Neka babo sa svojim vrlim sinom pusti reprezentaciju na miru.
Stvarno ne želim da mi zbog toga što babo ne može sina nigdje uhljebiti, meni stradaju živci kada gledam reprezentaciju.
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Znam da ce mnogi uprijeti prstom u savez. Ali ako cemo posteno taj savez je oformio skupinu strucnihSveti je napisao/la:@dubrovnik mislim da se sve opet vraca na neuk i nestrucan savez. Da je savez bio kako treba susic bi nakon svjetskog prvenstva bio bivsi. Mesa ne bi bio doveden jer je bio ocajan izbor itd. Sve se oko toga vrti
ako medju ta cetiri covjeka stavis osima starijeg..a navodno njegov sin jedan od ozbiljnih kandidata, odmah taj izbor ne valja..dubrovnik je napisao/la:Znam da ce mnogi uprijeti prstom u savez. Ali ako cemo posteno taj savez je oformio skupinu strucnihSveti je napisao/la:@dubrovnik mislim da se sve opet vraca na neuk i nestrucan savez. Da je savez bio kako treba susic bi nakon svjetskog prvenstva bio bivsi. Mesa ne bi bio doveden jer je bio ocajan izbor itd. Sve se oko toga vrti
osoba(mozda i najstrucnijih u BiH) da izaberu trenera i tim potezom skinuo krivicu sa sebe.
Makar u ovom izboru. Tu strucnost sigurno nije problem.
Komentari nas koji nismo ni Zeljeznicar ni Sarajevo ako nista donekle sprijecavaju da se ova tema pretvori u PL prepucavanje. Znam da je ovo samo forum ali smatram da je potrebno makar na ovaj nacin pokusati sprijeciti taj fenomen na temi reprezentacije. Cinjenice su da u Bosni struka ne postoji jer bi inace svake godine makar 4-5 igraca iz PL otisli u lige 5. Upropastiti toliku kolicinu talenta mogu samo totalne neznalice. I sada bi iz tog bazena morali izvuci selektora i zavrsiti posao ubijanja reprezentacije BiH. Vrijeme je da trener dodje iz neke druge sportski zdravije sredine. To sigurno nije PL BiH. I ja mislim da to treba govoriti svaki dan.babino je napisao/la:ako medju ta cetiri covjeka stavis osima starijeg..a navodno njegov sin jedan od ozbiljnih kandidata, odmah taj izbor ne valja..dubrovnik je napisao/la:Znam da ce mnogi uprijeti prstom u savez. Ali ako cemo posteno taj savez je oformio skupinu strucnihSveti je napisao/la:@dubrovnik mislim da se sve opet vraca na neuk i nestrucan savez. Da je savez bio kako treba susic bi nakon svjetskog prvenstva bio bivsi. Mesa ne bi bio doveden jer je bio ocajan izbor itd. Sve se oko toga vrti
osoba(mozda i najstrucnijih u BiH) da izaberu trenera i tim potezom skinuo krivicu sa sebe.
Makar u ovom izboru. Tu strucnost sigurno nije problem.
da ne kazem sto je covjek bolestan, ostario, ne zna sta prica...jer kako drugacije tumaciti izjavu da treba cekati 13-14 mjeseci do zrijeba za euro kako bi izabrali selektora..
nego dubrovnice, dzaba bolan trosis energiju, kako ti se da danima raspravljati o amaru sa ljudima cije profile krase slike amara, grbavice, zeljinog grba itd...mani se corava posla.
Bravo dubrovnice, svaka ti je za bukvara.dubrovnik je napisao/la: Komentari nas koji nismo ni Zeljeznicar ni Sarajevo ako nista donekle sprijecavaju da se ova tema pretvori u PL prepucavanje. Znam da je ovo samo forum ali smatram da je potrebno makar na ovaj nacin pokusati sprijeciti taj fenomen na temi reprezentacije. Cinjenice su da u Bosni struka ne postoji jer bi inace svake godine makar 4-5 igraca iz PL otisli u lige 5. Upropastiti toliku kolicinu talenta mogu samo totalne neznalice. I sada bi iz tog bazena morali izvuci selektora i zavrsiti posao ubijanja reprezentacije BiH. Vrijeme je da trener dodje iz neke druge sportski zdravije sredine. To sigurno nije PL BiH. I ja mislim da to treba govoriti svaki dan.

Bravo majstore, pogodio si svu poentu!dubrovnik je napisao/la: Komentari nas koji nismo ni Zeljeznicar ni Sarajevo ako nista donekle sprijecavaju da se ova tema pretvori u PL prepucavanje. Znam da je ovo samo forum ali smatram da je potrebno makar na ovaj nacin pokusati sprijeciti taj fenomen na temi reprezentacije. Cinjenice su da u Bosni struka ne postoji jer bi inace svake godine makar 4-5 igraca iz PL otisli u lige 5. Upropastiti toliku kolicinu talenta mogu samo totalne neznalice. I sada bi iz tog bazena morali izvuci selektora i zavrsiti posao ubijanja reprezentacije BiH. Vrijeme je da trener dodje iz neke druge sportski zdravije sredine. To sigurno nije PL BiH. I ja mislim da to treba govoriti svaki dan.
U priču oko repke treba totalno isključiti relaciju Željo vs Sarajevo jer je to totalno nebitno. Naravno da treba primarni cilj izabrati nekog trenera van PL BiH ali mislim da trenutno i nismo toliko interesantni velikim trenerskim imenima. Nismo više onaj nivo nakon SP-a tad se moralo bolje odigrati, dovesti boljeg trenera, tu prekretnicu napraviti ali mi nismo to uradili i sad se ponovo moramo čupati i ganjati taj nivo kad smo interesantni velikim trenira. Nažalost, osuđeni smo na ove trenere iz PL BiH. Možda to u konačnici i neće ni biti toliko loše.dubrovnik je napisao/la:Komentari nas koji nismo ni Zeljeznicar ni Sarajevo ako nista donekle sprijecavaju da se ova tema pretvori u PL prepucavanje. Znam da je ovo samo forum ali smatram da je potrebno makar na ovaj nacin pokusati sprijeciti taj fenomen na temi reprezentacije. Cinjenice su da u Bosni struka ne postoji jer bi inace svake godine makar 4-5 igraca iz PL otisli u lige 5. Upropastiti toliku kolicinu talenta mogu samo totalne neznalice. I sada bi iz tog bazena morali izvuci selektora i zavrsiti posao ubijanja reprezentacije BiH. Vrijeme je da trener dodje iz neke druge sportski zdravije sredine. To sigurno nije PL BiH. I ja mislim da to treba govoriti svaki dan.
U pregovorima bi se mogao naci trener koji ima interes voditi poprilicno kvalitetnu ekipu pojedinaca kakva je BiH. Bilo koji trener koji raste bi mogao vidjeti interes u BiH. Izgubiti ne moze nista a prolaz sa BiH na EP bi mu bila strasna samopromocija.Unofficialpage je napisao/la:U priču oko repke treba totalno isključiti relaciju Željo vs Sarajevo jer je to totalno nebitno. Naravno da treba primarni cilj izabrati nekog trenera van PL BiH ali mislim da trenutno i nismo toliko interesantni velikim trenerskim imenima. Nismo više onaj nivo nakon SP-a tad se moralo bolje odigrati, dovesti boljeg trenera, tu prekretnicu napraviti ali mi nismo to uradili i sad se ponovo moramo čupati i ganjati taj nivo kad smo interesantni velikim trenira. Nažalost, osuđeni smo na ove trenere iz PL BiH. Možda to u konačnici i neće ni biti toliko loše.dubrovnik je napisao/la:Komentari nas koji nismo ni Zeljeznicar ni Sarajevo ako nista donekle sprijecavaju da se ova tema pretvori u PL prepucavanje. Znam da je ovo samo forum ali smatram da je potrebno makar na ovaj nacin pokusati sprijeciti taj fenomen na temi reprezentacije. Cinjenice su da u Bosni struka ne postoji jer bi inace svake godine makar 4-5 igraca iz PL otisli u lige 5. Upropastiti toliku kolicinu talenta mogu samo totalne neznalice. I sada bi iz tog bazena morali izvuci selektora i zavrsiti posao ubijanja reprezentacije BiH. Vrijeme je da trener dodje iz neke druge sportski zdravije sredine. To sigurno nije PL BiH. I ja mislim da to treba govoriti svaki dan.
Nije se gurao po medijima kao neki. Problem je sto je i on kratkorocna opcija.Trigger je napisao/la: Čorba Hadžiabdić, Veležov lijevi bek i standardni YU-reprezantitvac je bio, za svoje, vrijem odličan igrač. 1976. godine, u anketi Politike Ekspres, bio izabran za najboljeg igrača Jugoslavije! Prototip današnjeg modernog beka. Igrao 3 godine u Engleskoj - Svensea City i plasirali se u Premiership.
Bitna "karika" najbolje Veležove generacije. Borac bez mane i straha, iako građom ne baš golem. Uz to, bio je omiljen kod navijača većine klubova, ne samo Veležovaca. Korektan igrač i čovjek, radiša i profesionalac. Pored njega se malo koje desno krilo naigralo i dominiralo. Igrao je podjednako u oba smjera i uvijek dobro kondiciono spreman. Iako je bio solidan 'tehničar', možda mu je falilo malko više 'tehnike' u fazi napada ali je imao dobar prodor i centaršut. Dribler nije bio ali nije ni bio, sa loptom na 'vi', kao "Spasić, Z.Vulić" ili od današnjih kao, naprimjer, Ogi Vranješ...
Sva suština.aleksandar_veliki je napisao/la: Zasto Amar ne moze, a recimo Meho ili Barbarez mogu. Ili zasto Meho ne moze, a Amar i Barbarez mogu? Bh. nogomet nece spasiti ni Vaha u ulozi selektora. Imamo mnogo vise problema od toga ko ce biti selektor.
Rokoko87 je napisao/la:Već ga vidim kako govori: ''A, Europsko prvenstvo je tu..''
Kad smo imali para na bacanje podebljali smo papetu platu i imali smo njega za selektora, bosanca bez ikakve prethodne karijere u trenerskim vodama. Sad kad nemamo para ocekujes da budemo pametniji i dovedemo bolje rjesenje nego kad smo imali mnogo vise love?jasmin10 je napisao/la:Osim je glup izbor baš kao i Hadzibegic, Kodro...
Vrijeme je za nekog ozbiljnijeg selektora. Na našu žalost takvi ovdje neće raditi ali ostaje nam samo da se nadamo.
To je to. Amar stiže da spasi obraz repke.Rokoko87 je napisao/la:Već ga vidim kako govori: ''A, Europsko prvenstvo je tu..''
Safet je tu platu primao 5-6 mjeseci, i nakon njeg se imalo para koliko hoces, jer su Mesi na startu dali 30.000 km, pa poslije produzetka ugovora nakon baraza mu podebljali. Znaci moglo se i nakon Safeta dovesti vece trenersko ime, jer je bilo para.DeeWa je napisao/la:Kad smo imali para na bacanje podebljali smo papetu platu i imali smo njega za selektora, bosanca bez ikakve prethodne karijere u trenerskim vodama. Sad kad nemamo para ocekujes da budemo pametniji i dovedemo bolje rjesenje nego kad smo imali mnogo vise love?jasmin10 je napisao/la:Osim je glup izbor baš kao i Hadzibegic, Kodro...
Vrijeme je za nekog ozbiljnijeg selektora. Na našu žalost takvi ovdje neće raditi ali ostaje nam samo da se nadamo.
Sveti je napisao/la:Zar se safetu nije isplatio ugovor upotpunosti nakon otkaza