Ostavi Valverdea na miruleorey je napisao/la:Valverde ko Zidan prosle sezone u Ligi
Zidane je mnogo lošijom igrom i sa mnogo više sreće uzeo titulu
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Ostavi Valverdea na miruleorey je napisao/la:Valverde ko Zidan prosle sezone u Ligi
Dje si losija, Rejal makar iznabada protivnika centarsutevima i uputi koji udarac sa 30 metara. Ovi ni to ne mogu.let3 je napisao/la:Ostavi Valverdea na miruleorey je napisao/la:Valverde ko Zidan prosle sezone u Ligi![]()
Zidane je mnogo lošijom igrom i sa mnogo više sreće uzeo titulu
Ove sezone od ova tri kiksa sto je Real imao jedino je protiv Levantea bila mrtva igra iako je i tu Bale izasao par puta jedan na jedan s golmanom. Protiv Valencie se Benzema ispromasivao, a protiv Betisa takodjer Ronaldo par lopti zapucao nebu pod oblake.Furymaker je napisao/la:ma Real je znao sravnati ekipe igrom, kontrama, ubacajima, veznjaci izdominiraju pocesto, kod nas toga nema, nekad se znaju Busi-Messi i Iniesta naci i kombinirati, ostalo je mrtvilo u kojem Messi sam mora nesto uraditi. Jako tanko je ovo, poprilicno sam siguran da bi i City i PSG zgazili ovakvu Barcu, iako uvijekvpostoji sansa da Iniesta i Messi sami dobiju utakmicu, ovaj drugi pogotovo, al protiv napada i veze kakve ove 2 ekipe imaju, nemamo sanse.
Madrid bi to mogao ukrotiti i prosle i ove godine.
Mislim obe ekipe su imale svoje mane, al Barca ima jedan plan a to je daj loptu Messiju sta uradi, Real se mogao nadati Ronaldu, Ramosu ili Iscu. Sta, ja trebam da se nadam da ce deda Iniesta odigrati kao protiv Juventusa da imamo sanse u 90min? Neka hvala
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
a uglavnom se na isto svede za obe ekipe, sad kad pogledas kako valencia igra, taj kiks nije ni tako strasan, nece ni barca bolje proci..Jeftha je napisao/la:Ove sezone od ova tri kiksa sto je Real imao jedino je protiv Levantea bila mrtva igra iako je i tu Bale izasao par puta jedan na jedan s golmanom. Protiv Valencie se Benzema ispromasivao, a protiv Betisa takodjer Ronaldo par lopti zapucao nebu pod oblake.Furymaker je napisao/la:ma Real je znao sravnati ekipe igrom, kontrama, ubacajima, veznjaci izdominiraju pocesto, kod nas toga nema, nekad se znaju Busi-Messi i Iniesta naci i kombinirati, ostalo je mrtvilo u kojem Messi sam mora nesto uraditi. Jako tanko je ovo, poprilicno sam siguran da bi i City i PSG zgazili ovakvu Barcu, iako uvijekvpostoji sansa da Iniesta i Messi sami dobiju utakmicu, ovaj drugi pogotovo, al protiv napada i veze kakve ove 2 ekipe imaju, nemamo sanse.
Madrid bi to mogao ukrotiti i prosle i ove godine.
Mislim obe ekipe su imale svoje mane, al Barca ima jedan plan a to je daj loptu Messiju sta uradi, Real se mogao nadati Ronaldu, Ramosu ili Iscu. Sta, ja trebam da se nadam da ce deda Iniesta odigrati kao protiv Juventusa da imamo sanse u 90min? Neka hvala
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Ma Simeone ništa nije promijenio otkad je došao. Danas vjerovatno ima najjaču ekipu u mandatu, al mu je igra pročitana i ništa ne pokušava promijeniti. Saul, Carrasco, Koke, Antoine i ostali mogu igrati atomski fudbal, a pod njim su samo trkači.akisarajevo92 je napisao/la:Koliko je Atletico neuvjerljiv i jos dosadniji ove sezone, valjda je i to kad ne mozes dovesti nove igrace i osvjeziti donekle ekipu
Ne raduje se on bodu nego sto je vas zakinuo za dvaJeftha je napisao/la:Kud ces dalje kad frajer zavali Kokea na krilo.![]()
Da ne pricam o tome kako se raduje ligaskom bodu na Santiago Bernabeu ko da je osvojio LP.
Cholo majmun.
Na to sam i mislio.leorey je napisao/la:Ne raduje se on bodu nego sto je vas zakinuo za dvaJeftha je napisao/la:Kud ces dalje kad frajer zavali Kokea na krilo.![]()
Da ne pricam o tome kako se raduje ligaskom bodu na Santiago Bernabeu ko da je osvojio LP.
Cholo majmun.
Ma ovo sto FIFA organizuje je sranje. Sreca pa se zlatna lopta opet vratila pod okrilje France Footballa gdje glasaju samo novinari.Blejzer10 je napisao/la:Ovo postalo kao Oscari
Barcelona uvijek imala najjaci lobi u svijetu fudbala.Mozambik je napisao/la:Iniesta dva dana nakon smrti ce biti izabran u najbolji tim, nevjerovatno
Kako odvratan komentarMozambik je napisao/la:Iniesta dva dana nakon smrti ce biti izabran u najbolji tim, nevjerovatno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.