slogash je napisao/la:Vidi ovog seoskog kluba sto se sramoti![]()
SIMIN HAN JE CARSKI GRAD.PRVA SOLANA U TUZLI 1885 ZVALA SE SOLANA CAR FRANJO JOSIP, PO NJEGOVOM FERMANU.
Moderator/ica: GracanicaAA
slogash je napisao/la:Vidi ovog seoskog kluba sto se sramoti![]()
sviunapad1010 je napisao/la:Fermani i Franjo Josip
Sloga 73koji delegat
Franjo se razumio u fermane ko Mara u kriv qrac.
Hajde reći solana je pocela i radila 5-6 godina u Simin hanu pa prešla u Kreku pa carska solana ali carski grad han![]()
![]()
https://sh.m.wikipedia.org/wiki/Ferman
sloboda72 je napisao/la:Je li to 3 za 3 ?drakensang je napisao/la:Čisto lupanje cifara, čak su naveli da je predsjednik skupštine UO rekao za tu cifru, a čovjek je rekao da nikome nije davao izjavu i trebalo bi da se tu ipak radi o vecoj cifri. Izvinjavam se sto upadam, evo samo da odgovorim. Mlatnucemo vas 3:0 XDsloboda72 je napisao/la:"Crvena noć je organizovana kao finalni cilj prikupljana sredstava za natkrivanje i kupovinu stolica na stadionu Rođeni u Vrapčićima, a prema prvim procjenama od donacija i kupovine karata prikupljeno je 37 hiljada eura."
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/uspjesno ... noc/255393
Je li ovo neto ili bruto?
Mi još do petka nudimo x.
Poslije "kom ovojci kom opanci".
Uzgred vi ste napadački vrlo dobri ,ali ste prema nazad "tanji".Sloga ima bolju odbranu ,uzimajući u obzir i def. vezne.

Ides li danas na Tusanj....sta tebe sikira stranica Sloge....al posto sve zivo oko Sloge pratis evo da te obavjestim.... Azemica je bankrotirao i nema vise repa za domenu
Pa to ti je znak. Odustaje od sloge i vraća se u Slobodu.
Domena fktuzlacity.ba vec kupljena.wobly92 je napisao/la:Pa to ti je znak. Odustaje od sloge i vraća se u Slobodu.
solinas je napisao/la:Puhnem ti materi usred hana. ..sviunapad1010 je napisao/la:Komšije garda je navijač hana. On odavno hanuje pa ne uzimajte za ozbiljno ono sto piše. Levat totalni lik. I Skver isto. Solinas kako puhne vjetar malo tamo malo ovamo.znas. ..
Dosadni ste sa Husicem I Slogom ko proljev.
Uuuuuuuuusviunapad1010 je napisao/la:solinas je napisao/la:Puhnem ti materi usred hana. ..sviunapad1010 je napisao/la:Komšije garda je navijač hana. On odavno hanuje pa ne uzimajte za ozbiljno ono sto piše. Levat totalni lik. I Skver isto. Solinas kako puhne vjetar malo tamo malo ovamo.znas. ..
Dosadni ste sa Husicem I Slogom ko proljev.
Da ne serem ljudima iz Gracanice na temi. Puhnem i ja tebi ženi i staroj zajedno
Levat navlačiš ovdje da se pljuje po Tuzli. Kakve ovo veze ima sa vama hanlije uopšte.sloboda72 je napisao/la:Nakon poraza od GOŠK-a: Navijači Veleža ogorčeni zbog namještene utakmice
Navijači su ogorčeni zbog ovog poraza koji je uslijedio nakon što je Velež vodio 1-0.
Maj 23, 2012
Svoje ogorčenje zbog, kako sami pišu, namještene utakmice, navijači Veleža iskazuju i na Facebook stranici ovog kluba
-'Očevi su nam po 9 mjeseci bili logorima Dretelj, Heliodrom i Gabela, pustili ustaše za par hiljada maraka. Fuj, gade mi se, žao mi je Slobode...ovo nije ni N od nogometa. Fujjjj'. 'Je.. vas GOŠK, stvarno ste razočarali, sram vas bilo, stidite se, namiještate utakmice, prodane duše'... 'Ugasi se više samo nas sramotiš', 'Fuj gamad!', samo su neke od poruka.
(Bportal.ba)
SLAVLJENIČKI ŠAMPANJAC IGRAČA GOŠK -a U MOSTARU.
Enko,Nerko,Musa i ostali
Seres ti po svim temama kao I par njih jos. ....sviunapad1010 je napisao/la:solinas je napisao/la:Puhnem ti materi usred hana. ..sviunapad1010 je napisao/la:Komšije garda je navijač hana. On odavno hanuje pa ne uzimajte za ozbiljno ono sto piše. Levat totalni lik. I Skver isto. Solinas kako puhne vjetar malo tamo malo ovamo.znas. ..
Dosadni ste sa Husicem I Slogom ko proljev.![]()
Da ne serem ljudima iz Gracanice na temi. Puhnem i ja tebi ženi i staroj zajedno
I je. b. em. em zrinjski zapadni mostar hahahahah,Beduin je napisao/la:Na youtube (City TV) ima prenos. Sta ovo navijaju "drzava Tuzla, drzava Tuzla"? Hahaha
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], VivaLaLiberta i 16 gostiju.