E ovo je predobro, treba insistirati na što više ovakvih klipova, srce k'o džamija!miky_hz je napisao/la:![]()
Ako Bog da i dron da nabave, pa da se aktiviraju poput 1921tv i snimaju sve živo i neživo.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
E ovo je predobro, treba insistirati na što više ovakvih klipova, srce k'o džamija!miky_hz je napisao/la:![]()

Ovaj što govori je čini mi se sa Hayat TV, to je po meni iskreno najveći promašaj ovog videa.uNbx je napisao/la:Meni je odron klip. Đe nađoše ovog cirkusanta što govori. Veći bi efekat imalo da su slova stavili nego ovog.
Priganica Kerim pitar nas sa zapadne tribine.Hayat radi sve ove "klipove" za klub.To je medijski partner kluba.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ovaj što govori je čini mi se sa Hayat TV, to je po meni iskreno najveći promašaj ovog videa.uNbx je napisao/la:Meni je odron klip. Đe nađoše ovog cirkusanta što govori. Veći bi efekat imalo da su slova stavili nego ovog.![]()
Ali dobro, nije toliko loše!![]()
Gdje nađe tih 6.000?MortemHz je napisao/la:Gdje nađe tih 500?KrajisnikBosnjak je napisao/la:Protiv Čelika očekujem 6.500 ljudi i neku pobjedu od 2-0 uz gol Ahmetovića!!![]()
Nije ovaj Čelik toliko loš koliko pojedinci misle.
Ma 7 ljami ako se sve potrefiskoroalen je napisao/la:Gdje nađe tih 6.000?MortemHz je napisao/la:Gdje nađe tih 500?KrajisnikBosnjak je napisao/la:Protiv Čelika očekujem 6.500 ljudi i neku pobjedu od 2-0 uz gol Ahmetovića!!![]()
Nije ovaj Čelik toliko loš koliko pojedinci misle.![]()
![]()
I mene zanima šta li sjever sprema. Mislim, doći ću, al me ubi iščekivanje.
Samo je ovo (ne)vrijeme problem. Znamo kako su ovakve kiše znale ubit i puno veće evente.MortemHz je napisao/la:Ma 7 ljami ako se sve potrefi
SVI NA SJEVER!skoroalen je napisao/la:Gdje nađe tih 6.000?MortemHz je napisao/la:Gdje nađe tih 500?KrajisnikBosnjak je napisao/la:Protiv Čelika očekujem 6.500 ljudi i neku pobjedu od 2-0 uz gol Ahmetovića!!![]()
Nije ovaj Čelik toliko loš koliko pojedinci misle.![]()
![]()
I mene zanima šta li sjever sprema. Mislim, doći ću, al me ubi iščekivanje.
Trenutno korisnika/ca: MiranGlasnic, Napapijri i 16 gostiju.