La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: La Liga
Ne igraju u La Ligi zato sto nemaju mjesta, mozda jedino u Sevilli.
Dybala moze u treci tim, da se potuce dobro sa Hazardom za mjesto u ekipi.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
A ganjate ga svaki prelazni rokJeftha je napisao/la:Ne igraju u La Ligi zato sto nemaju mjesta, mozda jedino u Sevilli.
E moj Jeftha ja kotno ti ozb lik
Ode rasprava na "rat liga"
Hebo sve, nego vidjeste li vi sta obuce sinoc Alves?
Joj blamaze
Hebo sve, nego vidjeste li vi sta obuce sinoc Alves?
Joj blamaze
Eno, pred vratima tvojim
ispljuvaše pet sitnih bisera, olovku i pivo.
Potrči, Dario! Olovku i pivo u sobu ponesi,
Ostalo su bajke za drugačiju djecu.
ispljuvaše pet sitnih bisera, olovku i pivo.
Potrči, Dario! Olovku i pivo u sobu ponesi,
Ostalo su bajke za drugačiju djecu.
Ko ga ganja? Ja sigurno ne.Ramsey16 je napisao/la:A ganjate ga svaki prelazni rokJeftha je napisao/la:Ne igraju u La Ligi zato sto nemaju mjesta, mozda jedino u Sevilli.
Dybala moze u treci tim, da se potuce dobro sa Hazardom za mjesto u ekipi.kad istresete za njeg rekordnu sumu vidjet cu sta ces onda reci
![]()
E moj Jeftha ja kotno ti ozb lik
A i ako ga ganja, je li to znaci da je kvalitetan za Madrida? Ja bih radije gledao Robbena sa samo desnom nogom.
Gledali ste i Robbena sa lijevom pa vam nije dobar bio.
u spanjolskoj da bi igrao moras imati osnovnu tehniku, kante to sigurna nema, svaka njemu cast sto moze da trci 90min za loptom, al Casemiro je za njega mix Viere i Makelelea.
Al ajd..
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Al ajd..
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Nije, nego je bio hodajuca bolnica. U Bayernu je dostigao vrhunac karijere, sramota da nikad nije bio u TOP 3 za Ballon d'Or.Ramsey16 je napisao/la:Gledali ste i Robbena sa lijevom pa vam nije dobar bio.
Karim Veliki.3 - Strikers with the most assists in La Liga since 2009/10:
Lionel Messi 113
Cristiano Ronaldo 83
KARIM BENZEMA 59
Monsieur.
Samo da je Isco umjesto Inieste u timu godine i sve bi bilo super.Isco Alarcon has scored more goals (10) and made more assists (8) than any other midfielder in La Liga in 2017. Golden.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Smiješno je ovo da se igraju dvije utakmice kupa. Iznenađenja nisu moguća nikako
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
bas zto se i igraju dvijeKingJamesMVP je napisao/la:Smiješno je ovo da se igraju dvije utakmice kupa. Iznenađenja nisu moguća nikako
Tek sad vidim da se jucer dijelila ta Fifina nagrada.
GOAT najbolji i na pragu 34. godine
Grande Zizu

Jeste se raspisali, pretpostavljam da ima kvalitetnog kmecanja rajaza i ekipe.
GOAT najbolji i na pragu 34. godine
Grande Zizu
Jeste se raspisali, pretpostavljam da ima kvalitetnog kmecanja rajaza i ekipe.
KDB i Lewa su jedini van Primere koji mogu konkurisati za top 11 svijeta. Kad se neko treći pojavi to je dokaz da nema smisla.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Lewa jok. Otkad sam mu vidio statistiku protiv većih ekipaKawhi je napisao/la:KDB i Lewa su jedini van Primere koji mogu konkurisati za top 11 svijeta. Kad se neko treći pojavi to je dokaz da nema smisla.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Re: RE: Re: La Liga
Kane,icardi?Kawhi je napisao/la:KDB i Lewa su jedini van Primere koji mogu konkurisati za top 11 svijeta. Kad se neko treći pojavi to je dokaz da nema smisla.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Poljska top 7 svijeta s njim.Lillard je napisao/la:Lewa jok. Otkad sam mu vidio statistiku protiv većih ekipaKawhi je napisao/la:KDB i Lewa su jedini van Primere koji mogu konkurisati za top 11 svijeta. Kad se neko treći pojavi to je dokaz da nema smisla.
De Geu sam zaboravio jedino. Ta dvojica nisu bolji od Morate.MElloo je napisao/la:Kane,icardi?Kawhi je napisao/la:KDB i Lewa su jedini van Primere koji mogu konkurisati za top 11 svijeta. Kad se neko treći pojavi to je dokaz da nema smisla.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
FIFA ljestvica znači uvjet, bolji su od Španjolske onda
Morata odigra jednu dobro pa ga 5 nema nigdje. Neka prvo nešto uradi u karijeri da ga proglasimo boljim od Kanea i Icardia.
Morata odigra jednu dobro pa ga 5 nema nigdje. Neka prvo nešto uradi u karijeri da ga proglasimo boljim od Kanea i Icardia.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Icardi nije najbolji napadac ni u Italiji,.Ono,realno,sve mogu provaliti ali Iniesta u timu sezone je uvreda za zdrav razum,.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
U nedjelju Real Madrid dolazi u Gironu. Moglo bi biti svega jer se dolazi u Kataloniju
LeBron James
Ma ne bi. Isto se pričalo pred meč Barcelone i Atletica.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.