S.pci iz telecoma nikad nece dati 3km po korisniku, pa makar im korisinici bili u mraku.Kawhi je napisao/la:Još jedino šupci iz uhljeb telecoma i uhljeb tv.Mig_Mig je napisao/la:Sport klub na home tv(eronetu)
Sport i TV
Re: Sport i TV
Max Allegri
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zar i ti sine Brutebadblueboylivno je napisao/la:a napustio sam domovinu.![]()

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- badblueboylivno
- Kontakt:
Nažalost.rio_Ferdy88 je napisao/la:Zar i ti sine Brutebadblueboylivno je napisao/la:a napustio sam domovinu.![]()

Hayley <3
- badblueboylivno
- Kontakt:
eh ovako.... trebam pomoc da se odlucim 
20 oktobra mi istice ugovor postojeci ugovor na telemach i ne mogu da se odlucim koji paket je bolje uzeti, trio grande extra ili trio grande premium, pa ako neko ima ta dva paketa, molim da se javi i da mi pomogne u odluci, a i ostali svi su dobrodosli sa savjetima

20 oktobra mi istice ugovor postojeci ugovor na telemach i ne mogu da se odlucim koji paket je bolje uzeti, trio grande extra ili trio grande premium, pa ako neko ima ta dva paketa, molim da se javi i da mi pomogne u odluci, a i ostali svi su dobrodosli sa savjetima

mtel dobio i time su im oborili navode o monopolu, a sada i eronet tako da im bas to pada u vodu, jednostavno je na kraju po njihovom ili plati ili neces imatifilip13 je napisao/la:https://www.prvenovine.com/vijesti/bih/ ... port-klub/

Nije bas tako.Quinlan je napisao/la:mtel dobio i time su im oborili navode o monopolu, a sada i eronet tako da im bas to pada u vodu, jednostavno je na kraju po njihovom ili plati ili neces imatifilip13 je napisao/la:https://www.prvenovine.com/vijesti/bih/ ... port-klub/
Ne radi se o tome da netko nece da plati.
Nego o tome da svima nosilac prava mora ponuditi iste uslove .
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
pa kasne sa ovim vijestima, koliko znam telemach sam sebi placa taj iznos "veliki" i na taj iznos je mtel pristao, sad i eronet, po nekoj normalnoj logici da BHT pristane na taj iznos i da ih oni odbiju tek onda mogu se zaliti, vjeorvatno bi i obavjestenje kakvo napisali, ali ovako ocito ne zele dati taj iznos po korisniku, jer SK zahtjeva da je u start paketu i da im se placa za svakog korisnika, to sam negdje citao i stvarno jesu svugdje u osnovnoj ponudimadridist je napisao/la:Nije bas tako.Quinlan je napisao/la:mtel dobio i time su im oborili navode o monopolu, a sada i eronet tako da im bas to pada u vodu, jednostavno je na kraju po njihovom ili plati ili neces imatifilip13 je napisao/la:https://www.prvenovine.com/vijesti/bih/ ... port-klub/
Ne radi se o tome da netko nece da plati.
Nego o tome da svima nosilac prava mora ponuditi iste uslove .
IMG otkupio prava na prenose Serie A za naredne tri godine. To je kompanija koja je u dobrim odnosima sa United Grupom i već imaju dobru saradnju tako da možemo očekivati Seriu A naredne sezone na SK kanalima.

SK 10 je realnost. Jos kad uzmu LP.arelinho je napisao/la:IMG otkupio prava na prenose Serie A za naredne tri godine. To je kompanija koja je u dobrim odnosima sa United Grupom i već imaju dobru saradnju tako da možemo očekivati Seriu A naredne sezone na SK kanalima.![]()

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
arelinho je napisao/la:IMG otkupio prava na prenose Serie A za naredne tri godine. To je kompanija koja je u dobrim odnosima sa United Grupom i već imaju dobru saradnju tako da možemo očekivati Seriu A naredne sezone na SK kanalima.![]()
Auuu, to bi bilo odlicno

Kakvo je stanje sa NCAA, da li ce arena ove godine prenositi ?
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
A kad bi jos uzeli i ABA LIGU i spansku endesu arena bi mogla biti ugasenaKawhi je napisao/la:SK 10 je realnost. Jos kad uzmu LP.arelinho je napisao/la:IMG otkupio prava na prenose Serie A za naredne tri godine. To je kompanija koja je u dobrim odnosima sa United Grupom i već imaju dobru saradnju tako da možemo očekivati Seriu A naredne sezone na SK kanalima.![]()
Re: RE: Re: Sport i TV
Kako znam ti dodatni SK kanali su još u test fazi.Kawhi je napisao/la:SK 10 je realnost. Jos kad uzmu LP.arelinho je napisao/la:IMG otkupio prava na prenose Serie A za naredne tri godine. To je kompanija koja je u dobrim odnosima sa United Grupom i već imaju dobru saradnju tako da možemo očekivati Seriu A naredne sezone na SK kanalima.![]()
Re: RE: Re: Sport i TV
Slabo vala nalazim ove podatke oko prenosa koje radi arena tako da ne znam.Bassha je napisao/la:arelinho je napisao/la:IMG otkupio prava na prenose Serie A za naredne tri godine. To je kompanija koja je u dobrim odnosima sa United Grupom i već imaju dobru saradnju tako da možemo očekivati Seriu A naredne sezone na SK kanalima.![]()
Auuu, to bi bilo odlicno![]()
![]()
![]()
Kakvo je stanje sa NCAA, da li ce arena ove godine prenositi ?
- akisarajevo92
- Kontakt:
Samo lakrdija od drzave kao sto je nasa moze dozvoliti da se vecina sportskih dogadjaja gleda na tudjem jeziku, i tako dok muska populacija od 7 do 77 gleda Arene i Sportklub, zenska populacija gleda Zvezde Granda i slicne programe iz Srbije
Hrvati imaju Sportklub i Arene na svom jeziku, dok slovenci imaju Sportklub i Šport1,2
tako da nije cudno da se sve vise djece i omladine moze cuti u gradu kako pricaju ekavicom
Hrvati imaju Sportklub i Arene na svom jeziku, dok slovenci imaju Sportklub i Šport1,2
tako da nije cudno da se sve vise djece i omladine moze cuti u gradu kako pricaju ekavicom
Don't believe the hype.
Tebi izgleda bolje slušati Velida Spahu pored živog Nebojše Viškovića.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Radije bih slusao Spahu nego Loncarevica, Suka nego Gojkaru, Majera nego Kovacica
I ja najcesce gledam SK i Arene, ali bih volio da postoji verzija sa nasim novinarima/komentatorima, na ovaj nacin se gubi nacionalni identitet - ako uopste postoji
I ja najcesce gledam SK i Arene, ali bih volio da postoji verzija sa nasim novinarima/komentatorima, na ovaj nacin se gubi nacionalni identitet - ako uopste postoji
Don't believe the hype.
SK ce prenositi Kosarkasku ligu Francuske, prvi prenos Antibes-Pau Orthez u pon u 20:45 na SK4
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
hvala na infuBassha je napisao/la:SK ce prenositi Kosarkasku ligu Francuske, prvi prenos Antibes-Pau Orthez u pon u 20:45 na SK4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.