A ti znaš da navija za Zrinjski? Možda u životu nije kročio na tribine. Zrinjski mi nije nimalo drag klub, al nemoj zadojen bit druže. Ako znaš, normala, daj identitet policiji i nek ga privedu zbog isticanja neustavnih obilježja.tuzlak1987 je napisao/la:Ovaj sto je digao dron iznad stadiona navija za Al Ittihad, student tu. Provjereno samo se malo igrao da ga isproba jer mu je stigao taj dan preko brze poste, nikakva zla namjera.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- tuzlak1987
- Kontakt:
Poznavajuci Bosnu i Hercegovinu sansa da taj ko je upravljao dronom ne navija za Zrinjski je 1:10000000000000.uNbx je napisao/la:A ti znaš da navija za Zrinjski? Možda u životu nije kročio na tribine. Zrinjski mi nije nimalo drag klub, al nemoj zadojen bit druže.tuzlak1987 je napisao/la:Ovaj sto je digao dron iznad stadiona navija za Al Ittihad, student tu. Provjereno samo se malo igrao da ga isproba jer mu je stigao taj dan preko brze poste, nikakva zla namjera.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Zasto?tuzlak1987 je napisao/la:Poznavajuci Bosnu i Hercegovinu sansa da taj ko je upravljao dronom ne navija za Zrinjski je 1:10000000000000.uNbx je napisao/la:A ti znaš da navija za Zrinjski? Možda u životu nije kročio na tribine. Zrinjski mi nije nimalo drag klub, al nemoj zadojen bit druže.tuzlak1987 je napisao/la:Ovaj sto je digao dron iznad stadiona navija za Al Ittihad, student tu. Provjereno samo se malo igrao da ga isproba jer mu je stigao taj dan preko brze poste, nikakva zla namjera.
Mogao je navijaca Veleza napraviti ovo namjerno kao provokaciju...
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
Ma ja ti samo kažem da se klub može kazniti ako dronom upravljao neko sa tribina stadiona, ili sa dijela zemlje koji pripada stadionu i tačka.tuzlak1987 je napisao/la:Poznavajuci Bosnu i Hercegovinu sansa da taj ko je upravljao dronom ne navija za Zrinjski je 1:10000000000000.uNbx je napisao/la:A ti znaš da navija za Zrinjski? Možda u životu nije kročio na tribine. Zrinjski mi nije nimalo drag klub, al nemoj zadojen bit druže.tuzlak1987 je napisao/la:Ovaj sto je digao dron iznad stadiona navija za Al Ittihad, student tu. Provjereno samo se malo igrao da ga isproba jer mu je stigao taj dan preko brze poste, nikakva zla namjera.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
I.meni je palo na pamet, uzmem dron i nekom drugom belaj napravim namjerno
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Mogao je, ali bi onda bila zastava Turske ili tako neka zastava.skripar96 je napisao/la:Zasto?
Sta bi bio cilj tom navijacu Veleza uopste? Da nabije Zrinjskom 5000 maraka kazne, a sa druge strane podigne ego navijacima Zrinjskog i stavi im osmjeh na lice
Ovo je uradio neko ko simpatise Zrinjski, tu ne bi trebalo biti nikakve dileme.
Ja mislim da je dron poslao neko iz saveza, zafalilo im za topli obrok 
Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Blize se izbori,valja opet holcati narod jedne na druge,nikad ne znas [emoji6]tuzlak1987 je napisao/la:Mogao je, ali bi onda bila zastava Turske ili tako neka zastava.skripar96 je napisao/la:Zasto?
Sta bi bio cilj tom navijacu Veleza uopste? Da nabije Zrinjskom 5000 maraka kazne, a sa druge strane podigne ego navijacima Zrinjskog i stavi im osmjeh na lice![]()
Ovo je uradio neko ko simpatise Zrinjski, tu ne bi trebalo biti nikakve dileme.
EKONNP
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja sam planirao da uvrijedim navijace Sirokog tako sto bih za dron zakacio zastavu Hrvatske i preletio stadionPenaltiky je napisao/la:I.meni je palo na pamet, uzmem dron i nekom drugom belaj napravim namjerno
dronom sam upravljao ja, njime sam dostavljao pitku vodu u pet ambalaži do gostujuće tribine i prilikom jednog preleta sam slučaju zakačio jarbol sa zastavom. Kaznu ću osobno platit njemačkim markama.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- JohnCleese
- Kontakt:
Svako malo se govori kako nam nedostaje "kulture odlaska na stadione, a sad kad smo ustanovili da je osoba sa upravljacem drona okicenim platnom koje asocira na zastavu R. Hrvatske prvi puta stigla na stadion opet ne valja.
Odlucite se vec jednom da li zelite navijace/simpatizerena stadionu ili ne !?
Odlucite se vec jednom da li zelite navijace/simpatizerena stadionu ili ne !?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- Osttribine
- Kontakt:
Ma hajde sve to sa dronom manje vise ok tako reci jer da se ne lazemo puna je Hercegovina tih zastava, ali mi je smijesna jeftina kopija koju su uradili, ono sto su albanci u BG uradili sa tim dronom je mangupluk nevidjen, jer prvo sto to niko nikad do tada nije uradio, a drugo uradili su to na gostovanju u njima mrskom BG za sto je fkt trebalo imati muda.
- kyrieirving
- Kontakt:
Sto je onda fifa kaznila Albaniju?Jel to fifa smije a nas savez ne smije?
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
- kyrieirving
- Kontakt:
Pa dobro i vi ste lose iskopirali navijace ajduka pa nikom nistaOsttribine je napisao/la:Ma hajde sve to sa dronom manje vise ok tako reci jer da se ne lazemo puna je Hercegovina tih zastava, ali mi je smijesna jeftina kopija koju su uradili, ono sto su albanci u BG uradili sa tim dronom je mangupluk nevidjen, jer prvo sto to niko nikad do tada nije uradio, a drugo uradili su to na gostovanju u njima mrskom BG za sto je fkt trebalo imati muda.
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
- hskzmostar
- Kontakt:
U nedjelju dronom cemo iznad Pecare provozati Dragana (simpatizera Zrinjskog HDZ) i Kraljevica (predsjednika NK Sirokog- HDZ) zagrljene kako meze janjetinu sve radi dobrobiti bh hrvatatuzlak1987 je napisao/la:Ja sam planirao da uvrijedim navijace Sirokog tako sto bih za dron zakacio zastavu Hrvatske i preletio stadionPenaltiky je napisao/la:I.meni je palo na pamet, uzmem dron i nekom drugom belaj napravim namjerno
Zadnja izmjena: hskzmostar, dana/u 24 okt 2017, 21:44, ukupno mijenjano 2 puta.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
-
NKSvatovacPoljice
- Kontakt:
Moze jedno, brzinski pitanje:
Kakav je po kvalitetu sudjenja, sudac Ermin Sivac iz Zenice?
- Osttribine
- Kontakt:
Poredjenje nidje veze, pa onda su svi iskopirali neciju bakljadu, dimnijadu, koreografiju, a sem toga ono sto su uradili navijaci Hajduka uradili su prvo navijaci Besiktasa. A ovo sa dronom su dobro odradili albanci jer to niko do tad nije uradio, a sem toga kao sto rekoh na gostovanju su provozali onu zastavu, a ne po Tirani.kyrieirving je napisao/la:Pa dobro i vi ste lose iskopirali navijace ajduka pa nikom nistaOsttribine je napisao/la:Ma hajde sve to sa dronom manje vise ok tako reci jer da se ne lazemo puna je Hercegovina tih zastava, ali mi je smijesna jeftina kopija koju su uradili, ono sto su albanci u BG uradili sa tim dronom je mangupluk nevidjen, jer prvo sto to niko nikad do tada nije uradio, a drugo uradili su to na gostovanju u njima mrskom BG za sto je fkt trebalo imati muda.
NKSvatovacPoljice je napisao/la:Moze jedno, brzinski pitanje:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pazi da vas braca ne pokradu.hskzmostar je napisao/la:U nedjelju dronom cemo iznad Pecare provozati Dragana (simpatizera Zrinjskog HDZ) i Kraljevica (predsjednika NK Sirokog- HDZ) zagrljene kako meze janjetinu sve radi dobrobiti bh hrvatatuzlak1987 je napisao/la:Ja sam planirao da uvrijedim navijace Sirokog tako sto bih za dron zakacio zastavu Hrvatske i preletio stadionPenaltiky je napisao/la:I.meni je palo na pamet, uzmem dron i nekom drugom belaj napravim namjerno
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 1 gost.