FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
ajdohordas
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma nije Ilievski budala, majstor je to veliki i političar, uostalom zato je i doveden ovdje. Sve što je rekao sve je tačno ali u principu ništa nije rekao. Sistem, strpljenje, stadion, plan sve to treba tako da ide, ali nije rekao konkretno kad, kako, ko i do kad...
Hajd eto sve bi nekako možda i halalio, izgubljen kup, izgubljenu Evropu, izgubljenu titulu, sve one sramote od graničnih prelaza, mjesnih zajednica, ekipa sa termina itd... al postavljanje Repuha za ŠSŠ e to im ne mogu halalit nikako.
Hajd eto sve bi nekako možda i halalio, izgubljen kup, izgubljenu Evropu, izgubljenu titulu, sve one sramote od graničnih prelaza, mjesnih zajednica, ekipa sa termina itd... al postavljanje Repuha za ŠSŠ e to im ne mogu halalit nikako.
- bordoakapitar
Zalosno i smijesno, istovremeno je to da neko vjeruje da ce Konakoviceva vlada dati nekome fening! Ostalo je na usmenom obecanju a i da je na papiru, niti je prvi niti zadnji put da slazu i on i Ajnadzic. Konakovic bi prebacio i par miliona, ali prvo da postavi svoju zenu za direktoricu FKS, ali klub ne bi vidio feninga od tih para koje bi netragom nestale kao sto nestaju godinama...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ma ja ba, šta je obećanja i projekata bilo, do sad smo Wembley trebali imat. Moje mišljenje je da bi FKS mogao uložit određena sredstva za modernizaciju stadiona. Barem "sitnice" poput LED semafora, onaj na Koševu je bruka, isto abakus jbt. I ako ikad napravimo naš stadion, skineš semafor i poneseš na novi stadion.bordoakapitar je napisao/la:Zalosno i smijesno, istovremeno je to da neko vjeruje da ce Konakoviceva vlada dati nekome fening! Ostalo je na usmenom obecanju a i da je na papiru, niti je prvi niti zadnji put da slazu i on i Ajnadzic. Konakovic bi prebacio i par miliona, ali prvo da postavi svoju zenu za direktoricu FKS, ali klub ne bi vidio feninga od tih para koje bi netragom nestale kao sto nestaju godinama...
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- bordoakapitar
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Jedini gori semafor od kosevskog je bio onaj na Piroti sa operativnim sistemom MONGOLOID (kad se sjetim samo[emoji2]) , ali i on je zamijenjen.skoroalen je napisao/la:Ma ja ba, šta je obećanja i projekata bilo, do sad smo Wembley trebali imat. Moje mišljenje je da bi FKS mogao uložit određena sredstva za modernizaciju stadiona. Barem "sitnice" poput LED semafora, onaj na Koševu je bruka, isto abakus jbt. I ako ikad napravimo naš stadion, skineš semafor i poneseš na novi stadion.bordoakapitar je napisao/la:Zalosno i smijesno, istovremeno je to da neko vjeruje da ce Konakoviceva vlada dati nekome fening! Ostalo je na usmenom obecanju a i da je na papiru, niti je prvi niti zadnji put da slazu i on i Ajnadzic. Konakovic bi prebacio i par miliona, ali prvo da postavi svoju zenu za direktoricu FKS, ali klub ne bi vidio feninga od tih para koje bi netragom nestale kao sto nestaju godinama...
Za sve je kriva UEFA koja nam i danas gleda kroz prste. Trebali su ligu zabraniti dok drzava ne napravi TERENE sa drenazom i grijanjem. Za tribine i ostalo neka se snalaze svi kako znaju i mogu ali tereni su morali biti pod ingerencijom Saveza i institucija (klubovi nisu privatni, jer ne postoji zakonska osnova) i to iskljucivo iz sigurnosnih razloga i mogucnosti odigravanja utakmica u svi vremenskim uslovima. UEFA je pokretala takve projekte ali je nas savez to preusmjeravao i varao a UEFA opet gledala kroz prste i sad imamo sta imamo-cirkus.
Zabranite ligu i natjerajte drzavu da svi TERENI budu kao u Zenici! Ne stadioni, nego TERENI!
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
To je to, tereni i jesu ključni u svemu. Kad se sjetim one slike iz Istočnog Sarajeva, cijev viri iz trave. Šutne neko loptu, ona 4 pravca promijeni dok dođe do odredišta. Da ne spominjem onu bruku u Gradačcu.bordoakapitar je napisao/la:Jedini gori semafor od kosevskog je bio onaj na Piroti sa operativnim sistemom MONGOLOID (kad se sjetim samo[emoji2]) , ali i on je zamijenjen.skoroalen je napisao/la:Ma ja ba, šta je obećanja i projekata bilo, do sad smo Wembley trebali imat. Moje mišljenje je da bi FKS mogao uložit određena sredstva za modernizaciju stadiona. Barem "sitnice" poput LED semafora, onaj na Koševu je bruka, isto abakus jbt. I ako ikad napravimo naš stadion, skineš semafor i poneseš na novi stadion.bordoakapitar je napisao/la:Zalosno i smijesno, istovremeno je to da neko vjeruje da ce Konakoviceva vlada dati nekome fening! Ostalo je na usmenom obecanju a i da je na papiru, niti je prvi niti zadnji put da slazu i on i Ajnadzic. Konakovic bi prebacio i par miliona, ali prvo da postavi svoju zenu za direktoricu FKS, ali klub ne bi vidio feninga od tih para koje bi netragom nestale kao sto nestaju godinama...
Za sve je kriva UEFA koja nam i danas gleda kroz prste. Trebali su ligu zabraniti dok drzava ne napravi TERENE sa drenazom i grijanjem. Za tribine i ostalo neka se snalaze svi kako znaju i mogu ali tereni su morali biti pod ingerencijom Saveza i institucija (klubovi nisu privatni, jer ne postoji zakonska osnova) i to iskljucivo iz sigurnosnih razloga i mogucnosti odigravanja utakmica u svi vremenskim uslovima. UEFA je pokretala takve projekte ali je nas savez to preusmjeravao i varao a UEFA opet gledala kroz prste i sad imamo sta imamo-cirkus.
Zabranite ligu i natjerajte drzavu da svi TERENI budu kao u Zenici! Ne stadioni, nego TERENI!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

KO JE BABOOO???
Nije uopste debel, treba da igra prije mrtvaca Rahmana
El babuko
- muhamedhulk
- Kontakt:
subota, 19.00h vs laznih 
posto vidim da se u prijateljskoj igralo sa 'drugim' sastavom, je li to znaci da vecina (90%) prijateljskih igraca nece zapoceti?
da ocekujemo pavlovic - hodzic, novakovic, adukor/mihojevic, ivetic (bekic zuti) - stanojevic, saric - hebibovic, rahmanovic, velkoski - ahmetovic?
klupa adilovic, kadusic, adukor/mihojevic, heric, kuzmanovic, husejinovic, hadzic?
posto vidim da se u prijateljskoj igralo sa 'drugim' sastavom, je li to znaci da vecina (90%) prijateljskih igraca nece zapoceti?
da ocekujemo pavlovic - hodzic, novakovic, adukor/mihojevic, ivetic (bekic zuti) - stanojevic, saric - hebibovic, rahmanovic, velkoski - ahmetovic?
klupa adilovic, kadusic, adukor/mihojevic, heric, kuzmanovic, husejinovic, hadzic?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Babuka, vakat je - zapišaj nas ko što nikad nisi.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Kako mi Kuzmanovic djeluje izgubljeno i lose , imam osjecaj da bi nam Said vise uradio za 10 min nego ova naka krila nam za cijelu tekmuuNbx je napisao/la:Babuka, vakat je - zapišaj nas ko što nikad nisi.
A gdje se nalazimo trenutno dovoljan ti je dokaz da nam je Hebib najbolje krilo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Od svih tekmi sa jačim timovima, one sa Zrinjskim djeluju najciviliziranije. Nema puno udaranja, lijepe utakmice. Mislim da bi bilo dobro da se gurne Said sad i da vidimo više na čemu smo.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Dobar teren, nisu mesari, tu ga treba ubaciti i vidjeti realnost.uNbx je napisao/la:Od svih tekmi sa jačim timovima, one sa Zrinjskim djeluju najciviliziranije. Nema puno udaranja, lijepe utakmice. Mislim da bi bilo dobro da se gurne Said sad i da vidimo više na čemu smo.
Said ce nam titulu donijeti na Kosevo!!!

- AlfredNobel
- Kontakt:
Pomalo ba, pomalo.Zip je napisao/la:Said ce nam titulu donijeti na Kosevo!!!![]()
![]()
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Sajkaca u rosteru protiv Zrinjskog.
A Bake 100 000 radnih mjesta!!Zip je napisao/la:Said ce nam titulu donijeti na Kosevo!!!![]()
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa ispunio je to obecanje, doduse ne u ovoj drzavi.joker90 je napisao/la:A Bake 100 000 radnih mjesta!!Zip je napisao/la:Said ce nam titulu donijeti na Kosevo!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
belosevic28
- Kontakt:
Opet bez Saida protiv Zrinjskog...jbg.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Said je najveća misterija Sarajeva. Nema smisla držat ga ako igra samo prijateljske utakmice. U prvenstvenim me čudi što ga nema ni na klupi, a izgleda kao da je spreman za poluvrijeme minumum. Nije to više onaj stari igrač ali mislim da bi nam mogao pomoć. I ovakav je sposoban nanizati par igrača i uputiti kvalitetan pas.
- TobeYarabi
- Kontakt:
on je bordo prijatelj-igra samo prijateljskeharis004 je napisao/la:Said je najveća misterija Sarajeva. Nema smisla držat ga ako igra samo prijateljske utakmice. U prvenstvenim me čudi što ga nema ni na klupi, a izgleda kao da je spreman za poluvrijeme minumum. Nije to više onaj stari igrač ali mislim da bi nam mogao pomoć. I ovakav je sposoban nanizati par igrača i uputiti kvalitetan pas.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Maestro^^, WeekendOffender i 25 gostiju.