Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Prosli put je bilo lose , danas Moja Web tv odlicna. Definitivno se isplati dvije markice dat i ne peglati se sa raznim strimovima i ostalim zajebancija. Uplata je jednostavna te moze u bilo kojem dijelu drzave.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
baš me interesuje hoće li biti kakve kazne za Zrinjski
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Kulturni ljudi [emoji16]tuzlak1987 je napisao/la:Stadion na kraju utakmice poceo navijati za Siroki. Neko je dobio iz Sirokog zuti 10ak minuta prije kraja, ljudi ustaju bune se govore sta dajes covjeku bezveze karton
Na kraju utakmice dobili aplauz od zapada, govore ljudi svidjeti ce im se podrska, mozda se ovdje presele.
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
Zasto?Radi drona? Jel to klubovi moraju i zracni prostor kontrolirati...FoSte95 je napisao/la:baš me interesuje hoće li biti kakve kazne za Zrinjski
A i ta zastava je sasvim legitimna i priznata u FBiH. Druga stvar je sto je ovo glupa provokacija nekog ko nogomet nije vidio
EKONNP
Nije, Ustavni ju je proglasio nesutavnim simbolomskripar96 je napisao/la:Zasto?Radi drona? Jel to klubovi moraju i zracni prostor kontrolirati...FoSte95 je napisao/la:baš me interesuje hoće li biti kakve kazne za Zrinjski
A i ta zastava je sasvim legitimna i priznata u FBiH. Druga stvar je sto je ovo glupa provokacija nekog ko nogomet nije vidio
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Dok Medjugorci droniraju, Sarajlije trpaju. 
Prosle sezone Zrinja osvaja titulu zbog Radnika i Sarajeva. Ove sezone jedina dva poraza od tih ekipa. "Fudbalska/nogometna liga"
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Športski pozdrav.HordasOdMalena je napisao/la:Sad vam je vrijeme za poraz.smoto je napisao/la: Zrinjski nema poraza kuci, tek jedan X prošlo kolo ....
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Bravo Sarajevo.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
nije provokacija nikakva, nego čisto drugi klubovi se zbog nekih gluposti kažnjavaju pa me interesuje hoće li se zrinja kazniti zbog simbola koji asociraju na rat i podjele
- tutankamon1905
- Kontakt:
Cestitke na zasluzenoj pobjedi sportskim prijateljima iz Sarajeva grada
Zbog ovih "desavanja" drago mi je sto su komsije uzele tri boda. Onakvim stvarima nije mjesto na stadionima. Cestitam, komsije.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Mojne te satro price, vama drago.LjoZee je napisao/la:Zbog ovih "desavanja" drago mi je sto su komsije uzele tri boda. Onakvim stvarima nije mjesto na stadionima. Cestitam, komsije.
Zastava zupanije Zapadnohercegovacke i Hercegbosanske.Ras je napisao/la:Nije, Ustavni ju je proglasio nesutavnim simbolomskripar96 je napisao/la:Zasto?Radi drona? Jel to klubovi moraju i zracni prostor kontrolirati...FoSte95 je napisao/la:baš me interesuje hoće li biti kakve kazne za Zrinjski
Bravo Tuzlaci,je da je iz inata svojim igračima, ali sportski je pozdraviti igrače koji razvale na gostujućem terenu.
Što im nebi bilo, Sada imaju šansu da iduće kolo dijele prvo mijesto sa Zrinjskim i Širokim.fks74 je napisao/la:Mojne te satro price, vama drago.LjoZee je napisao/la:Zbog ovih "desavanja" drago mi je sto su komsije uzele tri boda. Onakvim stvarima nije mjesto na stadionima. Cestitam, komsije.
Baš sam mislio s guštom ispratiti sve danas, kurchina, zaspao u 4.
Čelik dobio Borac
, Široki 3-0
, kakve je ovo golove primio Zrinjski
.
Čelik ima više bodova od Slobode.
Ja zaista ne kontam ovu ligu.
Čelik dobio Borac
Čelik ima više bodova od Slobode.
Ja zaista ne kontam ovu ligu.
Hvala druze , odlicna utakmica dvije najefikasnije ekipe . Vidimo se opet u ligi 6tutankamon1905 je napisao/la:Cestitke na zasluzenoj pobjedi sportskim prijateljima iz Sarajeva grada
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- tutankamon1905
- Kontakt:
Unaprijed se radujem dvjema novim utakmicama dvije najkvalitetnije ekipe uz Siroki u ligi.
Dronovi, zastave, pizde materine...nepotrebno al sta se moze. Toga ce uvijek bit.. ko nije zadojen mrznjom nece ga to dirat niti ce mu padat na pamet da sve trpa u isti kos kao par pojedinaca ovde.
Pojedinci u Zrinjskom su prerano zamislili da im niko nista ne moze u ovoj ligi i trebace Baki dosta zivaca da ovo opet dovede u red. Panike nema, al lagani alarm treba upalit prije nego bude prekasno
Dronovi, zastave, pizde materine...nepotrebno al sta se moze. Toga ce uvijek bit.. ko nije zadojen mrznjom nece ga to dirat niti ce mu padat na pamet da sve trpa u isti kos kao par pojedinaca ovde.
Pojedinci u Zrinjskom su prerano zamislili da im niko nista ne moze u ovoj ligi i trebace Baki dosta zivaca da ovo opet dovede u red. Panike nema, al lagani alarm treba upalit prije nego bude prekasno
- hskzmostar
- Kontakt:
Cestitke Sarajevu,kao sto sam i pisao pred utakmicu i x dobar,Zrinjski danas stvorio neke sanse ali jednostavno nije to to bez Jovica i Galica kao i Stojkica tri veoma brza i dinamicna igraca za bh okvire.
Mala kriza koja vjerovatno nece zavrsiti niti na Pecari jer se i Jakovljevic ozlijedio koji je pokrivao desnog beka.
Po meni greska Bake jer sredinu terena rotira non stop danas prvi put zajedno igrali Cirjak i Barisic nidje veze dvojac po meni ali eto valjda je i on uvidio da to nije dobro.
Sarajevo odigralo mudro i cekalo greske sa visokim presingom i pokazali da Zrinjski bez par vaznih igraca spada u sredinu tablice.
Mala kriza koja vjerovatno nece zavrsiti niti na Pecari jer se i Jakovljevic ozlijedio koji je pokrivao desnog beka.
Po meni greska Bake jer sredinu terena rotira non stop danas prvi put zajedno igrali Cirjak i Barisic nidje veze dvojac po meni ali eto valjda je i on uvidio da to nije dobro.
Sarajevo odigralo mudro i cekalo greske sa visokim presingom i pokazali da Zrinjski bez par vaznih igraca spada u sredinu tablice.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.