračanica

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 okt 2017, 14:09

Tuzlak04 je napisao/la:
. ne znam što ih zoveš izjeglicama. To ti dođe u rangu da ja za tebe kažem da si seljOk iz Živinica . . .mislim, po čemu se razlikuješ od ovih "tuzlaka" koji se kurrče i sebi daju za pravo da nekog etiketiraju da je seljak ili izbjeglica . . halo ba, koji ti je kuurac
Defektas ba....to "izbjeglica" debilcini dodje kao neka sala,ljudi familije pogubili u ratu

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 18 okt 2017, 14:12

Ne lezi ni njima Sloboda,vise bi im legao Celik u ovom momentu ili Svatovac ali jbg.
Ako se njih bojimo yebes nas
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 18 okt 2017, 14:27

Hitman22 je napisao/la:Ne lezi ni njima Sloboda,vise bi im legao Celik u ovom momentu ili Svatovac ali jbg.
Ako se njih bojimo yebes nas
Ako njih nemozemo proci i nesto strahujemo yebi nas.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 18 okt 2017, 14:44

Ma sta nam ima ko lezati ne lezati , visi smo rang mozemo biti sretni sto smo dobili njih a ne nekog iz PL , a kakvi smo baksuzi dobro smo prosli !!! samo izgurati do zimske pauze u kupu a na proljece sta nam bog podari :njanjanja:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 18 okt 2017, 14:51

Tuzlak04 je napisao/la:
boli tebe k...c kako cu ih ja zvati, imam pravo da ih zovem kako hoces, i ne znam ti i garda sta se javljate ovdje ovo je tema FK Sloboda a ne SSH...
P.S. garda stara ti je defektas, babune jedan

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 18 okt 2017, 15:13

SARS je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:
boli tebe k...c kako cu ih ja zvati, imam pravo da ih zovem kako hoces, i ne znam ti i garda sta se javljate ovdje ovo je tema FK Sloboda a ne SSH...
P.S. garda stara ti je defektas, babune jedan
Nađi ti ijedan moj post gdje ja navijam na Slogu. Dobro ti je garda rekao da si defektaš. . .

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 okt 2017, 16:00

Tuzlak04 je napisao/la:
SARS evo ja ti kazem da si seljacina teska,ne zato sto si iz Zivinica, nego sto iz tebe to ispliva nekontrolisano, seljacko! To ti kaze carsija mrtva unazad stotinama godina. Ti se ne zayebavas ti vrijedjas. Ti si qurac slobodas! Ti si mudo seljacko!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 18 okt 2017, 16:04

Probisvjet je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:
SARS evo ja ti kazem da si seljacina teska,ne zato sto si iz Zivinica, nego sto iz tebe to ispliva nekontrolisano, seljacko! To ti kaze carsija mrtva unazad stotinama godina. Ti se ne zayebavas ti vrijedjas. Ti si qurac slobodas! Ti si mudo seljacko!
Eto ti mi kazes, " mrtva carsrijo" i sta vas vrijedja sto vas zovem izbjeglicama kad jeste

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 18 okt 2017, 16:55

Ne kaže ti samo on, nego još x nas.
Zar je i Živinička čaršija ovakva.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 18 okt 2017, 17:02

Opet pisete gluposti.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: husrefbeg i 4 gosta.