FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Danas je dan kada prolaze velike kvote u PL dal cemo mi to sj.ebat? A valjda necemo 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
belosevic28
- Kontakt:
Danasnji dan ce ostati upamcen po tome sto ce said skoro pa biti u rosteru, naime bit ce 19. igrac...tako blizu...ybg
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Za 4 sata smo na -8 
-
Historicar
- Kontakt:
Dobro je neko nedavno napisao, da se Krupa protiv nas pretvori u Barsu, dobili nas, naredne dvije utakmice nakon toga, obje kod kuce, poraz od Širokog, gdje nisu mogli meda, i danas na jedvite jade izvučen bod protiv Radnika

Da li će babuka isukat klobučastu neman i izbljuvat bijelu vatru po bordo bolesnicima? 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Popisaj ih Sajkacaa, babuko najvecaa 
Jel se zajebavate ili je Said fakat u konkurenciji za tekmu ??
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Kako bi zakompikovali prvenstvo nekim nasim dobrim rezultatom jbt.Uf hajdeeee 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Barem je najljepši.
Amer je bio konkurencija. 
Nadam se da će upisati koju minutu.
Danas neki dedo maše zastavom na utakmici Sloboda- Široki Brijeg, a na leđima Husejinović 7.
Nadam se da će upisati koju minutu.
Danas neki dedo maše zastavom na utakmici Sloboda- Široki Brijeg, a na leđima Husejinović 7.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Husref Musemić je odabrao sljedećih 11 igrača:
Pavlović, Hodžić, Ivetić, Novaković, Adukor, Stanojević, Sarić, Velkoski, Hebibović, Kuzmanović i Ahmetović.
Na klupi su ostali: Adilović, Rahmanović, Mihojević, Herić, Mujakić, Hadžić, Husejinović
Pavlović, Hodžić, Ivetić, Novaković, Adukor, Stanojević, Sarić, Velkoski, Hebibović, Kuzmanović i Ahmetović.
Na klupi su ostali: Adilović, Rahmanović, Mihojević, Herić, Mujakić, Hadžić, Husejinović
Zadnja izmjena: Unknown33, dana/u 21 okt 2017, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
S druge strane, Husref Musemić je odabrao sljedećih 11 igrača: Pavlović, Hodžić, Ivetić, Novaković, Adukor, Stanojević, Sarić, Velkoski, Hebibović, Kuzmanović i Ahmetović. Na klupi su ostali: Adilović, Rahmanović, Mihojević, Herić, Mujakić, Hadžić, Husejinovićmoj uzor-S.G je napisao/la:Imal sastava dje
Sarajevo ljubavi moja.
Dobar sastav,Krste na 10-tci ,super.
Ne valja sa Bekićem, ne valja bez njega. 
Poprilično ofanzivno, mozda su mogli Heric ili Rahmanovic umjesto Kuzmanovica
Said ulazi u 70oj minuti i postiže pobjedonosni
mirzatele je napisao/la:Poprilično ofanzivno, mozda su mogli Heric ili Rahmanovic umjesto Kuzmanovica
Iduće sedmice Široki stiže Zrinjskog.miky_hz je napisao/la:Kako bi zakompikovali prvenstvo nekim nasim dobrim rezultatom jbt.Uf hajdeeee
- robertkosar
- Kontakt:
Mene strah odbrane tj novakovica i adukora
A i ne mogu da vjerujem da njih dvojica igraju prije Marka , jedino ako marko nije dovoljno oporavljen
A i ne mogu da vjerujem da njih dvojica igraju prije Marka , jedino ako marko nije dovoljno oporavljen
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.