Bit će gutavo u subotu. Gazi nejač
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Šta je ovo, nigdje izjava posle utakmice?
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Izjave na glavnoj stranici portala.Neandertalac je napisao/la:Šta je ovo, nigdje izjava posle utakmice?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Ma ima na portalima. Serbo rekao da smo zasluzeno prosli i pobjedili i cestitao nam, a Adzem rekao da je prvo poluvrijeme lose dok je drugo znatno bolje bilo. I jos je rekao da on odlucuje ko ce igrati i ko ce biti zamijenjen. To valjda zbog onih zvizduka Zebi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
nemoj jos imam traume od prosle godineMocMahale444 je napisao/la:Jok, daj Siroki da ih se odma otarasimoQuinlan je napisao/la:da je OlimpiC izvuc u 1/4 finala![]()
da im pokazemo ko stojeci pisa.
ma lijepi olimpic, dvije domace sa drugoligasima
- Neandertalac
- Kontakt:
Daj sada da se svetimo Slobodi. Penal u 98_oj minuti. 
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
e sto vise odem na vakve utakmice...
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
ma smrzo sam se, nisam se obuko kako je trebaloLjoZee je napisao/la:Sto si to razocaran @irfo ?
a igra ko igra, sve znate
- MocMahale444
Neandertalac je napisao/la:Daj sada da se svetimo Slobodi. Penal u 98_oj minuti.
Na putu prema Tuzli igrači Slobode su slavili pobjedu protiv Bratstva i prolaz dalje, te su poručili svojim narednim protivnicima "Kup, kup, kup je naš".
Oni i trofej
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ipak su izbacili Bratstvo koji je poznatiji kao bosanski Real. [emoji38]
- Neandertalac
- Kontakt:
I ja kako čujem da su bili bolji, bolje šanse a mi iz dva ozbiljna napada go i penal. Iz utakmice u utakmicu igramo loše i na jedvite jade dobijamo. Preslikana prošla sezona.irfo je napisao/la:ma smrzo sam se, nisam se obuko kako je trebaloLjoZee je napisao/la:Sto si to razocaran @irfo ?![]()
Mahalac@ Čuj kup je naš
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
ma ne bih reko da su bolji bili, ne zna se ko je losiji iskreno, bas lose, posebno prvo poluvrijeme, oni iz kontri pokusavali, a mi.... ne znam ni sta smo radiliNeandertalac je napisao/la:I ja kako čujem da su bili bolji, bolje šanse a mi iz dva ozbiljna napada go i penal. Iz utakmice u utakmicu igramo loše i na jedvite jade dobijamo. Preslikana prošla sezona.irfo je napisao/la:ma smrzo sam se, nisam se obuko kako je trebaloLjoZee je napisao/la:Sto si to razocaran @irfo ?![]()
Mahalac@ Čuj kup je naš
samo je ova mladost bas krkanska ekipa
Kakva je ono muzika poslije gola? Nek' neko šibne link, ono je odlično za nafuravanje
Stanić
Uzimao ga lopatom ko je već bio na toj strani, loše
Srećom prođosmo, to je najbitnije, do subote se malo konsolidovati pa da ih ovaj put spretnije dobijemo 
Stanić
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Prava seljacka ekipa. Isakovic i Comor glavne kolovodje. Bice izuzetno tesko za vikend jer ce se seljaci jos vise naloziit protiv Zelje. Komleksasi pravi
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- Neandertalac
- Kontakt:
Šišić. Najbrži igrač lige vjerovatno. Sreća glup ko opanak.anonimni je napisao/la:Kakva je ono muzika poslije gola? Nek' neko šibne link, ono je odlično za nafuravanje![]()
StanićUzimao ga lopatom ko je već bio na toj strani, loše
Srećom prođosmo, to je najbitnije, do subote se malo konsolidovati pa da ih ovaj put spretnije dobijemo
Irfo@ hbga kako čujem zrelije šanse imali, bili konkretniji prema naprijed. Pitanje je do kada će nas sreca pratiti, ako hoćemo nešto više moramo početi igrati dosta bolje. Ovo sada je sve nesto na "mišiće", kad tad će neko iskoristiti jednu, dvije svoje prilike.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
nema napretka nama dok je blagojevic prvi veznjak kluba
Na zimu se mi moramo dobro pojacati ako mislimo nesto napraviti. Odbranu obavezno,a skoro i sve ostale pozicije. Rijesit se Zebe, Bogicevica i sl.
- kyrieirving
- Kontakt:
Dobro jeee,samo to mogu reci igra ko i uvjek ne znam sta ovdje pojedinci ocekuju od ovih igraca hajmo sad ovako
Siroki-Krupa
Sloboda-Rudar
Sloga-Leotar/Zvijezda
Zeljo-Olimpic
Siroki-Krupa
Sloboda-Rudar
Sloga-Leotar/Zvijezda
Zeljo-Olimpic
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
- plavousrcu
- Kontakt:
Nisam bio i ne mogu komentarisati igru. Pobjeda je bitna. Medju osam smo u kupu, tri boda iza prvog i koliko god igrali lose rezultatski smo u idealnoj poziciji.
Da, sve je trenutno poprilično dobro rezultatski. Igra je takva kakva jeste, ali ovo nas čeka uskoro:
18.11. Borac - Željezničar
22.11. 1/4 finala Kupa 1. ut.
25.11. Željezničar - Sarajevo
29.11 1/4 finala Kupa 2. ut.
02.12. Široki Brijeg - Željezničar
Tek tada ćemo biti malo pametniji.
18.11. Borac - Željezničar
22.11. 1/4 finala Kupa 1. ut.
25.11. Željezničar - Sarajevo
29.11 1/4 finala Kupa 2. ut.
02.12. Široki Brijeg - Željezničar
Tek tada ćemo biti malo pametniji.