FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Omladinci ce nadam se stopama trenutno najboljeg napadaca na svijetu koji je takodjer ponikao u zeljinoj skoli
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Jedva cekam izvjestaj da vidim atmosferu i golove. Bas mi je zao sto nisam mogao stici, a prici drugih vidim da je bilo bas top.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Koji Sehic?maldini3 je napisao/la:Onaj ko je mogao doci a nije napravio je veliku gresku. Svaka cast momcima na sjajnoj igri i velika bi steta bila da nismo dobili. Moram izdvojiti broj 11 mislim da je Sehic i momka koji je zamjenio Besirevica mislim da se preziva Mujaric ili tako nesto mene su odusevili.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
2:23LjoZee je napisao/la:
Evo golovaaaa [emoji2]
Ako je 11-ka onda je u pitanju Eldar Šehić.Kaunas je napisao/la:Koji Sehic?maldini3 je napisao/la:Onaj ko je mogao doci a nije napravio je veliku gresku. Svaka cast momcima na sjajnoj igri i velika bi steta bila da nismo dobili. Moram izdvojiti broj 11 mislim da je Sehic i momka koji je zamjenio Besirevica mislim da se preziva Mujaric ili tako nesto mene su odusevili.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mislim da sw zove Eldar broj 11Kaunas je napisao/la:Koji Sehic?maldini3 je napisao/la:Onaj ko je mogao doci a nije napravio je veliku gresku. Svaka cast momcima na sjajnoj igri i velika bi steta bila da nismo dobili. Moram izdvojiti broj 11 mislim da je Sehic i momka koji je zamjenio Besirevica mislim da se preziva Mujaric ili tako nesto mene su odusevili.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- kyrieirving
- Kontakt:
Ko da sam kokain uzo ovaj osjecaj je nenadjebiv al fakat prvo ispred stadiona cekam na ulazu okasnio sjever grmi zabili smo ulazim sjedam 1:1 divim se publici radni dan omladinci bas dobra posjeta.Al kako mi zivac izvuce onaj kepec neopisivo da sam mogo smrsko bi mu glavicu jednom rukom.Navijaci odlaze zure nekud ne znaju ni oni gdje pjesma grmi iako je kraj blizu i onda opsti haos a mogu mislit osjecaja oni sto su izasli 
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
- MocMahale444
Ovo je malo šta su zaslužili.Signore je napisao/la:2:23LjoZee je napisao/la:
Evo golovaaaa [emoji2]![]()
![]()
![]()
![]()
Kakav je ovo motiv za ove klince
mater vam J*** bugarsku

http://www.uefa.com/uefayouthleague/index.html
mater vam J*** bugarsku
http://www.uefa.com/uefayouthleague/index.html
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Nadam se da su seniori vidjeli kako se gine za sveti dres.
Kapa do poda! Atmosfera fantazija, Bugari k'o Bugari, cigani s Gorice su za njih gospoda mamu im ...!!!
Od početka pričam o djeci i samo njima, na njih se osloniti uvijek treba i barem 50% prvog tima treba da su igrači ponikli u svetom dresu, uvijek i vazda!
Srce k'o Trebević!
Volim te Željo!!
Kapa do poda! Atmosfera fantazija, Bugari k'o Bugari, cigani s Gorice su za njih gospoda mamu im ...!!!
Od početka pričam o djeci i samo njima, na njih se osloniti uvijek treba i barem 50% prvog tima treba da su igrači ponikli u svetom dresu, uvijek i vazda!
Srce k'o Trebević!
Volim te Željo!!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Bilo bi dobro napravit taj trening kamp 
bolie igramo bez kampairfo je napisao/la:Bilo bi dobro napravit taj trening kamp
- SlevinKelevra
- Kontakt:
12:55... Kad kamermana napusti sav profesionalizam kojeg se pridrzavao 90 minutaLjoZee je napisao/la:
Izvjestaaaj
Zna li neko kakav je status Hrvanovića, momka koji je iz juniora potpisao za prvi tim. Bio je na klupi u Jajcu protiv Metalegea, ali nikako ne igra ni za B tim?
"Truth begins in lies."
Re: RE: Re: FK Željezničar
Igra redovno za B tim. Cesto trenira i sa prvim timom, a isao je i na mini pripreme u Medjugorje sa A timom u toku zadnje pauze.fibonacci je napisao/la:Zna li neko kakav je status Hrvanovića, momka koji je iz juniora potpisao za prvi tim. Bio je na klupi u Jajcu protiv Metalegea, ali nikako ne igra ni za B tim?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Bonton, doncarlo, Emindoks20, Google Adsense [Bot], KrajinaTm87, Miki82 i 123 gosta.