escobarpablo je napisao/la:Akademci ih karindžaju u svim kategorijama, i ono se našlo pričati, inače Teplice strašnog igrača izbaciše.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
I tako ja gamze na plazi treba Beogradzanka naravno,kad ce ti ona sta se cuje iza,da prekinemo,ma jok ba no sikiriki to Tuzlak viri iza tusa i baca ga unesvjest,aha kaze ona i nastavimo tamo gdje smo stali.Sta bi na kraju sa Tuzlakom neznam.Sta ces gradska raja je svugdje imala prolaz.Pitari imaju akademiju,otvorili zubarsku radnju Bordo Zub,clanovi imaju popust.Posla preko glave.
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Šta radite Šipci na forumu, zar ne pratite Skenderbeu? 
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Ja evo sad sa Marakane, gledao neki ArsenalGradonacelnik je napisao/la:Šta radite Šipci na forumu, zar ne pratite Skenderbeu?
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Nasa ti dala Space Shuttle, pa si već stigo u Šavnik?Virtu4l je napisao/la:Ja evo sad sa Marakane, gledao neki ArsenalGradonacelnik je napisao/la:Šta radite Šipci na forumu, zar ne pratite Skenderbeu?a ti nazad pod kamen
Ne, evo kiselim tabane u hotelu i zamisli imaju wi-fiGradonacelnik je napisao/la:Nasa ti dala Space Shuttle, pa si već stigo u Šavnik?
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Šta je, biju maznute tene sa džume?
Opet te molim da se obratiš Pitarima, patike su im još jedna specijalnost.
- MocMahale444
Hamza je napisao/la:Sto ti vrijedjas covjeka zbog profesije.....Mislim koliko si puta sjeo u taksi,kretenu jedanKosonja je napisao/la:Imaš par ovih debila koji sua Azmirove podguznemuhe i koje su plakale jer SDA nije uzela izbore u tz, tipa sloboda72 i takista romske klijentele![]()
Poznajem covjeka,rodjeni tuzlak,radi u velikoj firmi tuzlanskoj,sasvim normalan covjek....koji od toga hrani porodicu...
Cime se bavi tvoja malenkost.....doktor nauka,magistar,ili konobarises po seheru dok studiras,i yebe te svaka pijana sarajevska narko pic.kica za marku baksisa![]()
Budi covjek,yebo te retardirani somina,sda,sdp,jasmin i azmir,u sup.ak **** jedan....je li to ta tuzlanska mukti kulti,uvazavanje drugog,i drugacijeg,drugih misljenja,socijaldemokratija na djelu........pusi ba kura.c.....
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
scudetto89
- Kontakt:
Novi Zeland ima sume, pitar mali fura tene sa dzume!Virtu4l je napisao/la:Opet te molim da se obratiš Pitarima, patike su im još jedna specijalnost.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
- grbavicka1921
- Kontakt:
Teška je kitarska muka, posihrena plavom bojom

*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- 7aprildomemoj
Pohlupo si lončićeescobarpablo je napisao/la:Meeeeeeeeeeeeeeeee beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee KROMPIR meeeeeeeeeeeeeeeeeee beeeeeeeeeeeeeee7aprildomemoj je napisao/la:Slobodanka se opet naguzila svom B timu iz metropole
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- muhamedhulk
- Kontakt:
burek pita
zelji kita
zelji kita
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- svrakino1921
- Kontakt:
kako je lijepo u ovom svrakinom bas uzivam u ovoj idili.
- svrakino1921
- Kontakt:
kone nase mozda Mirza Bssic navija za F.K.Sarajevo ako ne onda ga vi nafurajte ono Kobilja glava Alfakovac fazoni pada imate i vi kao i mi Dzumija.
- muhamedhulk
- Kontakt:
mirza ubio brasno u ovom rusu
svebosansko polufinale 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Lijepo vam je na onom igralištu, ogroman grafit Hordi, fakat prelijep pogled.svrakino1921 je napisao/la:kako je lijepo u ovom svrakinom bas uzivam u ovoj idili.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- escobarpablo
- Kontakt:
Jutro mufloni.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.