Utakmice klubova iz BiH na TV-u

junuz23
Kontakt:

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la junuz23 » 02 sep 2010, 22:52

aferim khuratc...dok je doticni gladio mhuda po nekakvim atletskim mitinzima bilo mu zao dati pare za prenose sarajeva u EL. Nikad mu to necu halaliti mamicu mu majmunsku

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 03 sep 2010, 15:34

Moze li mi neko izracunati, koji ce se klub najvise prenosit, bile to domace bile gostujuce utakmice ! Hvala puno i cista desetka za BHTV :D :D

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 03 sep 2010, 16:06

Željo. 10 puta + u posljednjem kolu.

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 03 sep 2010, 16:22

Super je ovo za prijenos na BHT1 ponovo. Još ima mogućnost da bude i 2 derbija sedmično. Kada bi se to realziovalo, bilo bi i više nego povoljno po naše klubove da rejting povećaju.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 03 sep 2010, 17:59

AulleTa je napisao/la:Super je ovo za prijenos na BHT1 ponovo. Još ima mogućnost da bude i 2 derbija sedmično. Kada bi se to realziovalo, bilo bi i više nego povoljno po naše klubove da rejting povećaju.
Odmah prvi vikend su dva derbija i to isti dan. Nedelja 12.09. Siroki-Zeljo pa Sarajevo-Borac.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 05 sep 2010, 22:01

Podrzavam ovaj projekat BHTV jer ce sigurno doprinjeti vecoj promociji domaceg fudbala a samim time i vecoj regularnosti takmicenja.Medjutim,
velika greska koju je BHTV napravio jeste ta sto nije omogucio jednak tretman svim klubovima.Konkretno pet klubova nece nikako prenositi(Zvijezda,Travnik,Sloboda,Velez,Celik).To je nevidjena BRUKA i DISKRIMINACIJA koju je uradila BHTV.To je drzavna televizija i svi mi placamo TV pretplatu.Da je u pitanju privatna TV to bi bila druga stvar,neka prenose ako hoce neke klubove i 30 puta u sezoni. Po cemu je to Olimpik zasluzio da se tri puta nadje u direktnim prenosima,vjestacki klub bez ikakve tradicije i navijaca ili Buducnost koju takodjer tri puta prenose.NK Zvijezda za tri godine takmicenja u PL je zasluzila barem jednom da se direktno prenosi.Nas klub niko iz BHTV nije ponudio za prenos utakmice tako da se nemoze reci da su ljudi iz kluba odbili da se prenosi iz Gradacca.Za tri godine takmicenja nikada ni jedan gostujuci trener nije se pozalio na sudjenje u Gradaccu ili nase gostoprimstvo.Ali izgleda sve to nije dovoljno jer u nasoj drzavi su na sceni ljudi koji ne zele da puste u javnost jednu takvu sliku.Npr. zar nije bolje prenositi kantonalni derbi Zvijezda-Sloboda na kojoj je uvijek odlicna atmosfera nego utakmicu Borac-Drinu koja ce se odgledati pred 500 gledalaca.Gradacac ima jednu od najvecih posjeta u ligi i nikada nije prazan stadion za razliku od ostalih sredina.Donekle mogu shvatiti odluku BHTV da ne prenose Celik i Slobodu jer su ti klubovi prosle sezone opstruirali prenose sa svojih stadiona pred kraj prvenstva i sada im BHTV na taj nacin vraca.Mi u Gradaccu bi bili ponosni da barem prenose jednu utakmicu Zvijezde nebitno da li je u pitanju domaca ili gostujuca utakmica ali po svemu sudeci od toga nema nista.Izgleda da je BIH samo Sarajevo,Banjaluka i Mostar.Zbog cega bi mi u Gradaccu placali TV pretplatu ???

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 05 sep 2010, 22:06

Bosanski zmaj je napisao/la:Izgleda da je BIH samo Sarajevo,Banjaluka i Mostar.Zbog cega bi mi u Gradaccu placali TV pretplatu ???
Pola Mostara. Znam kako se osjecas. Velez se nijednom neprenosi i isto tako Sloboda i Celik. To je strasno. Zamislite situaciju u nekoj drugoj zemlji da se pola klubova neprenosi i to jako znacajnih klubova za ligu i istoriju lige sveukupno. To nigdje nema.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 05 sep 2010, 22:12

drH je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:Izgleda da je BIH samo Sarajevo,Banjaluka i Mostar.Zbog cega bi mi u Gradaccu placali TV pretplatu ???
Pola Mostara. Znam kako se osjecas. Velez se nijednom neprenosi i isto tako Sloboda i Celik. To je strasno. Zamislite situaciju u nekoj drugoj zemlji da se pola klubova neprenosi i to jako znacajnih klubova za ligu i istoriju lige sveukupno. To nigdje nema.
Trebali bi se mi navijaci iz klubova kojih nema u TV prenosima organizovatI i napisati neko protestno pismo BHTV jer ovo sto su uradili je cista DISKRIMINACIJA.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 05 sep 2010, 22:13

drH je napisao/la:
realno ostatak lige slabo da ima uslove...iskreno zao mi je zbog veleza,celika,ostalo manje vise,ako projekat uspije vjerovatno ce ukljucit i ostale klubove
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 05 sep 2010, 22:21

nick je napisao/la:
drH je napisao/la:
realno ostatak lige slabo da ima uslove...iskreno zao mi je zbog veleza,celika,ostalo manje vise,ako projekat uspije vjerovatno ce ukljucit i ostale klubove
Ako im je izgovor da ti klubovi nemaju uslova za prenos na domacim utakmicama onda su barem MORALI omoguciti da se ti klubovi prenose na gostujucim utakmicama.Npr. pa ni stadion Grbavica nema novinarsku kabinu za prenos utakmice pa eto kao ima uslove za prenos.

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 05 sep 2010, 22:22

Koja Sloboda ? :roll:
Pa ti ne bih dali prijenos ni po cijenu života... S njima bi bili problemi svako kolo, uvijek bi bio neki razlog...
A što se tiče Čelika i Veleža mislim da su i oni trebali upsati u ovu grupu, jer vjerovatno ne bih pravili probleme oko prijenosa, pogotovo Velež koji prošle sezone mislim uz Široki najviše puta dozvolio prijenos i imao najbolju saradnju sa BHT.
Al eto, nek se ove godine ovo izgura kako treba i onda slijedeće dodati Velež, Čelik, Zvijezdu i evenutalno Olimpik i to je to. Ostale prekrižiti, a još idealnije bi bilo kad bih te ostale odamh nogirali tamo gdje im je mjesto i smanjili ligu...

ŠtaIma
Kontakt:

Post Postao/la ŠtaIma » 05 sep 2010, 22:54

Bosanski zmaj je napisao/la:Ako im je izgovor da ti klubovi nemaju uslova za prenos na domacim utakmicama onda su barem MORALI omoguciti da se ti klubovi prenose na gostujucim utakmicama.Npr. pa ni stadion Grbavica nema novinarsku kabinu za prenos utakmice pa eto kao ima uslove za prenos.
Ja sam cuo da im je zapravo "izgovor" to sto pojedini klubovi nisu pristali na potpisivanje takvog ugovora, kao sto su ov navedeni i tako da se nece prenositi. Takodjer sam cuo da je cijela liga pristala na prenos utakmica da bi bili i snimci nekih manje zanimljivijih utakmica, a ovi "derbiji kola" kao sto je sad ;)
Lijepo je biti Manijak!!!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 12 sep 2010, 11:29

DIVOTA gledati 4 h BH klubove na TV ekranima mislio sam da ovo neču nikada dočekati. :mrgreen:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 12 sep 2010, 11:34

Hamo je napisao/la:DIVOTA gledati 4 h BH klubove na TV ekranima mislio sam da ovo neču nikada dočekati. :mrgreen:
Znam kako ti je :D :D :D

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 12 sep 2010, 17:24

Ocekujem da Zeljo jako brzo odustane od ovih prenosa,bolje je bilo onako,yebes ovo :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 sep 2010, 15:48

Dobro bi bilo napomenuti da je ekipu Borca spasilo to sto je bila tekma na TV pa nisu dodatno osteceni od sudija, s ovim ne zelim da kazem da sarajeevo klub stima utakmice nego moze biti i sudiska greska po su u drugom poluvremenu bili malo i oprezni.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 sep 2010, 15:58

Neprilagodjen je napisao/la:Ocekujem da Zeljo jako brzo odustane od ovih prenosa,bolje je bilo onako,yebes ovo :D
djecko ti stvarno imas problema sa glavom
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 14 sep 2010, 15:58

pile87 je napisao/la:Dobro bi bilo napomenuti da je ekipu Borca spasilo to sto je bila tekma na TV pa nisu dodatno osteceni od sudija, s ovim ne zelim da kazem da sarajeevo klub stima utakmice nego moze biti i sudiska greska po su u drugom poluvremenu bili malo i oprezni.
Pa naravno, svi (barem vecina) akteri prenosa ce se sigurno vise truditi da se pokazu u doborom svjetlu...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 20 sep 2010, 12:18

imal igdje pregled od jučer?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 20 sep 2010, 15:08

Imaš veceras na bht-u u 19-30 pregled premier liga bih,valjda će tu biti

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.