BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
predaje se Jumke

Izdajico.Steph je napisao/la:HAJDE MIRZA; GAZI GA MOLIM TE
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Pokradese Mirzu
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Damire, pič,.ketino 
Kakva nepravda. 
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Fuj J*** vam majku
-
Tshabalala
- Kontakt:
Koja kradja jbt, nevjerovatno. Jos Mirza dize ruku odmah.
i ka'e što Kyrgios izađe s terena
a i ova pi.čka je vidjela da je žestoki IN, k'o da protiv četnika igra grob te ****
a i ova pi.čka je vidjela da je žestoki IN, k'o da protiv četnika igra grob te ****
pa damir mu rekao da traži čelend, jesil dobar frajeru
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- firefirefirely
- Kontakt:
bas je picka ispo i to ogromna, a i sudija je seronja, tacno se vidi da je trazio celendzSteph je napisao/la:i ka'e što Kyrgios izađe s terena
čuj rek'o mu da traži čelendžHarika je napisao/la:pa damir mu rekao da traži čelend, jesil dobar frajeru
kakva kradja u tie breaku. prvo, Mirzaje trazio challenge, vidjelo mu se sa usana odmah da je trazio, haman se mora proderati svaki put. neka mu bude to skola.
damir bas paksu, znaci onaj poen kad je lopta presla preko mreze na najhinjskiji moguci nacin, on dize ruke i izvinjava se, a onda na slijedeci servis mirze on trazi challenge.
Damir je bolji igrac nedvojbeno, ali je odvratan kao igrac, neci ono njegovo brojanje a la "samo to zna, samo mu to prolazi" itd, mislim toliko je to degutantno kad na drugoj strani imas nekoga koga bi ipak trebao malo vise respektovati, na gledati kao Dudija Selu.
damir bas paksu, znaci onaj poen kad je lopta presla preko mreze na najhinjskiji moguci nacin, on dize ruke i izvinjava se, a onda na slijedeci servis mirze on trazi challenge.
Damir je bolji igrac nedvojbeno, ali je odvratan kao igrac, neci ono njegovo brojanje a la "samo to zna, samo mu to prolazi" itd, mislim toliko je to degutantno kad na drugoj strani imas nekoga koga bi ipak trebao malo vise respektovati, na gledati kao Dudija Selu.
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 21 okt 2017, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Al kakite to je nevjerovatno.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Kakav tenis jbt
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- Omerbavarac
- Kontakt:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Gledaš ovakav tenis i onda dođeš nazivaš našeg tenisera ****, seronjom isl, **** ti nas
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.