Dobro te je zivincanin..SARS je napisao/la:TUGA,JAD,CEMER ali i dalje NIKO NIKO SAMO SLOBODA, NIKAKVI AZMIRI,NIKAKVI SENADI,NIKAKVI JASMINI SAMO SLOBODA I NIKO VISE i sva trojici **** ponovo mater u picku i nabijem svakog onog ko podrzava i boluje samo za ovom trojicom odnosno jednim od ove trojice
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ukopa nas carsija !
Očekivao nisam ništa osim poraza, nadao se bodu jednom...Ali ovo...Opet onako indolentna igra.
Krivim i Slavka, zašto nije i Krpića suspendovao??? Ionako se nije imalo šta tražiti u ovoj utakmici. Ovako, sad će ga svi redom yebavati, nastavit će se ista priča kao i kod Vlagodića.
Pozitivni šok je trajao protiv Mladosti u gostina i Želje na Tušnju, od tad opet počinje pad u igri i zalaganju...Samo da je uzeti još koji bod do pauze, pa porbati dovesti neke koji će uspjeti stići Čelika na desetom mjestu...
HEEEJJ PA ČELIK ISPRED NAS HALOOOOOOOOOOO
Krivim i Slavka, zašto nije i Krpića suspendovao??? Ionako se nije imalo šta tražiti u ovoj utakmici. Ovako, sad će ga svi redom yebavati, nastavit će se ista priča kao i kod Vlagodića.
Pozitivni šok je trajao protiv Mladosti u gostina i Želje na Tušnju, od tad opet počinje pad u igri i zalaganju...Samo da je uzeti još koji bod do pauze, pa porbati dovesti neke koji će uspjeti stići Čelika na desetom mjestu...
HEEEJJ PA ČELIK ISPRED NAS HALOOOOOOOOOOO
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
sto me je dobro, sta hoces koji k...c ti bi da nekog nesto usutkas je li? E pa nece moci padobranac jedan, ja ovaj klub volim svim srcem i za njega sve bi dao prema tome nemoj da mi ti govoris da me je dobroJustSayin je napisao/la:Dobro te je zivincanin..SARS je napisao/la:TUGA,JAD,CEMER ali i dalje NIKO NIKO SAMO SLOBODA, NIKAKVI AZMIRI,NIKAKVI SENADI,NIKAKVI JASMINI SAMO SLOBODA I NIKO VISE i sva trojici **** ponovo mater u picku i nabijem svakog onog ko podrzava i boluje samo za ovom trojicom odnosno jednim od ove trojice
-
- Kontakt:
Ovo je sad pokusati iscupati koji bod do zimske pauze, a ako se ne pojačamo na zimu i ne bude promjene biće borba za ostanak. U odbrani propuh totalni ljudi ko da nisu jeli 5 dana. Bruka i sramota večeras.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
NJUO je od pocetka svog djelovanja sveo na pljuvanje Azmira Husica,da bi poslije krenuli u borbu sa savezom,angazovali i advokata,nije bilo dana da nisi mogao procitat njihove izjave na portalima i dnevnoj stampi.. u toj galami Sloboda je nazadovala,doveli se Salihovica sa UKC-a,Jahu iz Prokosovica,januarska pojacanja,ljetne balerine,ubjedjivali raju da se pravi ekipa za titulu naredne sezone,a naivci popusili tu pricu,zadnjih par mjeseci nema ih nigdje,osim skandala sa Jagodicem i gospodin Alic hoce-nece otici.. od tada niko nista,klub je predzadnji,hebe nas i samara ko stigne i dodjosmo u borbu za opstanak..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Yebote hljeb koji meni qurac ovo treba. Znam sta je i kako je i opet odem. I znam da na puzi ne mogu dovesti nikoga ozbiljnijeg jer su totalni kokuzi.
Sta raditi da ne grohnemo u cvajtaru?
Svi koji su podrzavali ovu upravu su neprijatelji i grobari Slobode jer su im davali vjetar u ledja. Od Jasmina Imamovica do Bonya. Igraci su najmanje krivi jer nisu sami dosli. Celo je fino rekao.
Sta raditi da ne grohnemo u cvajtaru?
Svi koji su podrzavali ovu upravu su neprijatelji i grobari Slobode jer su im davali vjetar u ledja. Od Jasmina Imamovica do Bonya. Igraci su najmanje krivi jer nisu sami dosli. Celo je fino rekao.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Jad, sramota, tuga.
Svaka čast Širokom, ljudi k'o Real protiv nas. Kako smo samo loši to se ne može opisati.
Svaka čast Širokom, ljudi k'o Real protiv nas. Kako smo samo loši to se ne može opisati.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
"Težak poraz za nas i zaslužena pobjeda Širokog. Moja ekipa je zakazala u svim segmentima. Ovi koji misle da su veliki igrači pogazali su koliko mogu protiv jake ekipe. Fali mi više boraca i kvalitetniji igrača, jer ovako ne može da se igra", rekao je Petrović.
Kažnjavaj Ćelo, ne budi pussy
Kažnjavaj Ćelo, ne budi pussy
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:

Kupi alat, peri kolica.

Kad se samo sjetim onih narkomanskih faca kad okružiše Azmira da im objasni što to igrači nisu došli da ih pozdrave, a sad Tomicu i prijatelje niko ne smije riječi reći

Dabogda ispali i nikad se ne vratili. Ugasi Jasmine više i Slobodu, j e b a t je. Džaba struju da plaća grad za reflektore, mogo je za te pare Šećer sebi kupiti nove zimske gume.
Sve ti je jasno kad i @FrantoBauzek kaže da je ovo bruka i sramota

Zadnja izmjena: costacurta08, dana/u 21 okt 2017, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ljudi psuju gospodinu Mujkanovicu on im odgovara: "Sto navijate za ovaj klub, ako vam se ne svidja navijajte za drugi".
Inace prica se po tribinama da igraci nisu primili po tri-tri i pol plate. Vecina je uvjerena i da nam uskoro ide gasenje i da onda nastupa Tuzla City.
Sto se tice nasih ne bih komentarisao jer nisu ni zasluzili komentar bilo kakav. Ordagic je jedini korektan i jedini je dobio ovacije na kraju utakmice.
Od ostalih povika "Skinite dresove", "pi*cke", "uprava odlazi".
Igraci Sirokog jedna odlicna ekipa koja ima i glavu i rep. Mogli bi da uzmu ove sezone opet neki trofej. Dobili su aplauze nakon utakmice i tokom izmjena, prvo Menalo, a onda na kraju i citava ekipa kada su izlazili sa terena te su uzvratili.
Zapad i pored 6 golova i 9 bodova jos nije izdao, ali zato sjever jeste. 30 navijaca i jos 50 ljudi.
Inace prica se po tribinama da igraci nisu primili po tri-tri i pol plate. Vecina je uvjerena i da nam uskoro ide gasenje i da onda nastupa Tuzla City.
Sto se tice nasih ne bih komentarisao jer nisu ni zasluzili komentar bilo kakav. Ordagic je jedini korektan i jedini je dobio ovacije na kraju utakmice.
Od ostalih povika "Skinite dresove", "pi*cke", "uprava odlazi".
Igraci Sirokog jedna odlicna ekipa koja ima i glavu i rep. Mogli bi da uzmu ove sezone opet neki trofej. Dobili su aplauze nakon utakmice i tokom izmjena, prvo Menalo, a onda na kraju i citava ekipa kada su izlazili sa terena te su uzvratili.
Zapad i pored 6 golova i 9 bodova jos nije izdao, ali zato sjever jeste. 30 navijaca i jos 50 ljudi.

Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 21 okt 2017, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
- Probisvjet
- Kontakt:
Kaze predcednik "je bi te igracima mater". Kaze tip "hocemo al' pvo tebi zenu i sestru".

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Jel malo 9 bodova u 12 kola ,jel malooo ???
Ja ginem za ovaj klubharry_90 je napisao/la:Jel malo 9 bodova u 12 kola ,jel malooo ???

E tugo nasa
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Probisvjet
- Kontakt:
costacurta08 je napisao/la:![]()
![]()
Kupi alat, peri kolica.![]()
Kad se samo sjetim onih narkomanskih faca kad okružiše Azmira da im objasni što to igrači nisu došli da ih pozdrave, a sad Tomicu i prijatelje niko ne smije riječi rećiSamo deri mačak i nevadi.
Dabogda ispali i nikad se ne vratili. Ugasi Jasmine više i Slobodu, j e b a t je. Džaba struju da plaća grad za reflektore, mogo je za te pare Šećer sebi kupiti nove zimske gume.
Sve ti je jasno kad i @FrantoBauzek kaže da je ovo bruka i sramota

- zlatnakoka
- Kontakt:
Iako nekad pišeš "samo Sloboda", nek je makar nekome dobar dan, kad ovako odigramo. Jest da vrtiš ploču ne znaš ni sam sa koje strane, ali eto meni drago kad si sretan.SARS je napisao/la:Ajmo Sloboda danas jako, vrapcicani ogadise fudbal sisojinim pulenima, dan ne moze biti bolji
@Probisvjet
Hajd što to on tek tako reče, al predsjednik si kluba ****, par kamera oko tebe i ti se tako ponašaš.
Ja placemsolinas je napisao/la:Ja ginem za ovaj klubharry_90 je napisao/la:Jel malo 9 bodova u 12 kola ,jel malooo ???![]()
![]()
![]()
E tugo nasa

Neka ba solinas,mi godinu pisemo da ovo ne lici ni na sta,ovi uhljebi sa teme pisu kako je sve super i da mi nemamo pojma ..
Wobly. ..znas onaj klip. ..vrijeme je....vrijedi svake minute ulozene
"Modra boja,na bijelome platnu,
-
- Kontakt:
Zaboli tuki ljude za ovaj klub. Ni cudo kad se 100 godina borimo za paket pilica.
- Probisvjet
- Kontakt:
Sta kazu probisvjet vas lozi? Tako kazu.

Ma neće ni Senad još dugo, k'o da njemu sve ovo treba, odyebat će on i faraona, pa nek ide sve.
Nit se zna bavit ovim poslom, nit ima volje, nit voli klub. Yasmin ga je zayeb'o al vjerujem da to neće potrajati...
Nije ni on kriv toliko, ovaj ga je instalirao, uhljebi oko kluba radili ono što rade najbolje...ovaj je samo mirni posmatrač i ubirač tendera. Njemu je samo da ga se ne spominje i ne miješa i dobro je.
A da neko dobro izađe iz ovog svega, nismo ni zaslužili.
Nit se zna bavit ovim poslom, nit ima volje, nit voli klub. Yasmin ga je zayeb'o al vjerujem da to neće potrajati...
Nije ni on kriv toliko, ovaj ga je instalirao, uhljebi oko kluba radili ono što rade najbolje...ovaj je samo mirni posmatrač i ubirač tendera. Njemu je samo da ga se ne spominje i ne miješa i dobro je.
A da neko dobro izađe iz ovog svega, nismo ni zaslužili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.