Meni su danas rekli da mi faca izgleda i tuzno i sretno u isto vrijeme. Nema boljeg nacina za opisati ovaj dan.Marsal je napisao/la:O kako gadan dan, prazan i dosadan
Najljepse vrijeme za prosetati. Obuces dobru jaknu i na kisu.
Moderator/ica: insider
Meni su danas rekli da mi faca izgleda i tuzno i sretno u isto vrijeme. Nema boljeg nacina za opisati ovaj dan.Marsal je napisao/la:O kako gadan dan, prazan i dosadan
Ne znam kako je u SA ali u ZE takav vjetar puše da odnese sve, nemoguće prošetat.Kawhi je napisao/la: Meni su danas rekli da mi faca izgleda i tuzno i sretno u isto vrijeme. Nema boljeg nacina za opisati ovaj dan.
Toe to otprilikeMarsal je napisao/la: Sve bi bilo lakše da imam keša
Slobodniji i optimalniji je Linux, mnogo više zavisi od tebe i možeš ga kontrolirati onako kako ti hoćeš, raditi i praviti od njega šta želiš, prilagodjavati ga svom radnom okruženju... imaš mogućnost da upravljaš njime kao da si ga ti lično razvio samo za svoje potrebe.sljivo je napisao/la:Ako razvijaš u .net onda malo sutra. Inače, za svaku tehnologiju imaš razvijene alate za rad u Windowsu. Razlika je što Microsoft dobro naplaćuje sve a ovo drugo ne, i sigurnosni razlozi, upravo zbog toga što je Windows popularan a ovo drugo nije. Samo radi Officea bi uvijek radio na Windowsu.bodi123 je napisao/la:Pa Ubuntu je dosta bolji za stručnog rada u našem fahu od Windowsa jbg.sljivo je napisao/la:Zašto ti treba linux odnosno Ubuntu, šta to ima tamo a da se ne može naći na Windowsu?
Čim si objavio onu pjesmu znači da imaMarsal je napisao/la:
Zar i ima više od te tri?![]()
ovakvi su se dani ubili za teretane, lagano malo vježbaš, malo gledaš trebe, pa opet malo vježbaš, pa koju sliku opališ za instagrama haha i vrijeme začas prođe a nisi se smorio u kućiMarsal je napisao/la:Ne znam kako je u SA ali u ZE takav vjetar puše da odnese sve, nemoguće prošetat.Kawhi je napisao/la: Meni su danas rekli da mi faca izgleda i tuzno i sretno u isto vrijeme. Nema boljeg nacina za opisati ovaj dan.
Iako nisam nešto naročito društven mrzim provest čitav dan u kući![]()
Sve bi bilo lakše da imam keša za teretanu
sirotinjo i bogu si teškaMarsal je napisao/la:Nemam mobitel da se slikam
Sad pođoh napisati. Nisam ga nikad nešto posebno volio, ali znam koliko ima fanova.tuzlak1987 je napisao/la:RIP Sinane legende zive vjecno!
Je li ono on u ratu pjevao četnicima da im digne moral ili sam ga pomiješao sa nekim.Penaltiky je napisao/la:Dedukcija mi kaze dae umro Sinan
Jedino ako neko nije slagao, vidim po FB masovno pisu ljudi. Nadam se da nije istina.Marsal je napisao/la:Je li ono on u ratu pjevao četnicima da im digne moral ili sam ga pomiješao sa nekim.Penaltiky je napisao/la:Dedukcija mi kaze dae umro Sinan
Jbg Sinane, Život očito sme da stane.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.