Po meni onaj bordo u top dva svih vremena! Zlatni detalji su vrh vrhova.
Ja jucer dosadjujem raji kako mi je uskoro rodjendan, od sad im pricam i sta zelim
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Rekoh da se citiram vezano za dresove, mocni su vala sto jest jestOsttribine je napisao/la:Predlazem da sacekate na bordo dres, mnogo je boljiMemara je napisao/la:Crni Nike dres s ljiljanom i zvanično u prodaji!
Prvi kontigent dresova treće garniture za sezonu 2017/18 stigao je u Bordo Fan shopove! Dostupan u svim veličinama, u oba Fan shopa i Bordo kućici na ljetnom marketu ispred BBI centra!
Pa zdenka.HeraklitMracni je napisao/la:Da li se sta razgovaralo u vezi derbija, jel dogovoreno gdje ce Horde ubuduce biti smjestene ?
sat se pomjera, ako se ne varam u neđelju...benko21 je napisao/la:zvanicno nedjelja 19:00
Dobar si ako je 7 dana, ja ću na kiflama živjet pola godine.BordoArmy88 je napisao/la:Sretan ti rođendan ljubavi moja!
A dresovi su perverzija, ne znam kako ću izabrati jedan, na kraju će leći sva 3 u ormar, makar postio sedmicu dana!
pomjera se ali satnica stoji na zvanicnoj 19:00DenchiNL je napisao/la:sat se pomjera, ako se ne varam u neđelju...benko21 je napisao/la:zvanicno nedjelja 19:00
skoroalen je napisao/la:Dobar si ako je 7 dana, ja ću na kiflama živjet pola godine.BordoArmy88 je napisao/la:Sretan ti rođendan ljubavi moja!
A dresovi su perverzija, ne znam kako ću izabrati jedan, na kraju će leći sva 3 u ormar, makar postio sedmicu dana!
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk

Minimalno 1.500, možda budu kakve dodatne, ali ovo za 1.500 je sigurno. Bio je dogovor pred prošli derbi odmah i za revanš, da ne bude zavrćanja kao prošli put pred utakmicu.HeraklitMracni je napisao/la:Da li se sta razgovaralo u vezi derbija, jel dogovoreno gdje ce Horde ubuduce biti smjestene ?
Pa cuj, na aparatima su, najorganizovaniji, najjaci, najbolji i svevisnji im Zrinjski fasovao i to pazi od koga najneorganizovanijeg, najgoreg, najlosijeg, lopovskog, ublehaskog i sta sve vec ne, Sarajevamuhamedhulk je napisao/la:Pljuvaci nisu uspjeli u svojim namjerama i sad u rupama...cekaju valjda kiks da se opet jave

sarajevo46 je napisao/la:Bilo je lijepo u Domu mladih? Probudile su se stare emocije? Bio si dio grupe? Nećkaš se i sporadično si tu? Osjećaš pripadnost istoj? Iz ovih, ili onih razloga nisi tu? Ostavi sve po strani, mjesto ti je tu u kopu sa tvojom bordo braćom, i dužnost ti je da se pojaviš na sjeveru protiv Čelika, kada tvoja grupa slavi 30 godina postojanja. Rezultati ne mogu biti izgovor, jer je Sarajevo počelo gaziti, kiša ili snijeg pogotovo. Podrži matičnu grupu, budi dio spektakla, i prati upute ljudi koji su zaduženi za određenu aktivnost na tribini. Svi na sjever! 30 godina, najluđe su Horde zla!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.