BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Drugi servisi su mu smijesni, ako ne popravi to nece jos puno trajati mec
Četri greske u jednom gemu, kada je trebao napraviti rebreak, odlučilo setUrbyEmanuelson je napisao/la:Raspad u drugom setu
izgleda predo se..ipak 70000 D nije lose ipak 
-
Tshabalala
- Kontakt:
Re: RE: Re: BiH tenis
Pa ne igra mu se zato sto ga covjek maltretira sa forehand winnerima. Ali opet, nemoguce je drzati ovakav nivo do kraja meca, Dzumi mora biti strpljiv.arelinho je napisao/la:Pa ovo nije neki nivo tenisa već Damir prikazuje lošu igru. Nakon prvog seta kao da mu se ne igra.Tshabalala je napisao/la:Trpat na Berankisa sad lovu.![]()
Salu na stranu, prosto mi izgleda nemoguce da zadrzi ovaj nivo do kraja meča.
Imal kakve šanse da se upravi?
naravno da ima, pa Damir je šta vam je ljudi 
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Garant se predao u odlucujucem setu u finalu atp turnira pri nerijesenom rezultatu. Sta sve neces procitati ovdje.
Ma pitam jer nisam u prilici da gledam pa reko da me neko uputi...Harika je napisao/la:naravno da ima, pa Damir je šta vam je ljudi
Nek se čupa
sad na 0:15 imao citav teren kad je istrcao na mrezu, on u berankisa drito lopticu za volej.
edit: bolji berankis trenutno, nema se sta reci, covjek igra na vrhunskom nivou, skoro sve pogadja.
edit: bolji berankis trenutno, nema se sta reci, covjek igra na vrhunskom nivou, skoro sve pogadja.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
Tshabalala
- Kontakt:
Nastavlja Berankis po svome. Hajd da Dzumi grijesi, razumio bih ali ovako jbt pucat ove lopte da se Damir s njima muci, ne ide mi u glavu.
Brutalan dan ima Berankis fakat. 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Berankis poludio 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Sta je ovo ovaj sad servira kao Ivanisevic u najboljim danima!?
Joj sta pogadja i kako igra yebo mamu svoju
-
Tshabalala
- Kontakt:
Ima covjek jedan od onih dana, ne moze se Dzumi sastavit s lopticom na njegov servis. Ovaj gem je sad nevjerovatno vazan.
Ma covjek sve pogadja, forehand, backhand, drop shotove.BosnaSTL je napisao/la:Sta je ovo ovaj sad servira kao Ivanisevic u najboljim danima!?
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Mirise na kraj. 
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Takoo jeee!!
Hajde sad, momentum je na tvojoj strani!
Hajde sad, momentum je na tvojoj strani!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
jao ovog komentatora na Areni

TAKO JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ZAVRSI MOLIM TE
ZAVRSI MOLIM TE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.