-22,5+/D.Booker(PHO) - over
savršena prilika da opere ljagu s prve tekme gdje je na poluvremenu tekma bila završena,idealan protivnik za nabijanje statistike još kad se zna da u LAL nema KCP jedinog ozbiljnog obrambenog igrača,očekujem brdo koševa s obje strane ,Booker včrs ide 40+
-17,5+/V.Oladipo(IND)- over
Indiana se pretvorila u run and gun ekipu,gdje on i Collison carine loptu i napucavaju se,još nema včrs glavnog centra Turnera ,tako još jedna prilika da uzme koji šut više a protivnik je idealan ,iako se CJ vraća včrs Portlandovo backourt je poznat po tome da im odbrana nije jača strana
-14,5+/A.Gordon(ORL)- over
iako sam na prvu mislio odigrati na Orlando čistu 2,ipak sam se odlučio za Gordona,jer oni su mi totalno čudna momčad,gledao sam ih prošle godine masu puta dok mi nisu ogadili košarku

uzeo sam gordona jer mi se čini da polako postaje glavni igrač Magica iako nije neki šuter, ali na brzinu i tranziciju protiv ne baš kvalitetni Netsa očekujem da pređe ovu marginu
-17,5+/J.Butler(MIN)-over
uzeo sam ga jer je najmanja margina na njemu od trojke ,čuvar bi mu trebao biti Ingles koja apsolutno ga ne može zaustaviti a još ako se zna da je Butler odličan iznuđivač slobodni bacanja idealna prilika da u tvrdoj i s puno prekrašaja tekmi ide preko
-15,5+/W.Cauley-Stein(SAC)-over
ok margina ide na Dirka koji igra na petici,koji u najboljim danima nije bio bog zna kakav odbrambeni igrač
-24,5+/D.Cousins(NO)-under
problem će biti kad Kerr stavi small ball petorku ,jednostavno Rođe ne može to ispratiti pa očekujem da Davis više igra kao petica dok Rođo odmara a osim njih dvojici ne vidim ozbiljnog igrača,vrlo moguć BO
edit;Gordon pod upitnikom,tek sada vidio onda ga preskočite
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "