Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

dubrovnik
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la dubrovnik » 25 okt 2017, 19:50

JonSnow je napisao/la:Uopće nije u pitanju Kodro protiv Osima niti vaše nadje.bavanje, nego o tome da osvajanje PL BiH nije mjerilo sposobnosti kad je ona jedna od najgorih i najkorumpiranijih u svijetu. Ja se kladim da je bilo koji drugi trener osvojio 10 titula Pl BiH, a da nije iz Želje, vi bi pričali iste stvari ko i mi. Ovako furate neki patološki inat i od njega ne vidite da objektivno čovjek ni po čemu nema ni kvalifikacije ni renome da vodi jednu reprezentaciju našeg ranga.
Ne znam, možda me razuvjeri i ja se iskreno nadam ali debelo sumnjam, jer znam kakav profil ljudi sjedi u NFSBiH i kakav čovjek njima odgovara. To sigurno nije moderan stručnjak s integritetom jer da jest, Felix Magath bi i dalje sjedio na klupi reprezentacije i sad bi u najgorem slučaju pričali o baražu.
Znas sta je ovdje najgore. Sto bi reko pokojni Arsen "ja se nadam" u onoj svojoj legendarnoj pjesmi.
Ja osobno se ne zelim vise nadati da ce se dogoditi cudo tj. nesto sto niko od nas u principu i ne vjeruje.
Bio bih najsretniji da dobijemo selektora kod kojega se necemo morati nadati nego cemo znati da zna.
Ovakva promjena je bespotrebna. Ako je ovo solucija neka ostave onu drugu neznalicu.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 25 okt 2017, 19:51

A i vi koji stavljate ovakve slike ste ko djeca...Kakve veze kako izgleda? Pa da na svakoj utakmici nosi samo Boratov kupaći kostim a da zna protiv jačih postavit 4-5-1 a protiv slabijih 4-3-3 bolio bi me ku.rac.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 25 okt 2017, 19:52

Eto veceras prilike da vidimo kako Sarajevo podržava reprezentaciju.Bar Skenderija nije daleko.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 25 okt 2017, 19:52

Ovi baš ne odustaju od Amara :facepalm:
Pa koji vam je?? Ovaj ako zasjedne na klupu eto nama već sljedeće godine 4. šešira.
Daj Prosinečkog! Nikakvi Amari i ostale zajebancije.
Ali pazi ti to, Ivica Osim pregovara sa Amarom Osimom :urnebes:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 25 okt 2017, 19:54

BoixosNois1899 je napisao/la:Ovi baš ne odustaju od Amara :facepalm:
Pa koji vam je?? Ovaj ako zasjedne na klupu eto nama već sljedeće godine 4. šešira.
De mi reci rezultate za da odigram kladionicu. Sta je Prosinecki uradio kao trener pa da je toliko bolji?? Jest da ima karizmu
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 25 okt 2017, 19:58

Fudo je napisao/la:
De mi reci rezultate za da odigram kladionicu. Sta je Prosinecki uradio kao trener pa da je toliko bolji?? Jest da ima karizmu
Recemo odigrao sa Ceskom i Hrvatskom nerjeseno a dobio Norvesku. Nije ni Mesa nesto bolje prezentirao. A razlika momcadi koje su vodili je DRASTICNA.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 okt 2017, 20:04

Jel' to neki ovde favorizuju Amara ispred Robija? :)

Jedini domaci strucnjak uz recimo Paunovića i Jokanovića kojeg bih ja volio vidjeti u ovom momentu na klupi Srbije!

Nije bitno sto je vodio Zvezdu, bitno je kako je to radio, a za 99% navijaca Zvezde on je uz sadasnjeg trenera Milojevića najbolji strucnjak u poslednjih 10-ak god u Ljutice Bogdana..
Za harizmu, liderstvo, autoritet...da i ne pricam!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 25 okt 2017, 20:22

Prosinecki
Amar
Meho

Neki onako odokativni poredak.
naprijed rejal

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 25 okt 2017, 20:25

marconato je napisao/la:Jel' to neki ovde favorizuju Amara ispred Robija? :)

Jedini domaci strucnjak uz recimo Paunovića i Jokanovića kojeg bih ja volio vidjeti u ovom momentu na klupi Srbije!

Nije bitno sto je vodio Zvezdu, bitno je kako je to radio, a za 99% navijaca Zvezde on je uz sadasnjeg trenera Milojevića najbolji strucnjak u poslednjih 10-ak god u Ljutice Bogdana..
Za harizmu, liderstvo, autoritet...da i ne pricam!
Hebu ga titule!!! Da te dragi bog sacuva sta se ovdje sve moze procitati.
Pa lete usporedbe Amar-Mourinho, a Zuti i Matthaus su amateri za nasega Osima.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 25 okt 2017, 20:27

Prosinecki je vodio i vodit će klubove i reprezentacije kakve Amar nikada neće. Pametnom dosta.

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 25 okt 2017, 20:30

jasmin10 je napisao/la:Prosinecki je vodio i vodit će klubove i reprezentacije kakve Amar nikada neće. Pametnom dosta.
Koliko ti zelis srati na nas fudbal ja uopste nemogu shvatiti kako se mozes zvati Bosanac.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 25 okt 2017, 20:32

BSBosna je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:Prosinecki je vodio i vodit će klubove i reprezentacije kakve Amar nikada neće. Pametnom dosta.
Koliko ti zelis srati na nas fudbal ja uopste nemogu shvatiti kako se mozes zvati Bosanac.
Serem jer želim ozbiljnog selektora na klupi reprezentacije :urnebes:

BoixosNois1899
Kontakt:

Re: RE: Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la BoixosNois1899 » 25 okt 2017, 20:33

BSBosna je napisao/la:
Ne sere on nego govori istinu. To je naša realnost. Šta bi trebali? Varati sami sebe kako imamo najbolje trenere svijeta, kako nam je liga jača od španske i engleske?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 25 okt 2017, 20:35

dubrovnik je napisao/la:
Fudo je napisao/la:
Recemo odigrao sa Ceskom i Hrvatskom nerjeseno a dobio Norvesku. Nije ni Mesa nesto bolje prezentirao. A razlika momcadi koje su vodili je DRASTICNA.
To si izabro neke rezultate, a nepises npr. za 2 poraza od sjeverne irske, jedva san marino dobio, x sa maltom, x sa andorom kuci izgubljeno od kazakistana kuci. Tako da i nema bas neke sjajbe rezultate
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 25 okt 2017, 20:35

BSBosna je napisao/la:
Hoćemo se svi praviti ludi i govorit kako nam je liga dobra?
Koliko smo igrača prodali izravno u lige petice?
Koliko su nam puta klubovi igrali u Ligi prvaka i kupu UEFA?
Kakva nam je infrastruktura?
I na kraju krajeva kakav nam je savez?
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 25 okt 2017, 20:36

JonSnow je napisao/la:
BSBosna je napisao/la:
Hoćemo se svi praviti ludi i govorit kako nam je liga dobra?
Koliko smo igrača prodali izravno u lige petice?
Koliko su nam puta klubovi igrali u Ligi prvaka i kupu UEFA?
Kakva nam je infrastruktura?
I na kraju krajeva kakav nam je savez?
I titula u takvoj ligi se uzima kao neki ozbiljan argument :crazy:

BoixosNois1899
Kontakt:

Re: RE: Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la BoixosNois1899 » 25 okt 2017, 20:38

Fudo je napisao/la: To si izabro neke rezultate, a nepises npr. za 2 poraza od sjeverne irske, jedva san marino dobio, x sa maltom, x sa andorom kuci izgubljeno od kazakistana kuci. Tako da i nema bas neke sjajbe rezultate
Riječ je o reprezentaciji Azerbejdžana. Od njih se ne očekuje ništa a koji god dobar rezultat da ostvariš, dobro je. Pa u grupi sa Njemačkom i Češkom on je imao 10 bodova a Meša u našoj imao 17.

FC Grizzlies

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 25 okt 2017, 20:41

Fudo je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la: Recemo odigrao sa Ceskom i Hrvatskom nerjeseno a dobio Norvesku. Nije ni Mesa nesto bolje prezentirao. A razlika momcadi koje su vodili je DRASTICNA.
To si izabro neke rezultate, a nepises npr. za 2 poraza od sjeverne irske, jedva san marino dobio, x sa maltom, x sa andorom kuci izgubljeno od kazakistana kuci. Tako da i nema bas neke sjajbe rezultate
Poraz od S.Irske od 1:0 je samo relativan neuspjeh jer je ta ekipa igrala EP. Pa izgubismo li i mi od doduse druge Irske sa gorim rezultatom. San Marino je mislim primio 5 komada. Ali moras znati koga on trenira i naravno da je uspjeh kad uzme Ceskoj bod u gostima ili Hrvatskoj kuci. Pa to bi i za BiH bio uspjeh. Te ekipe su miljama ispred Azera u nogometu.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 25 okt 2017, 20:45

uNbx je napisao/la:
Memara je napisao/la::puke: :puke: :puke:
slika
Ma ovo je jedan genijalni kralj, al života mi. :urnebes:
Daj ga odmah na mjesto selektora, bar ću se smijat, a ne samo kidat živce dok igraju zmojevi.

Dakle, vrlo jednostavna ponuda:
Stresiranje, kidanje živaca, urnebes i komedija -> stresiranje i kidanje živaca.
Amave vrati magarcu glavu amave :tralala: :tralala:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 25 okt 2017, 20:49

Ima li ijedan sportski radnik u BiH koji nije doveden u vezu sa nekom domaćom životinjom? :lol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Catalunya1, Choma, f16, visarionovich i 41 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []