plati dvije marke i gledaj sve tekme na mojatv web portalu... za 4 marke imas pristup cijeli dan mojoj tv... nije ti valjda to puno?Schlager je napisao/la:hskzmostar je napisao/la:Jeste opalo pisanje na forumu sto se tice premijer lige i na temama klubova,nema 10 forumasa da pisu.
razlog sto je pisanje smanjeno za 80%.je upravo zato sto toliko BH nema mogucnosti da gleda utakmice...tacka.
na svom primjeru gledam,evo recimo proslo kolo....siguran sam da bih i pogledao,a i napisao bar ponesto o utakmicama sloboda-sarajevo ili celik-zeljeznicar,da sam ih imao priliku pogledat na arenasport kao prethodnih godina...sta imam ovako napisat kad nisam gledao??
a vjerujem da je tako i sa ostalima koji manje pisu
sa ovakvim ponasanjem u vezi prenosa,vise ce nego prepoloviti i ovaj mizerni broj nas koji pratimo ovu ligu
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
45515
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Nema svatko paypal....grbavicka je napisao/la:plati dvije marke i gledaj sve tekme na mojatv web portalu... za 4 marke imas pristup cijeli dan mojoj tv... nije ti valjda to puno?Schlager je napisao/la:hskzmostar je napisao/la:Jeste opalo pisanje na forumu sto se tice premijer lige i na temama klubova,nema 10 forumasa da pisu.
razlog sto je pisanje smanjeno za 80%.je upravo zato sto toliko BH nema mogucnosti da gleda utakmice...tacka.
na svom primjeru gledam,evo recimo proslo kolo....siguran sam da bih i pogledao,a i napisao bar ponesto o utakmicama sloboda-sarajevo ili celik-zeljeznicar,da sam ih imao priliku pogledat na arenasport kao prethodnih godina...sta imam ovako napisat kad nisam gledao??
a vjerujem da je tako i sa ostalima koji manje pisu
sa ovakvim ponasanjem u vezi prenosa,vise ce nego prepoloviti i ovaj mizerni broj nas koji pratimo ovu ligu
Placanje porukom ili tako nesto bi im bilo savrsena ideja
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
hskzmostar je napisao/la: Da smo mislili vracati vratili bi na Kosevu!
Pošten ste klub, a mi jači od vas, tako da nema potrebe.
Ako se negdje vozim autom, prijenos utakmice preko radija mi ima skoro pa istu draz kao kad gledam na TV-u, pogotovo ako nas ima 2-3 pa svi slusamo i galamimoBelodedic je napisao/la:Ostaje opcija radio prenosa koji svakako ima svoje drazi. Nije mi jasno da neko pored radio prenosa prati tekstualni, teletekst, ili sporadicnu objavu na forumu.
Ne znam jel sad itko to radi, al sjecam se dok smo mi igrali PL prije desetak godina cini mi se na Radio Valentino da je bio kombinirani prijenos. To sam uzivao slusati. Voditelj sjedi u studiju i poziva izvjestitelje.
To je vrh bilo.Signore je napisao/la:Ako se negdje vozim autom, prijenos utakmice preko radija mi ima skoro pa istu draz kao kad gledam na TV-u, pogotovo ako nas ima 2-3 pa svi slusamo i galamimoBelodedic je napisao/la:Ostaje opcija radio prenosa koji svakako ima svoje drazi. Nije mi jasno da neko pored radio prenosa prati tekstualni, teletekst, ili sporadicnu objavu na forumu.Ovako kod kuce mi nije toliko milo slusati, mada sam znao nekad poslusati prijenos neke europske utakmice kad nema na TV-u.
Ne znam jel sad itko to radi, al sjecam se dok smo mi igrali PL prije desetak godina cini mi se na Radio Valentino da je bio kombinirani prijenos. To sam uzivao slusati. Voditelj sjedi u studiju i poziva izvjestitelje.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Signore je napisao/la:Ako se negdje vozim autom, prijenos utakmice preko radija mi ima skoro pa istu draz kao kad gledam na TV-u, pogotovo ako nas ima 2-3 pa svi slusamo i galamimoBelodedic je napisao/la:Ostaje opcija radio prenosa koji svakako ima svoje drazi. Nije mi jasno da neko pored radio prenosa prati tekstualni, teletekst, ili sporadicnu objavu na forumu.Ovako kod kuce mi nije toliko milo slusati, mada sam znao nekad poslusati prijenos neke europske utakmice kad nema na TV-u.
Kako zivimo u cmaru Evrope gdje je tv prenos najviseg ranga fudbala dostupan samo dijelu carsije i okoline, a ostale ko j.be, radio prenos je spas za istinske ljubitelje sporta. Direktna ukljucenja se mogu slusati na BH radiju 1. Ranije je to radio i Radio Republike Srpske. Za prenose na Valentinu nisam cuo. Moguce da jos ima neki radio koji prenosi meceve svog lokalnog kluba.
Hrvatski radio 2 program to radi i kada su drugi sportovi u pitanju.
Ludnica bude i kad se ukljuce taman prije golauNbx je napisao/la: To je vrh bilo.Znao sam maksuz starog nadić nedeljom da se vozikamo u autu i da slušam prenose. Vrhunac hajpa bude kad je neki belaj, pa ovi što izvještavaju polude.
- Evolve
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Ne treba ti PayPal, samo kartica. 2KM po utakmici stvarno nije puno. Ili 20KM za mjesec dana, pogotovo za ljude van BiH. Za mene licno je super.skripar96 je napisao/la:Nema svatko paypal....
Placanje porukom ili tako nesto bi im bilo savrsena ideja
Inace, u Bosni je stvar navike da ne placas nista. Pogledajte malo vani, nema skoro nigdje (u jacim ligama makar) da je sport dzaba na TV-u. 2KM je stvarno sitnica, i pogledas kao covjek.
Ove prve tri tekme sve kladionicarski u kontru,tri para ova 70 kvota 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Pantarei79
- Kontakt:
Šta ovo Vitez napravi
2 gola u 2 minute.
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
Nisam gledao goru fudbalsku ekipu od ove Slobode.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Čabrakadabra 
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
- Osttribine
- Kontakt:
Nemojte tako, kaze Franto, da nisu dobili crveni protiv nas zreli smo bili za nekoliko komada, vidio on u onih prvih 6 minuta kaze
Jbt nasu ligu nista na kladionici ne mozes pogoditi
Uvijek imas siguricu, Celik ne moze ispastiOsttribine je napisao/la:Nemojte tako, kaze Franto, da nisu dobili crveni protiv nas zreli smo bili za nekoliko komada, vidio on u onih prvih 6 minuta kaze![]()
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Osttribine
- Kontakt:
Bjezi jbt se, danas odigram protiv vas vi dobijete nikad vas uganjatiavenija je napisao/la:
Uvijek imas siguricu, Celik ne moze ispastiOsttribine je napisao/la:Nemojte tako, kaze Franto, da nisu dobili crveni protiv nas zreli smo bili za nekoliko komada, vidio on u onih prvih 6 minuta kaze![]()
Na kraju ce Husic stopirati projekat Sloga i vratit se u Slobodu da ih spasi ambisa i ispadanja. Ovo je katastrofa od igre.Kawhi je napisao/la:Nisam gledao goru fudbalsku ekipu od ove Slobode.
Ne bi me cudilo da ga vec iz Tuzle nisu molili da se spasi sta se spasiti da.
Najgora i najneprofesonalnija i najneozbiljnija policija u BIH - MUP TK
Sretno Zelji sutra u Gabeli
Sretno Zelji sutra u Gabeli
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Divi pitara,divi pitara....
Ko ce bit prvi iduce kolo [emoji4]??
Ko ce bit prvi iduce kolo [emoji4]??
EKONNP
- tuzlak1987
- Kontakt:
Stadion na kraju utakmice poceo navijati za Siroki. Neko je dobio iz Sirokog zuti 10ak minuta prije kraja, ljudi ustaju bune se govore sta dajes covjeku bezveze karton 
Na kraju utakmice dobili aplauz od zapada, govore ljudi svidjeti ce im se podrska, mozda se ovdje presele.
Na kraju utakmice dobili aplauz od zapada, govore ljudi svidjeti ce im se podrska, mozda se ovdje presele.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.