FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

marconato
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la marconato » 25 okt 2017, 00:20

Je li igrao sta, kakav je? Ja ga se sjecam iz Spartaka Subotice, dobar igrac bio...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 25 okt 2017, 00:22

marconato je napisao/la:Je li igrao sta, kakav je? Ja ga se sjecam iz Spartaka Subotice, dobar igrac bio...
Zabio je gol sad protiv GOSK-a. To mu je ujedno bio i debi. Solidan je bio.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 25 okt 2017, 06:06

Slovenca za kapitena,onu loptu u aut Nas igrac nije razumio kretanje lopte,onaj pad je uzrokovan zato sto je lopta isla visoko,on je napravio korak unazad da BI istu mogao dokucit,u tom trenutku je ono zvono zazvonilo za goveda sto je uticalo stresno na istog i on je pao.

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 25 okt 2017, 08:09

Eto prošlo je neko vrijeme od formiranja Želje "B".
Ako može k'o da objasni koju insajdersku molim. Naime, mene konkretno zanima kakve je koristi imao i ima Željo kao klub od njih a onda i A tim u unapređenju igre prije svega, a i s igrom ide i rezultat naravno?!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 25 okt 2017, 09:22

grbavicka1921 je napisao/la:Eto prošlo je neko vrijeme od formiranja Želje "B".
Ako može k'o da objasni koju insajdersku molim. Naime, mene konkretno zanima kakve je koristi imao i ima Željo kao klub od njih a onda i A tim u unapređenju igre prije svega, a i s igrom ide i rezultat naravno?!
Ovo u ovakvom obliku trenutno skoro nikakve. Čak trenutno osim trenera koji vodi B tim što je novina, cijela ideja ništa novo. Nešto slično je bilo skoro uvijek, rekovalescenti, juniori, igrači na koje se ne racuna trenirali su odvojeno. Utakmice koje smo igrali po mjestima u BiH, takođe ništa novo. Mislim, super je to, promocija kluba, širenje dobrih odnosa ali i prije je bilo takvih dešavanja.

Bez utakmica takmičarskog karaktera ne treba i postojati u ovom obliku. Znači da se ispune preduvjeti za tim koji ce krenuti od samog dna i igrati utakmice. Ovo bi itekako valjalo za juniore koji su na prelazu i koji bi imali kontinuitet igara, moglo bi se vidjeti koji su im kapaciteti a osim njima i svim ostalim iz "B tima". To je potreba jer ovako se mogu zayebavat kao što su se zayebavali protiv Radnika. Kakva korist od njih ako niko ne može konkurirati za A tim i čak ne pokazuju neku pretjeranu želju. Jedini na toj utakmici koji je mogao dobiti prolaznu ocjenu jeste Šehić, ostali nidu vrijedni spomena a igrali protiv skoro amatera.

Imamo li love za takav projekat, to je pitanje. Doduše i ovako ih placamo.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 25 okt 2017, 09:27

Što se tiče plata pojedinaca u "B timu", neke od njih su sramne. Apsurdne.

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 okt 2017, 09:37

Danas ce biti pretesko. Sto zbog terena koji ce sigurno biti katastrofa sto zbog nase "igre".
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 25 okt 2017, 09:57

LjoZee je napisao/la:Danas ce biti pretesko. Sto zbog terena koji ce sigurno biti katastrofa sto zbog nase "igre".
Mene brine deficit na bekovskim pozicijama. Iskreno ja bih dao šansu nekome od mladića, ono što je pokazao Graovac protiv Goska nije ni blizu nekog kvaliteta koji je potreban, ne čini mi se pametnim opet početi sa njim a nema ko drugi. Kup utakmica, domaći teren, nemamo neka kvalitetnija rješenja, jednostavno svi preduslovi da neko od mladih zaigra su tu.

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 okt 2017, 12:03

Neandertalac je napisao/la:Bez utakmica takmičarskog karaktera ne treba i postojati u ovom obliku. Znači da se ispune preduvjeti za tim koji ce krenuti od samog dna i igrati utakmice.
Preskupo je to.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 25 okt 2017, 12:15

Navijace Zeljeznicara od 2015 molim da ne kukaju :bih:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 25 okt 2017, 12:26

Virtu4l je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Bez utakmica takmičarskog karaktera ne treba i postojati u ovom obliku. Znači da se ispune preduvjeti za tim koji ce krenuti od samog dna i igrati utakmice.
Preskupo je to.
Ali donosi vise dobiti. Nije ni sada džaba.

UPRAVA NAPOLJE!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 25 okt 2017, 13:07

Neandertalac je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Preskupo je to.
Ali donosi vise dobiti. Nije ni sada džaba.
Problem je sto se kod nas ne moze kao recimo u Austriji ili Holandiji izvrsiti dvojna registracija igraca. Tako da igrac koji bi bio registrovan za B tim, nebi mogao igrati za A tim. Mada pokusavamo da se dogovorimo sa savezom da B tim igra npr u drugoj ligi, ali bez konkurecije. tj da ne mozemo uci u visi rang i ako B ekipa bude sampion te lige.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 25 okt 2017, 13:20

Kad bi se "B" mogao prijaviti za neko takmicenje, neku ligu kantona ili slicno bilo bi dobro.
- Zeljeznicar -

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 25 okt 2017, 13:21

Mali Šeha komotno moze na beka...Svi su vidjeli kakav potencijal ima sa Ludogorecom. Samo mi zao Stane.jer fakat zadnjih par odlicno igra na beku. Sinisi su spremni papiri i vec sad Željo mora da razmislja za bekove. Proja je povrijedjen i jbg tu smo tanki. Opet kazem Šehic i Stanic. Volio bi da i danas bude Vojo u spicu. Malo bi i Kajkuta ohladio jer mi se cini da je koce brzinu ali eto puno bolje igra kao poluspic kad daje i spusta lopte. Igrac odluke ce biti Goran Zakaric.

Sto se tice B tima on vise sluzi kao popravni neki i da se ne krsi pravilnik. Jer vecina.tih igraca ubrzo nece biti u Zelji. A zalosno je kad vec ima.B tim sto ne.igra svaki vikend da se 3 najbolja igraca vrate u tim. Cudim me da Bekric i par igraca vec nisu popizdili.
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 25 okt 2017, 13:24

Sada se već može reći da je Siniša bio veliki flop. Pored toga što je kao igrač itekako limitiran do onoga da je zbog njega sklonjen Memija kao veliki potencijal i interes kluba te Stanić za kojeg vidimo da je klasa za Sinišu.

UPRAVA NAPOLJE!

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 25 okt 2017, 14:19

Radi Sinise je nase dijete otislo u drugu ligu Danske jer je moralo. Danas mu je tamo mozda i lijepo vjerovatno su vrhunski uslovi uz to se bore i za ulazak u prvu ligu. Srdjan Stanic nije nase dijete al je nas ratnik! Takodjer bez potrebe sklonjen u stranu. SRETAN PUT SINISA , Mladost Lucani te ocekuje
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

kyrieirving
Kontakt:

Post Postao/la kyrieirving » 25 okt 2017, 14:51

Hocel se skupit 4 milje?
Zeljeznicar iznad svega !

KING JAMES G.O.A.T

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 25 okt 2017, 15:09

kyrieirving je napisao/la:Hocel se skupit 4 milje?
ni pola toga
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

kyrieirving
Kontakt:

Post Postao/la kyrieirving » 25 okt 2017, 15:17

Pa ovu slobodu svako hebe osim nas.
Zeljeznicar iznad svega !

KING JAMES G.O.A.T

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 25 okt 2017, 15:23

Sunce polako izlazi bar kod mene u mahali , dvije , tri milje...dosta
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, sassari i 48 gostiju.