NBA sezona 2017/2018
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2017/2018
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Jbemti dan šta postavi na forum

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
@kyrieirving koji je tebi ku.rac ? Jos jedna slika poput ove dvije koje si postavio danas i bit ces bivsi.
Šta je postavio
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- kyrieirving
- Kontakt:
Vidim izbrisali ste okej al stvarno nije bila namejra da iznerviram nekog ccc.Tema je NBA pa sam mislio sve sto je vezano za NBA da moze proc al uredu necu vise pisat na ovoj temi.Epidaurus je napisao/la:@kyrieirving koji je tebi ku.rac ? Jos jedna slika poput ove dvije koje si postavio danas i bit ces bivsi.
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
Ja sam jos uvijek u soku i ne mogu izbit tu sliku iz glave, razmislit cu o tuzbi za nanosenje dusevne boli.
deandre jordan sinoc 4-4 s. bacanja,nash usao u njega
i vi ga pretjerujete, dajte tu sliku u PP da vidim sta je to toliko skandalozno 
Niko ti ne brani da pises al onakve bolesne slike na ovoj temi nece proci. Valjda imas dovoljno mozga da to sam shvatis.kyrieirving je napisao/la:Vidim izbrisali ste okej al stvarno nije bila namejra da iznerviram nekog ccc.Tema je NBA pa sam mislio sve sto je vezano za NBA da moze proc al uredu necu vise pisat na ovoj temi.Epidaurus je napisao/la:@kyrieirving koji je tebi ku.rac ? Jos jedna slika poput ove dvije koje si postavio danas i bit ces bivsi.
Ma zajebavam se jaQuinlan je napisao/la:i vi ga pretjerujete, dajte tu sliku u PP da vidim sta je to toliko skandalozno
Al uzasna je slika bila ne zelim je vise ni pokusat trazit.
Slika Haywardove noge nakon povrede.Quinlan je napisao/la:i vi ga pretjerujete, dajte tu sliku u PP da vidim sta je to toliko skandalozno
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- kyrieirving
- Kontakt:
Povreda haywarda samo bez carape na nozi znaci vidi se otvoren lom.I nisam sliku stavio direktno da se vidi nego preko linka i napiso sta je dakle ako je nekom slab zeludac nije trebo ni ulazit u sliku msm nidje veze da me prozivaju al ok necu vise postavljat.Quinlan je napisao/la:i vi ga pretjerujete, dajte tu sliku u PP da vidim sta je to toliko skandalozno
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
Nisi ti napisao tako, nego ako nekog zanima njegova povreda nek pogleda, to može značit 100 stvari yeboga ti.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
I hayward levat što slikaje tokyrieirving je napisao/la:Povreda haywarda samo bez carape na nozi znaci vidi se otvoren lom.I nisam sliku stavio direktno da se vidi nego preko linka i napiso sta je dakle ako je nekom slab zeludac nije trebo ni ulazit u sliku msm nidje veze da me prozivaju al ok necu vise postavljat.Quinlan je napisao/la:i vi ga pretjerujete, dajte tu sliku u PP da vidim sta je to toliko skandalozno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
ja reko sta je sad toliko skandalozno
jeste i vi nekakvi ko curice i onu noc, a i sad, pukla noga pa pukla ko da je kraj svijeta yebote
i dajte tu sliku u pp ko je ima da vidim kako izgleda bez carape
jeste i vi nekakvi ko curice i onu noc, a i sad, pukla noga pa pukla ko da je kraj svijeta yebote
i dajte tu sliku u pp ko je ima da vidim kako izgleda bez carape
Napali covjeka ko da je postavio ubistvo. 
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- akisarajevo92
- Kontakt:
na sta spade fransiza poput Lakersa, i to nakon ere Bryanta
najradije bih ovaj cirkus sa Ballom prebacio u Hornetse ili Netse, pa se tamo sprdajte
najradije bih ovaj cirkus sa Ballom prebacio u Hornetse ili Netse, pa se tamo sprdajte
Don't believe the hype.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: NBA sezona 2017/2018
Prvi Haywarda banovati sa foruma, pa onda sve redom što postavljaju njegove slike.Brokula je napisao/la:I hayward levat što slikaje tokyrieirving je napisao/la:Povreda haywarda samo bez carape na nozi znaci vidi se otvoren lom.I nisam sliku stavio direktno da se vidi nego preko linka i napiso sta je dakle ako je nekom slab zeludac nije trebo ni ulazit u sliku msm nidje veze da me prozivaju al ok necu vise postavljat.Quinlan je napisao/la:i vi ga pretjerujete, dajte tu sliku u PP da vidim sta je to toliko skandalozno
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.