Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Nezz kakav je Juve sa lijevim bekovima ali Armand Traore i nije neko pojačanje doduše ova posudba može biti sa razlogom da se pokrpi to mjesto jer po meni nije kvalitet za prvu postavu ako nije Zebina onda Traore nije pogotovo 
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Svak je bolji od De Ceglie a.k.a Asthon Kutcherbrazzo je napisao/la:Nezz kakav je Juve sa lijevim bekovima ali Armand Traore i nije neko pojačanje doduše ova posudba može biti sa razlogom da se pokrpi to mjesto jer po meni nije kvalitet za prvu postavu ako nije Zebina onda Traore nije pogotovo
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
od Zebine, De Cegliea i Grygere nema gorih.. ne postoji
i Caceres je bio niko i nista i na kraju pokupio simpatije brojnih Juventina.. ali glupava uprava, ostala glupava..
kad skontam mi smo dali Trezegueta i Camoranesija.. Giovinca poslali u Empoli.. prodali Diega za mizernu cifru.. a nismo htjeli otkupiti Candrevu i Caceresa..
pa ovo su bili najbolji igraci prosle godine
Trezeguet najbolji strijelac, Camo bio predobar.. pre predobar dok ga nisu poceli zajebavati sa transferima.. a Candreva i Caceres pokazali svim igracima Juventusa kako se gine za tako velik klub.. smijesno! 
i Caceres je bio niko i nista i na kraju pokupio simpatije brojnih Juventina.. ali glupava uprava, ostala glupava..
kad skontam mi smo dali Trezegueta i Camoranesija.. Giovinca poslali u Empoli.. prodali Diega za mizernu cifru.. a nismo htjeli otkupiti Candrevu i Caceresa..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Caceres je i bio veliki igrač i prije Juventusa a to što ga u Barci nisu cijenili je drugi problem i meni je to ne jasno da njega puste a dovedu Traorea
kako god Chiellini nije toliki optimista "I consider Rome to be at our level but there are two teams one step ahead of us and then there is Inter," Chiellini told the newspaper. Samo ne kontam koji je to klub pored Milana i Intera jači od njih (možda je mislio na Sampu ili Genovu) ako već Roma nije ?
It was turned around so that right looked wrong
Traore je dobar igrač, jak, samo malo ne iskusan al to svojim trkom i zalaganjem dobro pokriva. Imat ćete sigurno koristi od njega, a sigurno i Arsenal ovom posudbom 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Maksuzije za @Italia.
Il Cobra:
[youtube][/youtube]
Posle kad skontas, nema ga vise medju nama
Il Cobra:
[youtube][/youtube]
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nebitno lijeva ili desna noga,ako lopta ide na volej to je kraj borbe...kralj sesnaesterca,jedan od najdrazih igraca...ne mogu da vjerujem da vise nece igrati za Juve
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Bio je strasan jer kod njega nije bilo,primi,stimaj lptu,nastimaj pa opali nego jendostano na PRVU jer je imo dosta precizan i jak sutAdinjo je napisao/la:Maksuzije za @Italia.
Il Cobra:
[youtube][/youtube]
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
- sarajlija89
- Kontakt:
Luciano Moggi nije impresioniran Juventusovim pojačanjima
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2084.html
Ma eto,relativno je upravu,doslo je dosta dobrih igraca al takodjer smo olako prepustili neke kvalitetne igrace..bicemo bolji nego prosle sezone sigurno, al nazalost titula je mislim nedostizna...uglavnom utakmicu po utakmicu ici...sta se moze drugo
Gaetano Scirea u srcu
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2082.html

Veliki kapiten,mozda i najveci svih vremena naseg kluba...nazalost nisam ga gledo nikad(osim snimka finala SP Italija-Njemacka 1982) al ne sumnjivo jedan od najvecih odbrambenih igraca svih vremena,definicija onoga sto se nekad zvalo libero s obzirom da je uglavnom igro tu poziciju a nikad u karijeri nije dobio crveni.Jedan od pet igraca u historiji koji su osvojili sve internacionalne klupske trofeje i jedan od 9 igraca koji su osvojili Ligu sampiona,Kup Uefa i Kup Kupova...i Veliki covjek prije svega...
GAETANO SCIREA - SEMPRE NEL CUORE
[youtube][/youtube]
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2084.html
Ma eto,relativno je upravu,doslo je dosta dobrih igraca al takodjer smo olako prepustili neke kvalitetne igrace..bicemo bolji nego prosle sezone sigurno, al nazalost titula je mislim nedostizna...uglavnom utakmicu po utakmicu ici...sta se moze drugo
Gaetano Scirea u srcu
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2082.html

Veliki kapiten,mozda i najveci svih vremena naseg kluba...nazalost nisam ga gledo nikad(osim snimka finala SP Italija-Njemacka 1982) al ne sumnjivo jedan od najvecih odbrambenih igraca svih vremena,definicija onoga sto se nekad zvalo libero s obzirom da je uglavnom igro tu poziciju a nikad u karijeri nije dobio crveni.Jedan od pet igraca u historiji koji su osvojili sve internacionalne klupske trofeje i jedan od 9 igraca koji su osvojili Ligu sampiona,Kup Uefa i Kup Kupova...i Veliki covjek prije svega...
GAETANO SCIREA - SEMPRE NEL CUORE
[youtube][/youtube]
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ajde malo optimizma
Evo vam jedan savjet za nedjelju :
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
- sarajlija89
- Kontakt:
genijalnodzenan01 je napisao/la:Ajde malo optimizma![]()
Koji ludjak...
na fazon "Uvenuce narcis beli" onaj triler haha...kako ga izvuce
ma 1 nego sta..samo pobjeda,siguran sam
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
U srce pravo gadja svaki put iznovasarajlija89 je napisao/la:genijalnodzenan01 je napisao/la:Ajde malo optimizma![]()
..bas sam htio stavit ovu pjesmu al sve zaboravim
![]()
![]()
Koji ludjak...![]()
![]()
na fazon "Uvenuce narcis beli" onaj triler haha...kako ga izvuce![]()
![]()
![]()
ma 1 nego sta..samo pobjeda,siguran sam
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
- sarajlija89
- Kontakt:
Traore se lakse povrijedio na treningu jucer pa nece konkurisati za mec sa Doriom
Jbt opet povrede,svake sedmice bar jedna
Isto tako Iaquinta se oporavio,zabio je dva gola na trening mecu sa nekom nizerazrednom ekipom,sigurno da nam to treba jer alex i quagliarela ne mogu sami s obzirom da je amauri povrijeđen,a iaquinta je za mene odlican igrac koji nazalost ima velike probleme sa povredama.
FORZA JUVE
FORZA IAQUINTA

Jbt opet povrede,svake sedmice bar jedna
Isto tako Iaquinta se oporavio,zabio je dva gola na trening mecu sa nekom nizerazrednom ekipom,sigurno da nam to treba jer alex i quagliarela ne mogu sami s obzirom da je amauri povrijeđen,a iaquinta je za mene odlican igrac koji nazalost ima velike probleme sa povredama.
FORZA JUVE
FORZA IAQUINTA
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:

Dobra slika pravo.
- sarajlija89
- Kontakt:
Dvojica mojih idola...
Ljudske i sportske velicine...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Apsolutno se slažem sa tobom.sarajlija89 je napisao/la:
Italia je napisao/la:od Zebine, De Cegliea i Grygere nema gorih.. ne postoji![]()
kad skontam mi smo dali Trezegueta i Camoranesija.. Giovinca poslali u Empoli.. prodali Diega za mizernu cifru.. a nismo htjeli otkupiti Candrevu i Caceresa..pa ovo su bili najbolji igraci prosle godine
Trezeguet najbolji strijelac, Camo bio predobar.. pre predobar dok ga nisu poceli zajebavati sa transferima.. a Candreva i Caceres pokazali svim igracima Juventusa kako se gine za tako velik klub.. smijesno!
arane moj, djovinko je u parmi na posudbi, a parma je dovela i kandrevu.....a kaseres je odlican igrac, samo problem sto igra srcem a ne glavom ( po sistemu " zaleti i proleti ") , lako ispada iz igre i onda dzaba gubi snagu dok se vrati i tako u krug.
nicija nije do zore..
- sarajlija89
- Kontakt:

Isto je i u ovome slucaju..ljudske i sportske velicine
definitivno najdraza trojica sportista za mene do dana danasnjeg...
ADP,Fedex i Schumi
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.