Pa dobro jeste da se od nij ne ocekuje bas nesto. Ali pazi ovo Azeri su prije Zutog pobjedili tursku igrali x sa Belgijom, pobjedili Albaniju i igrali x sa sjevernom irskom sa kojom je Zuti dozivio 2 poraza. Tako da i nema bas neki poseban uspjeh na klupi Azera.ima pristojne rezultate. Nema nista protiv Zutog ali kad videm koliko se sere oko osima muka mi, pojedinci sve "nase" pljuju a "tudje" pozlate, ustvari pisu kako vjetar duva.BoixosNois1899 je napisao/la:Riječ je o reprezentaciji Azerbejdžana. Od njih se ne očekuje ništa a koji god dobar rezultat da ostvariš, dobro je. Pa u grupi sa Njemačkom i Češkom on je imao 10 bodova a Meša u našoj imao 17.Fudo je napisao/la: To si izabro neke rezultate, a nepises npr. za 2 poraza od sjeverne irske, jedva san marino dobio, x sa maltom, x sa andorom kuci izgubljeno od kazakistana kuci. Tako da i nema bas neke sjajbe rezultate
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: RE: Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 25 okt 2017, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Necemo cjepidlaciti ali radi se o 5 sampionskih titula, 4 titule kupa, 1 super kupu.jasmin10 je napisao/la:I titula u takvoj ligi se uzima kao neki ozbiljan argumentJonSnow je napisao/la: Hoćemo se svi praviti ludi i govorit kako nam je liga dobra?
Koliko smo igrača prodali izravno u lige petice?
Koliko su nam puta klubovi igrali u Ligi prvaka i kupu UEFA?
Kakva nam je infrastruktura?
I na kraju krajeva kakav nam je savez?
Kad i jesmo najjace face u Evropi. Pa pogledaj samo sliku ekipe Zeljeznicara iz vremena Bazdarevica. Za ukocit se od smijeha.uNbx je napisao/la:Ima li ijedan sportski radnik u BiH koji nije doveden u vezu sa nekom domaćom životinjom?
U početku sam mislio da je "KANDITATURA" Osima vic, ali kako se sa vremonom priča održavala, počeo sam da shvatam koliko nisko neki ljudi mogu pasti, babo zove svoga mazluma na razgovor za posao, kada vidi da ne zadovoljava jedan od uslova, onda ukine taj uslov.
Da se ne radi o reprezentaciji, smijao bih se, ovako mi se samo povraća.
Ponovo napominjem jasno mi je da babo hoće da uhljebi svoga nezaposlenog sina koga niko ne želi(čak ni matični klub), ali mi nije jasno kako ostali članovi nazovikomisije, dozvoljavaju da se njihova imena spominju u toj farsi, valjda imaju imalo samopoštovanja.
Ponovo napominjem jasno mi je da babo hoće da uhljebi svoga nezaposlenog sina koga niko ne želi(čak ni matični klub), ali mi nije jasno kako ostali članovi nazovikomisije, dozvoljavaju da se njihova imena spominju u toj farsi, valjda imaju imalo samopoštovanja.
- calcio
- Kontakt:
Esport je napisao/la: Ponovo napominjem jasno mi je da babo hoće da uhljebi svoga nezaposlenog sina koga niko ne želi(čak ni matični klub), ali mi nije jasno kako ostali članovi nazovikomisije, dozvoljavaju da se njihova imena spominju u toj farsi, valjda imaju imalo samopoštovanja.
Projekcija je jedan od najpoznatijih mehanizama odbrane. Sastoji se od težnji i sklonosti osobe da svoje želje, impulse ili sadržaje podsvesti koji nisu prihvatljivi za sopstveni ego, projektuje na druge osobe pripisujući im slične osobine.
Nepotizam (iz latinskog. nom. nepos, gen. nepotis unučad, potomak, te nećak) je termin kojim se označava popunjavanje radnih mjesta članovima vlastite obitelji ili davanje prednosti pri zapošljavanju poznanicima. Kriterij stručne ili osobne sposobnosti za određenu funkciju pri tome ne igra odlučujuću ulogu.calcio je napisao/la:Esport je napisao/la: Ponovo napominjem jasno mi je da babo hoće da uhljebi svoga nezaposlenog sina koga niko ne želi(čak ni matični klub), ali mi nije jasno kako ostali članovi nazovikomisije, dozvoljavaju da se njihova imena spominju u toj farsi, valjda imaju imalo samopoštovanja.
Projekcija je jedan od najpoznatijih mehanizama odbrane. Sastoji se od težnji i sklonosti osobe da svoje želje, impulse ili sadržaje podsvesti koji nisu prihvatljivi za sopstveni ego, projektuje na druge osobe pripisujući im slične osobine.
Opasno je pocelo pripremanje terena i guranje Osima na mjesto selektora. Masinerija skoro kao SDA pred izbore. Nadam se da im ipak nece proci.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
+100 !!! Odlican Post...da napomenem kako je miske nisko spao, sta sebi dozvoljava nisam se to nado od njega...al jbg danas ljudi za 10maraka prodaju obraz,pare Cuda rade ..Esport je napisao/la:U početku sam mislio da je "KANDITATURA" Osima vic, ali kako se sa vremonom priča održavala, počeo sam da shvatam koliko nisko neki ljudi mogu pasti, babo zove svoga mazluma na razgovor za posao, kada vidi da ne zadovoljava jedan od uslova, onda ukine taj uslov.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- MocMahale444
-
samoposmatram
- Kontakt:
Vidi dijaspore sto pjeni na Amara. Neboj te se nece Amar biti selektor, ali nece ni dijaspora na europsko prvenstvo 2020.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
nadam se kodri 
Ja ne mogu da vjerujem kakva mržnja vlada između ljudi u BiH (čitaj Bošnjaka). Svakom se nađe mana, bio to Osim, Kodro, Meša, Safet. Pogan smo mi narod, neviđeno pogan.
PS Što se Robija tiče, lik je dobijao utakmice samo u Superligi Srbije sa Zvezdom i to mu čini 80% pobjeda u karijeri. Čim je malo jači meč, poraz. Ne vidim kako bi nama išta dobro donio, ali svakako on neće biti selektor, ali eto da se zna...
PS Što se Robija tiče, lik je dobijao utakmice samo u Superligi Srbije sa Zvezdom i to mu čini 80% pobjeda u karijeri. Čim je malo jači meč, poraz. Ne vidim kako bi nama išta dobro donio, ali svakako on neće biti selektor, ali eto da se zna...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
K'o da je bitno ko će biti selektor. Odavno je prestalo sve da ima smisla. Izbori i funkcije za okretanje financijskih sredstava, obećanja do novih izbora ili ti kvalifikacijskih ciklusa, pozorište lutaka. Neka sad malo Osima mladjeg, pa neka neko drugi, čisto da se promjeni, ionako je sve to zarad koje minute zabave široke narodne mase, patriotskih naboja naroda iskorištenih u lične interese.Wisey je napisao/la:Opasno je pocelo pripremanje terena i guranje Osima na mjesto selektora. Masinerija skoro kao SDA pred izbore. Nadam se da im ipak nece proci.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: RE: Re: Novi selektor reprezentacije BiH
dubrovnik je napisao/la:Nepotizam (iz latinskog. nom. nepos, gen. nepotis unučad, potomak, te nećak) je termin kojim se označava popunjavanje radnih mjesta članovima vlastite obitelji ili davanje prednosti pri zapošljavanju poznanicima. Kriterij stručne ili osobne sposobnosti za određenu funkciju pri tome ne igra odlučujuću ulogu.calcio je napisao/la:Esport je napisao/la: Ponovo napominjem jasno mi je da babo hoće da uhljebi svoga nezaposlenog sina koga niko ne želi(čak ni matični klub), ali mi nije jasno kako ostali članovi nazovikomisije, dozvoljavaju da se njihova imena spominju u toj farsi, valjda imaju imalo samopoštovanja.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Jasno je da 90 posto vas ovde iz dna duse mrzi osima i da ga zato ne zelite kao selektora, sto je u redu, svako ima pravo na svoje misljenje i sigurno postoje razlozi sto ga neki ne podnose, takav je covjek. Niko ne kaze da je on neka klasa od trenera ali cinjenice su cinjenice: od svih kandidata(a kolko ja znam to su osim, kodro, barbarez i prosinecki) on jedini ima NESTO osvojeno pa makar to bilo i turnir osnovnih skola kantona sarajevo a ne PL, Kodro nema ni to (imo je priliku, sa ako nista timom iiste snage kao i osim), barbarez u zivotu nije vodio ni jedan trening i to bi bilo isto kao da ostavite bazdarevica , a za prosineckog ne znam puno, a vjerovatno bi cuo za to da je nesto uradio. Al eto sprdajte se vi sa Osimom a nek na klupu opet sjdne neko ko ce se na A reprezentaciji BiH ucit kako sutra nekad vodit kadete nekog tamo kluba, ako i tu dobije priliku kad nas sjebe
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
zasto niko ne poprica sa Katanjecom?
On je onakve panjeve sto igraju za sloveniju vodio na svjetska i evropska
On je onakve panjeve sto igraju za sloveniju vodio na svjetska i evropska
Osvojio je i Mesa kup u Japanu i titulu u drugoj ligi Francuske. Ako mu je Osim zamjena ne treba ga dirati.jasan je napisao/la:Jasno je da 90 posto vas ovde iz dna duse mrzi osima i da ga zato ne zelite kao selektora, sto je u redu, svako ima pravo na svoje misljenje i sigurno postoje razlozi sto ga neki ne podnose, takav je covjek. Niko ne kaze da je on neka klasa od trenera ali cinjenice su cinjenice: od svih kandidata(a kolko ja znam to su osim, kodro, barbarez i prosinecki) on jedini ima NESTO osvojeno pa makar to bilo i turnir osnovnih skola kantona sarajevo a ne PL, Kodro nema ni to (imo je priliku, sa ako nista timom iiste snage kao i osim), barbarez u zivotu nije vodio ni jedan trening i to bi bilo isto kao da ostavite bazdarevica , a za prosineckog ne znam puno, a vjerovatno bi cuo za to da je nesto uradio. Al eto sprdajte se vi sa Osimom a nek na klupu opet sjdne neko ko ce se na A reprezentaciji BiH ucit kako sutra nekad vodit kadete nekog tamo kluba, ako i tu dobije priliku kad nas sjebe
- calcio
- Kontakt:
Kao sto rekoh, projekcija.dubrovnik je napisao/la:Nepotizam (iz latinskog. nom. nepos, gen. nepotis unučad, potomak, te nećak) je termin kojim se označava popunjavanje radnih mjesta članovima vlastite obitelji ili davanje prednosti pri zapošljavanju poznanicima. Kriterij stručne ili osobne sposobnosti za određenu funkciju pri tome ne igra odlučujuću ulogu.calcio je napisao/la:Esport je napisao/la: Ponovo napominjem jasno mi je da babo hoće da uhljebi svoga nezaposlenog sina koga niko ne želi(čak ni matični klub), ali mi nije jasno kako ostali članovi nazovikomisije, dozvoljavaju da se njihova imena spominju u toj farsi, valjda imaju imalo samopoštovanja.
Obratiti paznju na ovo podebljano. Ako trener koji je uzeo 11 titula za desetak godina ne ispunjava kriterije da bude makar kandidat za selektora onda ne znam sta da kazem...
Neka, radje cemo bit bez selektora samo da ovaj ne ostane, a ja njega nisam uzimao u obzir nego samo ovu cetvoricu, i uostalom da je osvojio ligu prvaka uvjerili smo se da nema pojma. Za Osima se ne zna, moze se pokazati kao fail pravi al od svih kandidata ima najmanje sanse za to i to je jedino sto sam htio da kazem, o drugim stvarima u vezi Osima se svakako nikad ovde necemo slozitdubrovnik je napisao/la:Osvojio je i Mesa kup u Japanu i titulu u drugoj ligi Francuske. Ako mu je Osim zamjena ne treba ga dirati.jasan je napisao/la:Jasno je da 90 posto vas ovde iz dna duse mrzi osima i da ga zato ne zelite kao selektora, sto je u redu, svako ima pravo na svoje misljenje i sigurno postoje razlozi sto ga neki ne podnose, takav je covjek. Niko ne kaze da je on neka klasa od trenera ali cinjenice su cinjenice: od svih kandidata(a kolko ja znam to su osim, kodro, barbarez i prosinecki) on jedini ima NESTO osvojeno pa makar to bilo i turnir osnovnih skola kantona sarajevo a ne PL, Kodro nema ni to (imo je priliku, sa ako nista timom iiste snage kao i osim), barbarez u zivotu nije vodio ni jedan trening i to bi bilo isto kao da ostavite bazdarevica , a za prosineckog ne znam puno, a vjerovatno bi cuo za to da je nesto uradio. Al eto sprdajte se vi sa Osimom a nek na klupu opet sjdne neko ko ce se na A reprezentaciji BiH ucit kako sutra nekad vodit kadete nekog tamo kluba, ako i tu dobije priliku kad nas sjebe
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Trenutno korisnika/ca: BiH26, Google Adsense [Bot], PeppermintSA, SanaBosna, Zglavkar i 58 gostiju.