FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da li se sta razgovaralo u vezi derbija, jel dogovoreno gdje ce Horde ubuduce biti smjestene ?
- ElCartel11
- Kontakt:
SRETAN TI RODJENDAN VOLJENI KLUBE!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa zdenka.HeraklitMracni je napisao/la:Da li se sta razgovaralo u vezi derbija, jel dogovoreno gdje ce Horde ubuduce biti smjestene ?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ThrillerHz
- Kontakt:
Voljeni klube, sretan ti rodjendan...
Svi na Kosevo protiv Celika!
Gledam dezurni pljuvaci se ne usude javit inace kad se desavaju pozitivne stvari, ali jel tesko pozdravit voljeni klub makar za rodjendan pa i pohvaliti po meni najljepse dresove sto smo ikad imali? Mozda im ipak Sarajevo nije voljeni klub... il im je tesko nesto lijepo reci za promjenu, evo ne znam
Svi na Kosevo protiv Celika!
Gledam dezurni pljuvaci se ne usude javit inace kad se desavaju pozitivne stvari, ali jel tesko pozdravit voljeni klub makar za rodjendan pa i pohvaliti po meni najljepse dresove sto smo ikad imali? Mozda im ipak Sarajevo nije voljeni klub... il im je tesko nesto lijepo reci za promjenu, evo ne znam
1946~
sat se pomjera, ako se ne varam u neđelju...benko21 je napisao/la:zvanicno nedjelja 19:00
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Sretan ti rođendan ljubavi moja!
A dresovi su perverzija, ne znam kako ću izabrati jedan, na kraju će leći sva 3 u ormar, makar postio sedmicu dana!
A dresovi su perverzija, ne znam kako ću izabrati jedan, na kraju će leći sva 3 u ormar, makar postio sedmicu dana!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Dobar si ako je 7 dana, ja ću na kiflama živjet pola godine.BordoArmy88 je napisao/la:Sretan ti rođendan ljubavi moja!
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
pomjera se ali satnica stoji na zvanicnoj 19:00DenchiNL je napisao/la:sat se pomjera, ako se ne varam u neđelju...benko21 je napisao/la:zvanicno nedjelja 19:00
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
skoroalen je napisao/la:Dobar si ako je 7 dana, ja ću na kiflama živjet pola godine.BordoArmy88 je napisao/la:Sretan ti rođendan ljubavi moja!
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk

- muhamedhulk
- Kontakt:
Pljuvaci nisu uspjeli u svojim namjerama i sad u rupama...cekaju valjda kiks da se opet jave 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Minimalno 1.500, možda budu kakve dodatne, ali ovo za 1.500 je sigurno. Bio je dogovor pred prošli derbi odmah i za revanš, da ne bude zavrćanja kao prošli put pred utakmicu.HeraklitMracni je napisao/la:Da li se sta razgovaralo u vezi derbija, jel dogovoreno gdje ce Horde ubuduce biti smjestene ?
- sarajevo46
- Kontakt:
Bilo je lijepo u Domu mladih? Probudile su se stare emocije? Bio si dio grupe? Nećkaš se i sporadično si tu? Osjećaš pripadnost istoj? Iz ovih, ili onih razloga nisi tu? Ostavi sve po strani, mjesto ti je tu u kopu sa tvojom bordo braćom, i dužnost ti je da se pojaviš na sjeveru protiv Čelika, kada tvoja grupa slavi 30 godina postojanja. Rezultati ne mogu biti izgovor, jer je Sarajevo počelo gaziti, kiša ili snijeg pogotovo. Podrži matičnu grupu, budi dio spektakla, i prati upute ljudi koji su zaduženi za određenu aktivnost na tribini. Svi na sjever! 30 godina, najluđe su Horde zla!
-
bordospartanac
- Kontakt:
Sretan rodjendan voljenom klubu.

- ThrillerHz
- Kontakt:
Pa cuj, na aparatima su, najorganizovaniji, najjaci, najbolji i svevisnji im Zrinjski fasovao i to pazi od koga najneorganizovanijeg, najgoreg, najlosijeg, lopovskog, ublehaskog i sta sve vec ne, Sarajevamuhamedhulk je napisao/la:Pljuvaci nisu uspjeli u svojim namjerama i sad u rupama...cekaju valjda kiks da se opet jave
1946~
Slavi se slavi rodjendan,negdje se zapilo veceras [emoji4]
Sent from my SM-J530F using Tapatalk

Sent from my SM-J530F using Tapatalk
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
sarajevo46 je napisao/la:Bilo je lijepo u Domu mladih? Probudile su se stare emocije? Bio si dio grupe? Nećkaš se i sporadično si tu? Osjećaš pripadnost istoj? Iz ovih, ili onih razloga nisi tu? Ostavi sve po strani, mjesto ti je tu u kopu sa tvojom bordo braćom, i dužnost ti je da se pojaviš na sjeveru protiv Čelika, kada tvoja grupa slavi 30 godina postojanja. Rezultati ne mogu biti izgovor, jer je Sarajevo počelo gaziti, kiša ili snijeg pogotovo. Podrži matičnu grupu, budi dio spektakla, i prati upute ljudi koji su zaduženi za određenu aktivnost na tribini. Svi na sjever! 30 godina, najluđe su Horde zla!
- escobarpablo
- Kontakt:
Sretan rođendan, volim te bolan!

FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- robertkosar
- Kontakt:
Moj najdrazi igrac koji je igrao u dresu najdrazeg kluba KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
OVO JE DRES!!!! Konačno

Ide protiv Čelika 6 ljami i prodaja ljami dresova
Ide protiv Čelika 6 ljami i prodaja ljami dresova
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- robertkosar
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: KarloIvandic i 25 gostiju.