tesko..nervoza je tugaston je napisao/la:Prednost servisa u drugom setu !
Završi ga u 2 seta Damireee ! Nek ostane šta i za dublove.![]()
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
a brate obojica su prgavi malo je rec
edit:
to je to kad je mlak servis, ubi ga covjek reternom
edit:
to je to kad je mlak servis, ubi ga covjek reternom
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
neće moć ovaj oduvijek lupat ovako riterne, opušteno
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
13 minuta trajao gejm
Konacno 1:2! Sada idemo

Berankis 1/11 bl. 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
-
Tshabalala
- Kontakt:
Jucer su Mirza i Damir imali jedan od 16 min, meni se cini.
Berankis terorizira Dzumija na drugi servis, ali nece uvijek pogadjati. Treba covjeku odati priznanje, nakon operacije kuka u prvom mjesecu ove godne, opet igrati na ovom nivou nije mala stvar.
Dzumi ovo moze dobiti i mora.
Berankis terorizira Dzumija na drugi servis, ali nece uvijek pogadjati. Treba covjeku odati priznanje, nakon operacije kuka u prvom mjesecu ove godne, opet igrati na ovom nivou nije mala stvar.
Dzumi ovo moze dobiti i mora.
Sta sada propusti 
-
Tshabalala
- Kontakt:
Kako ide ovo sa upozorenjima, koliko jos moze dobiti bez neke kazne 
damir ce izguiti ovaj mec ako berankis nastavi ovako reternirati
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Raspad u drugom setu
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
Tshabalala
- Kontakt:
Trpat na Berankisa sad lovu.
Salu na stranu, prosto mi izgleda nemoguce da zadrzi ovaj nivo do kraja meča.
Poraz je ovo ako se šta drastično ne promjeni.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
zasto da ne,vidis da se podvukao damiru pod kosti, a jos je i sam prgav sto naravno damiru plese po zivcima.Tshabalala je napisao/la:Trpat na Berankisa sad lovu.![]()
nisam jos gledao mec gdje je damir bio ovako bespomocan na svoj drugi servis, bez obzira na to sto je mlak
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 22 okt 2017, 14:24, ukupno mijenjano 1 put.
Re: RE: Re: BiH tenis
Pa ovo nije neki nivo tenisa već Damir prikazuje lošu igru. Nakon prvog seta kao da mu se ne igra.Tshabalala je napisao/la:Trpat na Berankisa sad lovu.![]()
Kakav pad u igri .Tenis je cudan sport sad si gore sad dole .
Re: RE: Re: BiH tenis
ne slazem se, damir je isfrustrian jer ga covjek ubija reternom, normalno da se to onda odrazava na igru i ulijeva generalno nesigurnost. Ali sta da radi sa tim drugim servisom? Nije on toliko los koliko je ovaj segment dominirao u drugom setuarelinho je napisao/la:Pa ovo nije neki nivo tenisa već Damir prikazuje lošu igru. Nakon prvog seta kao da mu se ne igra.Tshabalala je napisao/la:Trpat na Berankisa sad lovu.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.