Pa Sta fali da se politički aktivira. Kakvih sve tipova sumnjivih namjera ima u politici AH bi bio janje za njih. Ne vidim nista lose a drugo želi ulagati u sport sto je za pohvaliti dok naših par stotina privrednika grada Tuzle ne žele čak dati reklamu. Drugo ko god da vodi klub rezultati ga drže i rezultat je jedino mjerilo. Nema emocija dolazis da gledas Slobodu ako zelis ako ne zelis onda SK i Arena nude puno togasviunapad1010 je napisao/la:Lik da je istrajao i krenuo otvoreno sa otvorenim kartama bio bi u to vrijeme podržan od velike većine. U tome je razlika između AH i tih navedenih. Plus sto oni kupe brend i od toga prave profit. I to su dva svijeta neuporediva poredis druže kruške i jabuke. Zasto nije AH izasao u javnost skroz otvoreno rekao ja sam traziobto to i to. Za uzvrat trazim to i to. Hocu da ulozim ali hocu i mene da ima tu sto je sasvim uredu jer ne moze se privatizovati klub. A ovo ispod žita rekla kazala ko je kolilo pozajmio sta je htio gdje to niko ne zna osim njih samih. Sta je i kakav je bio cilj i plan. Ja mu zamjeram sto ako je došao čistog nauma i zeljom da nesto napravi zasto nije istrajao u tome a podrsku je imao velike većine. U narednom periodu ocekujem AH da se politicki aktivira nesto poput Menproma jer ovo sve sto radi vodi ka tome. Uglavnom prije Slobode lik je bio anonimus totalni tako da je on dio ciljeva ostvario.solinas je napisao/la:sVIUNAPAD
je li beruskoni veci od milana,roman od celzija,arapi od sitija.....i td i td lista ide na desetine,stotine klubova............
nije bolan,nije.........ali bez tog romana celzi bi bio kar.ina,bez arapa sity kur.ava na kojoj se mancester izivljava.......znas.........
husic je bio,i mozda ce biti,vidicemo,veliki samo onoliko,koliko i sloboda bude velika..........je li tesko......poceo kontat....slabo jelde........hajde druze ba popusti...molim te..
Digao je sidro iako je 100 put javno izjavio da nece otici na taj nacin i to je moja zamjerka.
I sigurno nije najuspjesniji predsjednik kluba u istoriji. U novijoj da ali nikako najuspješniji do sada.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- Probisvjet
- Kontakt:
Zodiac je napisao/la:Koe drugi.

Al ono kada vidim sto pise forma gore desno

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Vidite da moze i bez seoske varaliceZodiac je napisao/la:Koe drugi.

A jos titula ide sljedeće sezone
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
Macak bi sada silikone ugradio samo da je u Asmirovoj kozi.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Kad vidim formu uhvati me sandzija.
Kakva titula, ne možemo ni naopako biti prvi.staragarda je napisao/la:Vidite da moze i bez seoske varaliceZodiac je napisao/la:Koe drugi.
![]()
A jos titula ide sljedeće sezone
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nece nama forma nikada biti zelena, samo crvena u TuzliZodiac je napisao/la:Kad vidim formu uhvati me sandzija.

Ne konta,nema čim!!solinas je napisao/la:Pa mi zivimo sada,hocemo uspjeh sada,yebe mi se sta je bilo prije 40 godina,kada je i moj stari igrao klikera ba.sviunapad1010 je napisao/la:@solinas dovoljan je ovo uzorak statistički ovdjena forumu da se zna kakvi vjetrovi pušu u gradu. Prema tome prijedloga je bilo ali su svaki put ismijani od ovih delegata koji se sprdaju sa klubom.
Njima kad bi se pojavio neko drugi sa parama da preuzme klub a da nije po zelji njihovog cult-a odmah je sprdnja i keslanje. Bilo bi ma gdje ce taj sta ce taj. Jos kad kazu najuspjesniji predsjednik UO u istoriji e ybg. Popisaju ljude od prije 30-40 godina i poseru im se po glavi isto kao da postojimo od 2012.
Sada,i ubuduce,
cekaj malo....niko se ne ismijava covjece,kritikuje se,kontas.........kakvo ismijavanje ba.......sto spinujes bolan.....
MI;STARI FORUMASI SPRDAMO SE SA NASOM MUKOM I ISTINOM A NIKAKO NE ISMIJAVAMO KLUB...ISMIJAVAMO UPRAVU I UPRAVE ALI NE KLUB KONTAS BA
DRŽAVA TUZLA!!
Probisvjet je napisao/la:sviunapad1010 je napisao/la:@solinas dovoljan je ovo uzorak statistički ovdjena forumu da se zna kakvi vjetrovi pušu u gradu. Prema tome prijedloga je bilo ali su svaki put ismijani od ovih delegata koji se sprdaju sa klubom.
Njima kad bi se pojavio neko drugi sa parama da preuzme klub a da nije po zelji njihovog cult-a odmah je sprdnja i keslanje. Bilo bi ma gdje ce taj sta ce taj. Jos kad kazu najuspjesniji predsjednik UO u istoriji e ybg. Popisaju ljude od prije 30-40 godina i poseru im se po glavi isto kao da postojimo od 2012.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako se ne sprdati? Haj reci?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Divi ba.![]()
![]()
Predcednik!
![]()
![]()
![]()
![]()
Mozemo mi i bolje, u grupnu fazu LP.
![]()
![]()
![]()
A Smajic igra, cutuk, Tandir karmpa, Jaha ribar, Sale postovanje, Ziljkic picic, Culum cutucina, ignjatovic mosnje...
![]()
![]()

DRŽAVA TUZLA!!
pokusao je brnjoza formu ucinit zelenom, pa ga Faraon nabode :kafa:tuzlak1987 je napisao/la:Nece nama forma nikada biti zelena, samo crvena u Tuzli :kafa:Zodiac je napisao/la:Kad vidim formu uhvati me sandzija.
Krivi smo mi sto godinu dana pricamo da ovo ne valja,ali ne njega je neko savjetovao da je ovo sve dobro,a ljudi nas srozase za manje od godinu dana..poceli su cak okretati i pricu od jucer,sad odjednom ne valja..oni haman gledaju tabelu naopako,pa im je Sloboda druga i jucer nismo izgubili vec dobili 3:0sviunapad1010 je napisao/la:
![]()
sad garant dobija veću dnevnicu,ipak je kriza velika,11 mjesto,zasluzuje veću paru svako ko brani neobranjivo!!halal mu bilo
![]()

Vi se sprdate ne pricate nemate konkretnog posta kako i sta godinu i više. Osim keslanja ismijavanja nista konkretno. Nula.[/quote]
Carko ovdje si samo u pravu,ova zadnja riječ,NULA!Tu se slažemo!!

DRŽAVA TUZLA!!
-
- Kontakt:
Nemam pojma ja se ne družim i ne sjedim sa prCjednicima u loži. Jel bas vrijedi?Probisvjet je napisao/la:Ovaj post je vrijedio. Koliko ces?sviunapad1010 je napisao/la:
Lik da je istrajao i krenuo otvoreno sa otvorenim kartama bio bi u to vrijeme podržan od velike većine. U tome je razlika između AH i tih navedenih. Plus sto oni kupe brend i od toga prave profit. I to su dva svijeta neuporediva poredis druže kruške i jabuke. Zasto nije AH izasao u javnost skroz otvoreno rekao ja sam traziobto to i to. Za uzvrat trazim to i to. Hocu da ulozim ali hocu i mene da ima tu sto je sasvim uredu jer ne moze se privatizovati klub. A ovo ispod žita rekla kazala ko je kolilo pozajmio sta je htio gdje to niko ne zna osim njih samih. Sta je i kakav je bio cilj i plan. Ja mu zamjeram sto ako je došao čistog nauma i zeljom da nesto napravi zasto nije istrajao u tome a podrsku je imao velike većine. U narednom periodu ocekujem AH da se politicki aktivira nesto poput Menproma jer ovo sve sto radi vodi ka tome. Uglavnom prije Slobode lik je bio anonimus totalni tako da je on dio ciljeva ostvario.
Digao je sidro iako je 100 put javno izjavio da nece otici na taj nacin i to je moja zamjerka.
I sigurno nije najuspjesniji predsjednik kluba u istoriji. U novijoj da ali nikako najuspješniji do sada.![]()
![]()
![]()
![]()
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ima li neko konkretan prijedlog za izlazak iz ove situacije?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima....da Faraon ode i izvine se Husicu na koljenima te ga zamoli da ponovo uzme Slobodu i vrati je gdje je bila....ja stvarno al stvarno ne vidim drugi izlazi....nit grad ima snage da drzi Slobodu stabilnom i konkurentnom za bilo sta,nit NJUO ima kapacitet da napravi nesto,nit ce se pojaviti neko poput Husica da ulozi ogromne pare u ovaj Titanik....DoeTz je napisao/la:Ima li neko konkretan prijedlog za izlazak iz ove situacije?
A da bi se to desilo mora sve da krene od izdajnički fukara. Da oni pocnu prozivati grobara sporta i tzv. Njuo i da pocnu prizivati gospodina Azmira. Al sa obzirom i da je to tzv. Vodstvo fukara korumpirano i da su i oni sami grobari Slobode...onda tesko zaista...staragarda je napisao/la:Ima....da Faraon ode i izvine se Husicu na koljenima te ga zamoli da ponovo uzme Slobodu i vrati je gdje je bila....ja stvarno al stvarno ne vidim drugi izlazi....nit grad ima snage da drzi Slobodu stabilnom i konkurentnom za bilo sta,nit NJUO ima kapacitet da napravi nesto,nit ce se pojaviti neko poput Husica da ulozi ogromne pare u ovaj Titanik....DoeTz je napisao/la:Ima li neko konkretan prijedlog za izlazak iz ove situacije?
Ukopa nas carsija !
Premda je Upravni odbor Slobode na čelu sa Senadom Mujkanovićem stabilizovao klub i posložio kockice u klupskim strukturama, na terenu je totalno razočarenje. Zbog čega se crvene svi. I ljudi iz Uprave i navijači.
Kako nezvanično saznajemo, na Tušnju su se upalili alarmi. Nije nemoguće da se još na nekome kola slome za loše rezultate. Izvjesno je da će igrači karastrofalne partije osjetiti na novčaniku. Po klupskom pravilniku slijedi im kazna. Potpuno zaslužena.
Sloboda ima samo devet bodova iz 12 kola i nalazi se na 11.poziciji na tabeli. U leđa gleda i nikada lošijem Čeliku.

Kako nezvanično saznajemo, na Tušnju su se upalili alarmi. Nije nemoguće da se još na nekome kola slome za loše rezultate. Izvjesno je da će igrači karastrofalne partije osjetiti na novčaniku. Po klupskom pravilniku slijedi im kazna. Potpuno zaslužena.
Sloboda ima samo devet bodova iz 12 kola i nalazi se na 11.poziciji na tabeli. U leđa gleda i nikada lošijem Čeliku.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma dobro,i ovo sto sam ja napisao je utopija teska....nema od toga nista....kakvo crno izvinjavanje plus se Husic sad bas okrenuo Slogi....ne vidim ni jedan smislen razlog da ponovo uzima Slobodu jedino neki mazohistički poriv,sta liJustSayin je napisao/la:A da bi se to desilo mora sve da krene od izdajnički fukara. Da oni pocnu prozivati grobara sporta i tzv. Njuo i da pocnu prizivati gospodina Azmira. Al sa obzirom i da je to tzv. Vodstvo fukara korumpirano i da su i oni sami grobari Slobode...onda tesko zaista...staragarda je napisao/la:Ima....da Faraon ode i izvine se Husicu na koljenima te ga zamoli da ponovo uzme Slobodu i vrati je gdje je bila....ja stvarno al stvarno ne vidim drugi izlazi....nit grad ima snage da drzi Slobodu stabilnom i konkurentnom za bilo sta,nit NJUO ima kapacitet da napravi nesto,nit ce se pojaviti neko poput Husica da ulozi ogromne pare u ovaj Titanik....DoeTz je napisao/la:Ima li neko konkretan prijedlog za izlazak iz ove situacije?
O tome se vec pisalo bezbroj puta,zaista,ali evo samo za cika doe,da se smiri....
Niko ovdje nema magicni stapic,pa da mahne,i konkretnim rjesenjima preporodi klub...Ako izuzmemo nekog tajkuna koji bi to rjesio svojim parama,to je proces,od nekih 4-5 godina,u koji treba krenuti vec danas,jer svaki dan cekanja je izgubljen...
Krenucu od magicnog stapica,i onoga koji je najblizi tome,bez obzira na sve...Azmir Husic.
Ja znam da on zeli Slobodu,i da su na zadnjem sastanku 70 posto vremena pricali o Slobodi,a ne Slogi i Tusnju.
Neka skupstina kluba izglasa da mu se prepusta upravljanje klubom na 20 godina,bez mogucnosti smjene...Osim da se sam povuce.
Za uzvrat on mora izmiriti sve dugove FK Sloboda....I finansirati je sam,naci sponzore,i td,bez trazenja novca od grada.
To je to,i nikakvi drugi uslovi,ako zeli bujrum,ako ne,zdravo za sva vremena....
Sto se tice Tusnja grad neka onda sva sretstva koja je do sada davao Slobodi,usmjeri na istocnu tribinu,i poboljsanje uslova na stadionu,jer su higijenski,sigurnosno,nikakvi,skoro da ne postoje.
ukoliko izaberemo duzi put,trebamo biti svjesni da od jake slobode nema nista narednih 10 godina....
Onda treba da se prepravi statut,i problem rijesi u korijenu.....
Svaki clan skupstine mora placati 2000 km po sezoni,predsjednik kluba 100 000 km po sezoni,svaki clan UO po 50 000...BESPOVRATNO...pozajmice statutom zabraniti
Statut prilagoditi tako da bude moguce kupiti upravljacka prava,ali zivim parama,a ne pozajmicama...dakle onaj koji ih kupi duzan je ocistiti dugove...
Tesko cemo naci takvog,znam,ali da mi pripremimo teren....neka je sve spremno...pa ko zna...
Omoguciti uclanjene u klub,i clanovi kluba da imaju pravo glasa u odlucivanju....
Kamen po kamen...lagano..najbitnije da se mi probudimo,i organizujemo da se pomogne klubu.....crveno crne veceri....ali prave...
a ne pijanke u poludisku...
Niko ovdje nema magicni stapic,pa da mahne,i konkretnim rjesenjima preporodi klub...Ako izuzmemo nekog tajkuna koji bi to rjesio svojim parama,to je proces,od nekih 4-5 godina,u koji treba krenuti vec danas,jer svaki dan cekanja je izgubljen...
Krenucu od magicnog stapica,i onoga koji je najblizi tome,bez obzira na sve...Azmir Husic.
Ja znam da on zeli Slobodu,i da su na zadnjem sastanku 70 posto vremena pricali o Slobodi,a ne Slogi i Tusnju.
Neka skupstina kluba izglasa da mu se prepusta upravljanje klubom na 20 godina,bez mogucnosti smjene...Osim da se sam povuce.
Za uzvrat on mora izmiriti sve dugove FK Sloboda....I finansirati je sam,naci sponzore,i td,bez trazenja novca od grada.
To je to,i nikakvi drugi uslovi,ako zeli bujrum,ako ne,zdravo za sva vremena....
Sto se tice Tusnja grad neka onda sva sretstva koja je do sada davao Slobodi,usmjeri na istocnu tribinu,i poboljsanje uslova na stadionu,jer su higijenski,sigurnosno,nikakvi,skoro da ne postoje.
ukoliko izaberemo duzi put,trebamo biti svjesni da od jake slobode nema nista narednih 10 godina....
Onda treba da se prepravi statut,i problem rijesi u korijenu.....
Svaki clan skupstine mora placati 2000 km po sezoni,predsjednik kluba 100 000 km po sezoni,svaki clan UO po 50 000...BESPOVRATNO...pozajmice statutom zabraniti
Statut prilagoditi tako da bude moguce kupiti upravljacka prava,ali zivim parama,a ne pozajmicama...dakle onaj koji ih kupi duzan je ocistiti dugove...
Tesko cemo naci takvog,znam,ali da mi pripremimo teren....neka je sve spremno...pa ko zna...
Omoguciti uclanjene u klub,i clanovi kluba da imaju pravo glasa u odlucivanju....
Kamen po kamen...lagano..najbitnije da se mi probudimo,i organizujemo da se pomogne klubu.....crveno crne veceri....ali prave...
a ne pijanke u poludisku...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
To je to. S tim sto u prvom slucaju mi se cini logicnim da se ocekuju garancije postizanja uslovnosti stadiona i nastavak placanja reprograma uz naravno gasenje ove druge Slobode OFK, TFK, MFK. Skole fudbala ili su Slobodine ili su u Slavinovicima, Pasabunaru itd. Prihod od skola vratiti Slobodu a prema uposlenicima zauzeti stav kao da rade za privatnika sto bi u principu i bio slucaj a ne javnu ustanovu.solinas je napisao/la:...
...
U subotu opet bruka polupijanih trenera kojekakvih fudbalskih skola i onda se cudimo sto neki Luka od 21 godinu igra bolje, trci brze od naseg igraca sa isto toliko godina. Mi ne mozemo bez pojacanja a igrac od 21 godinu drzi Siroki, ne treba zaboraviti ni vagnera koji danas je vec prestario ali je tu bio bruku sezona. Na trbinama ljudi govore selo, dvije ulice ali ljudi su pokazali taj dio sportskog aspekta koji je za ocekivati od Slobode. Da zna napraviti igraca i da ne kupuje igrace na komad. Daj 5 bekova i 2 stopera. Nemam 2 stopera. Dobro moze 5 bekova i 1 stoper i 1 krilo ali da mi das i nesto rabata na ruke, naravno pun iznos bez rabata na fakturu da stavis.
Zadnja izmjena: klma1, dana/u 23 okt 2017, 11:53, ukupno mijenjano 1 put.
& $ ?
Probisvjet je napisao/la:Zamisli
Abramovic Roman kaze ja cu da uzmem Slobodu. I ide to nekako, skupstina i Kurevic, Jasmin Imamovic i razni.
Upada kareli na skupstinu i kaze: "brate Romane daj financijski izvjestaj, a Kareli mu dovikuje: Izvjestaj nego sta"
fukare prekrize sliku, ta ce seljo iz Saratova, nije on mrtva carsija.
U tom ce Jasmin Imamovic:" Nemoj ti da nazao ucinis Slobodi da bi ja ispastao"
Ne dam stadion ni sip, to je nase.
Necemo mi prljave ruske dolare!
U to se pojavise NJUO i rekose yebo Abramovica, mi hocemo kikacanina-pasarelu, polo nas je odhranio u njega se kunemo, pa sa sokom bony zaljevamo.
Kaze faraon moze i gotovo.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Liga pravaka grupna faza, sipovi zauzeti mjesec dana prije.![]()
![]()
![]()
![]()
Sipovi zauzeti mjesec dana...wobly92 je napisao/la:

🔴⚫️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.