Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

klasik
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la klasik » 20 okt 2017, 23:19

Bilic pred otkazom, samo kazem. :D

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 20 okt 2017, 23:30

MocMahale444 je napisao/la:
Trigger je napisao/la:
Od Mese nista, neka je ziv i zdrav. Sretno mu dalje.
Znaci samo Gosp. Amar :kralj:
Amar foler! :roll:
Nadam se da babo to neće dozvoliti, on ga najbolje poznaje :mrgreen:
Ne znam sto tako mislis ali grijesis, Amar je (trenutno) najbolja moguca opcija.
Sve bi bilo pod kontrolom vjerovao ili ne :kafa:

Ne slažemo se u mišljenju. Poštujem to što ti misliš ali nikako ne mogu zamisliti kako i na osnovi čega bi to Amar mogao biti autoritet u reprezentaciji, Džeki, Pjaniću, Begoviću, Luliću, Kolašincu...?
Kako bi to 'sve bilo pod kontrolom', jer nisu to igrači poratnog Želje, igrači koji prije rata ne bi mogli ni na Željine tribine!?
Meša je imao igrački pedigre ali nije imao ništa 'ostalo', kao i Slišković, Mušović, Hadžibegić, Pape... Šta hudi Amar ima, svega ti, osim super-babe i titula iz ''oranje lige''?
Precjenjujete Amara u svakom pogledu - lično nemam ništa protiv njega, ima dobrih 'provala' i to je SVE -Objektivno.
Bosno moja poharana....

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 20 okt 2017, 23:38

Ma Amar bi bio fula epskih razmjera, posljednji cavao...
Ako ne mozemo nista bolje dovesti onda je po meni bolje ici sa barbarezom nego amarom

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 20 okt 2017, 23:39

Trigger je napisao/la:Ne slažemo se u mišljenju. Poštujem to što ti misliš ali nikako ne mogu zamisliti kako i na osnovi čega bi to Amar mogao biti autoritet u reprezentaciji, Džeki, Pjaniću, Begoviću, Luliću, Kolašincu...?
Kako bi to 'sve bilo pod kontrolom', jer nisu to igrači poratnog Želje, igrači koji prije rata ne bi mogli ni na Željine tribine!?
Meša je imao igrački pedigre ali nije imao ništa 'ostalo', kao i Slišković, Mušović, Hadžibegić, Pape... Šta hudi Amar ima, svega ti, osim super-babe i titula iz ''oranje lige''?
Precjenjujete Amara u svakom pogledu - lično nemam ništa protiv njega, ima dobrih 'provala' i to je SVE -Objektivno.

Necemo se sad vrijedjati, imaj barem malo postovanja za tu buranija ligu. Kakva je takva je nasa je ;) to bas sto ti imas nesto licno protiv Amara je tvoja stvar.Napisao u ovom trenutku nema bolje opcije. Ako ne Amar, onda Vlado Vladexx Jagodic!
Imas par stvari s kojim bi se slozio ali ipak imam svoje misljenje.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 20 okt 2017, 23:40

edin139 je napisao/la:Ma Amar bi bio fula epskih razmjera, posljednji cavao...
Ako ne mozemo nista bolje dovesti onda je po meni bolje ici sa barbarezom nego amarom
Da se razumijemo, svejedno mi je ko će biti selektor, ali po čemu Barbarez? Nakon jednog poraza bi mu se okrenula leđa, kao i svakom što će se desiti... Barbarez može biti selektor, ali poker reprezentacije.
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 20 okt 2017, 23:44

Pa Amarov konkurent je frajer koji je dobio nogu nakon par mjeseci u toj ''Oranje ligi'' koju je babuka prekucao više puta-Objektivno
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

Enigma
Kontakt:

Post Postao/la Enigma » 20 okt 2017, 23:49

Dajte vise kakav Amaw da se kvalifikacije mogu namjestiti bio bi za jer je maher za to ali jbg ne mogu
MUSVDG

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 20 okt 2017, 23:53

neki imaju mrznju prama Amaru, samo to nije razlog da nece biti sel a vrlo je moguce :pray:

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 20 okt 2017, 23:55

Trigger je napisao/la:Ne slažemo se u mišljenju. Poštujem to što ti misliš ali nikako ne mogu zamisliti kako i na osnovi čega bi to Amar mogao biti autoritet u reprezentaciji, Džeki, Pjaniću, Begoviću, Luliću, Kolašincu...?

Necemo se sad vrijedjati, imaj barem malo postovanja za tu buranija ligu. Kakva je takva je nasa je ;) to bas sto ti imas nesto licno protiv Amara je tvoja stvar.Napisao u ovom trenutku nema bolje opcije. Ako ne Amar, onda Vlado Vladexx Jagodic!
Izvini, ali ja nikog nisam vrijeđao - gdje si to vidio, citiraj - molim te.
Napisao sa da poštujem tvoje mišljenje ali da se ne slažemo i to ostaje.
Zanimljivo, pišeš - obrćeš naopako i impliciraš neizrečeno!?
Napisao sam da protiv Amara nemam ništa protiv lično, ali da ga ne cijenim kao stručnjaka, to je moj stav.

Naša liga je jad i čemer, a to što je naša ne znači da je ne smijem kritikovati. 'Naši' su i lideri na vlasti, pa?
Za mene ne postoji trener u bh.ligama kojeg bi mogao zamisliti kao selektora!
Imamo 'domaće' stručnjake u mladim selekcijama i sve je očigledno - komentar bespotreban.
Budimo ozbiljni, barem. :cry:
Bosno moja poharana....

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 20 okt 2017, 23:56

CashMan je napisao/la:
Da se razumijemo, svejedno mi je ko će biti selektor, ali po čemu Barbarez? Nakon jednog poraza bi mu se okrenula leđa, kao i svakom što će se desiti... Barbarez može biti selektor, ali poker reprezentacije.
A po cemu Amar, po tome da se pokazao neuspjesan na svakom poslu osim kod nas?
Da se razumijemo, zeljovac sam al volim repku vise od Amara, koji se nije bas proslavio ni u japani ni kod arapa.
Sa barbarezom se bar mozes nadat da ima autoritet i da ce potjerati "primadone" sad kolko ima trenerskog znanja pitanje je veliko al ako nema boljeg rjesenja mislim vrijedno je rizika.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 20 okt 2017, 23:56

Trigger je napisao/la:
Ne slažemo se u mišljenju. Poštujem to što ti misliš ali nikako ne mogu zamisliti kako i na osnovi čega bi to Amar mogao biti autoritet u reprezentaciji, Džeki, Pjaniću, Begoviću, Luliću, Kolašincu...?
Precjenjujete Amara u svakom pogledu- lično nemam ništa protiv njega, ima dobrih 'provala' i to je SVE -Objektivno.
Trigger znam da poznajes Amara kao igraca i kao trenera. Bil ti bilo tesko da nam napises kako si ga ti gledao, kao igraca a i sad kao trenera?

Samo da se zna, bez razmisljanja bi stavio Amara za predsjednika drzave a kamoli repke. :)

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 21 okt 2017, 00:06

Trigger je napisao/la:

Izvini, ali ja nikog nisam vrijeđao - gdje si to vidio, citiraj - molim te.
Napisao sa da poštujem tvoje mišljenje ali da se ne slažemo i to ostaje.
Zanimljivo, pišeš - obrćeš naopako i impliciraš neizrečeno!?
Napisao sam da protiv Amara nemam ništa protiv lično, ali da ga ne cijenim kao stručnjaka, to je moj stav.

Naša liga je jad i čemer, a to što je naša ne znači da je ne smijem kritikovati. 'Naši' su i lideri na vlasti, pa?
Za mene ne postoji trener u bh.ligama kojeg bi mogao zamisliti kao selektora!
Imamo 'domaće' stručnjake u mladim selekcijama i sve je očigledno - komentar bespotreban.
Budimo ozbiljni, barem. :cry:
Vidio sam to naravno, napisao si "oranje lige" uvreda nego sta ako cemo relno, jeste losa ali nasa je i nema potrebe da jos i mi pljuckamo.
Vidim da nisi toliko upucen u neke stvari vezane s Amarom pa necemo dalje. Imas pravo misliti sta hoces isto kao i ja.
Napisao si da nemas nista licno ali po tvom pisanju izgleda suprotno pasa.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 21 okt 2017, 00:11

edin139 je napisao/la:
CashMan je napisao/la:
A po cemu Amar, po tome da se pokazao neuspjesan na svakom poslu osim kod nas?
Da se razumijemo, zeljovac sam al volim repku vise od Amara, koji se nije bas proslavio ni u japani ni kod arapa.
Sa barbarezom se bar mozes nadat da ima autoritet i da ce potjerati "primadone" sad kolko ima trenerskog znanja pitanje je veliko al ako nema boljeg rjesenja mislim vrijedno je rizika.
Nemoj biti Zeljovac ziv bio :stop: Japanu se nije proslavio, riza nije ko nasa i tu je jednostavno nasto problem.
Arape ogulio kao krompir, oni vole trkanje konja a fudbal im je samo da dunjaluk zna da i oni ko bajagi to igraju.

mire96
Kontakt:

Post Postao/la mire96 » 21 okt 2017, 00:12

Obzirom da smo spali na imena Hadzibegic, Osim, Kodro, u konacnici mozemo zakljuciti da nece doci nista veci strucnjak od samog Mehmeda. Cemu se onda nadati? Dzeki ostaje SP 2014 kao jedini nastup na velikom takmicenju. Ovo je zasluzilo barem 7 dana suza zalosnica.

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 21 okt 2017, 00:19

samoposmatram je napisao/la:
Trigger je napisao/la:
Precjenjujete Amara u svakom pogledu- lično nemam ništa protiv njega, ima dobrih 'provala' i to je SVE -Objektivno.
Trigger znam da poznajes Amara kao igraca i kao trenera. Bil ti bilo tesko da nam napises kako si ga ti gledao, kao igraca a i sad kao trenera?

Samo da se zna, bez razmisljanja bi stavio Amara za predsjednika drzave a kamoli repke. :)
Malo mi je čudno pitanje, ali odgovoriću ti iako prema pitanju znam da si Amarov 'ljubitelj' i "Željovac" (valjda to jedno s drugim ide!?), a ne bi me iznenadilo da si upravo Amar, mada u to ni sam ne vjerujem.
Da, znam Amara kao igrača - imao 'ideju i dobar pas', ali spor, lijen, sa radijusom kretanja k'o brisač u golfa 2. kratko kazano: prosječan.
OK - možda malko karikiriam, ali to je moje viđenje.
Kod svog oca nije mogao igrati i biti standardan, valjda i to nešto (puno) 'govori'. Toliko o Amaru kao igraču, mada bi se mogao napisati esej...
Amar trener
U početnoj fazi mi se zaista sviđao, možda sam se nadao da je naslijedio babin trenerski '+gen' (kad već nije igrački) i djelovao mi je seriozno i obećavajuće. Iskreno sam se radovao njegovim prvim uspjesima.
Međutim, vremenom je pokazao osobine slične 'igračkim' i od ozbiljnog potencijala postao vrlo neozbiljan, tip 'mahalskog' zabavljača - priznajem, ima smisla za humor.
Oprobao se u inostranstu i - fijasko.
Vratio se i već dugo ne radi kao trener, zašto?
Ne mislim da nema stručno znanje (iamo je od koga učiti, najboljeg) ali njegovo ponašanje i 'stav' je ispod pristojnog nivoa.
To su moje kratke opservacije, a Amara 'Brku' bi najrađe vidio na mjestu selektora U-21 reprezentacije, a od njegovog rezultata rada sa tim momcima bi mogli razgovarati o slijedećem nivou, bilo kojem...
Međutim, smatram da on nikad ne bi prihvatio tu selektorsku ulogu a to već pokazuje njegovu prepotenciju koja je neosnovana. Njegova najveća kvaliteta, do sada, je prezime.
Bosno moja poharana....

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 21 okt 2017, 00:35

Jedan od onih ko će odlučivati o novom selektoru je frajer iz fonda za rehabilitaciju i zapošljavanje invalida RS-a. :tokralju:

slika

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 21 okt 2017, 00:36

Trigger je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:
Trigger je napisao/la:

Malo mi je čudno pitanje, ali odgovoriću ti iako prema pitanju znam da si Amarov 'ljubitelj' i "Željovac" (valjda to jedno s drugim ide!?), a ne bi me iznenadilo da si upravo Amar, mada u to ni sam ne vjerujem.
Da, znam Amara kao igrača - imao 'ideju i dobar pas', ali spor, lijen, sa radijusom kretanja k'o brisač u golfa 2. kratko kazano: prosječan.
OK - možda malko karikiriam, ali to je moje viđenje.
Kod svog oca nije mogao igrati i biti standardan, valjda i to nešto (puno) 'govori'. Toliko o Amaru kao igraču, mada bi se mogao napisati esej...
Amar trener
U početnoj fazi mi se zaista sviđao, možda sam se nadao da je naslijedio babin trenerski '+gen' (kad već nije igrački) i djelovao mi je seriozno i obećavajuće. Iskreno sam se radovao njegovim prvim uspjesima.
Međutim, vremenom je pokazao osobine slične 'igračkim' i od ozbiljnog potencijala postao vrlo neozbiljan, tip 'mahalskog' zabavljača - priznajem, ima smisla za humor.
Oprobao se u inostranstu i - fijasko.
Vratio se i već dugo ne radi kao trener, zašto?
Ne mislim da nema stručno znanje (iamo je od koga učiti, najboljeg) ali njegovo ponašanje i 'stav' je ispod pristojnog nivoa.
To su moje kratke opservacije, a Amara 'Brku' bi najrađe vidio na mjestu selektora U-21 reprezentacije, a od njegovog rezultata rada sa tim momcima bi mogli razgovarati o slijedećem nivou, bilo kojem...
Međutim, smatram da on nikad ne bi prihvatio tu selektorsku ulogu a to već pokazuje njegovu prepotenciju koja je neosnovana. Njegova najveća kvaliteta, do sada, je prezime.
Zamolio sam te iz tog razloga, jer poznajes Amara iz druge perspektive nego ja plavoobojen.

Mislis li da su ga Jovic i Marinovic prestigli kao trenera?

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 21 okt 2017, 00:39

za dve tri nedelje ce slaven bilic biti slobodan i eto dobre prilike da bosna sa njim dogovori.
imao sam prilike u dva navrata da budem u njegovom drustvu: lik skroz prizemljen i jako gotivan.
ima sasvim prihvatljive rezultate i iskustvo koje svakim danom nadogradjuje. mislim da je dobar trener kojem ce nakon vest hema dobro doci malo odmora i rad sa reprezentacijom. njegov mentalni sklop je jako slican bosanskom. blizu bi bio od kuce i napravio bi dobar rezultat.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 21 okt 2017, 00:39

braco je napisao/la:Jedan od onih ko će odlučivati o novom selektoru je frajer iz fonda za rehabilitaciju i zapošljavanje invalida RS-a. :tokralju:

slika
Kud ces dalje od Begica. Jadnik jedva dise od cigara, a vodja fudbalskog saveza.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 21 okt 2017, 00:51

aleksandar_veliki je napisao/la:Navodno, ono iz prikrajka, dva su najozbiljnija kandidata, mislim o dvojici se najozbiljnije razmislja iako niko ne zna kako oni razmisljaju. Radi se o Mehi i Amaru. Novca nema za precijenjene strucnjake tipa Prosinecki, Katanec... tako da se na njih moze zaboraviti. Jedno znam sigurno posto sam korektan sa obojicom, niti Meho, a niti Amar nece lobirati i praviti neke ustupke da bi bili izabrani.
Meho ili Mesa? :D :D :D
Nikad pameti u Bosni nije bilo viska. Amar Osim ne moze biti dobar izbor. Jednostavno je nemoguce da on bude spasitelj BiH nogometa.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], FerdinandF, HariTz, invincible1921, prisonbreak i 42 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []