Safet Sušić - Pape
-
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
nema nikakve veze sto se igra u sarajevu, uopste, al svatite vise jednu stvar: odigrali smo jedne dobre kvalifikacije na BP i to ne moze niko osporit(al imaju ovdje neki i suprotnog misljenja) i onda dolazi novi trener i prvo sto kaze "vise necemo igrati na BP" alo boze pa zar je to najveci problem tj. zar je to bio uopste blem, drugo izgovara onu famoznu recenicu o 10000 navijeca bla bla..., nemojte mi govorit da je izvucena iz konteksta molim vas, uglavnom ok je ako selektor hoce na kosevo al moglo se to reci na neki ljepsi nacin a ne ovako.
ps: nije bitno gdje se igra bitno je da se pobjedjuje, a ako se vec negdje pobjedjuje onda malo postovanja prema tom mjestu nista vise
ps: nije bitno gdje se igra bitno je da se pobjedjuje, a ako se vec negdje pobjedjuje onda malo postovanja prema tom mjestu nista vise
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
bio sam na bilinom polju protiv spanije tako da mogu reci da atmosfera je odlicna navijaci se dobro slazu i ustimani su osobito kada unakrsno navijaju to treba dozivjeti...
medjutim slazem se da je teren los lopta odskace i mali je kapacitet tribina medjutim odlicna je akusticna atmosfera zato sto nema atletske staze..
isto tako mislim da je svejedno gdje bi igrali u nekim utakmicama recimo protiv spanije bi izgubio i na kosevu i u zenici medjutim nije isto ako imas 30000navijaca u kosevu koji bukvalno sjede i vecinom sute i iscekivaju i kada u zenici doslovce svi su na nogama,tada igraci moraju sigurno crci na terenu...
slazem se sa kom sarajevo festivali kultura crveni tepih angelina joli a zenici fudbal iako mi svi cemo doci ma gdje igrala nasa rep..trebali su recimo dati finansijsku pomoc zenici da se popravi stadion i da tu igra repka zauvijek...abd da nakantamo luksemburg sta je za mujdzu??
medjutim slazem se da je teren los lopta odskace i mali je kapacitet tribina medjutim odlicna je akusticna atmosfera zato sto nema atletske staze..
isto tako mislim da je svejedno gdje bi igrali u nekim utakmicama recimo protiv spanije bi izgubio i na kosevu i u zenici medjutim nije isto ako imas 30000navijaca u kosevu koji bukvalno sjede i vecinom sute i iscekivaju i kada u zenici doslovce svi su na nogama,tada igraci moraju sigurno crci na terenu...
slazem se sa kom sarajevo festivali kultura crveni tepih angelina joli a zenici fudbal iako mi svi cemo doci ma gdje igrala nasa rep..trebali su recimo dati finansijsku pomoc zenici da se popravi stadion i da tu igra repka zauvijek...abd da nakantamo luksemburg sta je za mujdzu??
Daj ba zenicani pustite se te price isto ko da ste samo vi iz Zenice dolazili na utakmice repke u proslim kvalifikacijama.Vi ste grad fudbala a mi ostali smo levati.Ako se kosevo ne napuni onda nam je na cast svima a ne samo sarajlijama.Pa eto da se igralo na BP doslo bi vas 15000 iz zenice jel tako?Pa hajde kad ste toliki fudbalski "fanatici" i zaljubljenici ovog sporta spremite salove,dresove i ostale rekvizite i pravac kosevo a mi cemo se potruditi da dopunimo ovo ostalo.
A za ovog gospodina koji govori da Pape nema rezultate,strucnost i da nije psiholog i pedagog i sta sve vec samo bih rekao da trener kojeg ti zamisljas da sjedi na klupi nase repke bi kostao milione a ne nekoliko hiljada.Pustite covjeka da radi svoj posao,dajte mu sansu da pokaze sta zna a ne i prije prve zvanicne utakmice na vjesala.
A za ovog gospodina koji govori da Pape nema rezultate,strucnost i da nije psiholog i pedagog i sta sve vec samo bih rekao da trener kojeg ti zamisljas da sjedi na klupi nase repke bi kostao milione a ne nekoliko hiljada.Pustite covjeka da radi svoj posao,dajte mu sansu da pokaze sta zna a ne i prije prve zvanicne utakmice na vjesala.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
E jbg kolega, sad ispade da svi mi koji nismo iz Sarajeva, da smo publika sa teferica?kimbo je napisao/la:Totalno offtopic , smijesna raspravao stadionima.
Nas mentalitet nam ne dozvoljava da igramo na BP , sramota kakvu sliku o sebi saljemo vani kada se igra na BP. Vise to dole podsjeca na teferic nego na neku normalnu fudbalsku publiku.
Drugo , ako ne mozemo pobijediti na stadionu normalnih dimenzija onda mozemo preci na mali fudbal .
Grbavica bi bila perfektna al u ovom trenutku Kosevo je najbolje, dati normalne uslove gostima da igraju pa tko bolji nema nista na guzove !!!
Nije to jarane posteno... Neki od nas predju i po 300 km da gledamo tekmu.
A sto se tice cijena karata, ma i meni su u Sa prodavali karte po 80 KM, u Zenici po 70...
Sibicara ima svagdje i ne valja generalizirati.
Cinjenica je da smo u Zenici igrali neke bolje tekme, i da nas je sve pomalo strah Koseva ( Danska, Spanija...).
Sve u svemu, svi mi, a ne samo Sarajlije, koje ne mrzim, i uzgred budi receno, cesto dodjem na Grbavicu gledati Zelju, navijamo za BIH, tako da je neukusno da nas svrstavate na koride samo zato sto nismo iz Sarajeva.
Meni je svejedno gdje cemo igrati, isao sam i u Belgiju, Norvesku, pa zasto ne u Sarajevo, ali je primitivno nas "ostale" tako provaljivati...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
ma sad će i utorak akobogda nova tricaKODRO je napisao/la:a što bi meni nekako bilo drago da dobijem obe tekme pa da vidim šta će biti od komentara
i mene u zenici strah spanije (5) madjarske,grce,bugarske..... jbg .... suplja prica! ILI ZNAS ILI NEZNAS!ackeey je napisao/la:E jbg kolega, sad ispade da svi mi koji nismo iz Sarajeva, da smo publika sa teferica?kimbo je napisao/la:Totalno offtopic , smijesna raspravao stadionima.
Nas mentalitet nam ne dozvoljava da igramo na BP , sramota kakvu sliku o sebi saljemo vani kada se igra na BP. Vise to dole podsjeca na teferic nego na neku normalnu fudbalsku publiku.
Drugo , ako ne mozemo pobijediti na stadionu normalnih dimenzija onda mozemo preci na mali fudbal .
Grbavica bi bila perfektna al u ovom trenutku Kosevo je najbolje, dati normalne uslove gostima da igraju pa tko bolji nema nista na guzove !!!
Nije to jarane posteno... Neki od nas predju i po 300 km da gledamo tekmu.
A sto se tice cijena karata, ma i meni su u Sa prodavali karte po 80 KM, u Zenici po 70...
Sibicara ima svagdje i ne valja generalizirati.
Cinjenica je da smo u Zenici igrali neke bolje tekme, i da nas je sve pomalo strah Koseva ( Danska, Spanija...).
Sve u svemu, svi mi, a ne samo Sarajlije, koje ne mrzim, i uzgred budi receno, cesto dodjem na Grbavicu gledati Zelju, navijamo za BIH, tako da je neukusno da nas svrstavate na koride samo zato sto nismo iz Sarajeva.
Meni je svejedno gdje cemo igrati, isao sam i u Belgiju, Norvesku, pa zasto ne u Sarajevo, ali je primitivno nas "ostale" tako provaljivati...
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Gdje su sada oni hejteri Papeta, i ljubimci Barbareza ???
Safet Susic Pape GOSPODIN , Baho je dobro rekao da je on profesijonalac, a ne kao Ciro prostak.

Safet Susic Pape GOSPODIN , Baho je dobro rekao da je on profesijonalac, a ne kao Ciro prostak.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ja kad rece Baho da Pape nije kao Ciro da se javlja iz taxia,BunaraElegant je napisao/la:Gdje su sada oni hejteri Papeta, i ljubimci Barbareza ???![]()
Safet Susic Pape GOSPODIN , Baho je dobro rekao da je on profesijonalac, a ne kao CiroJeb** im mamu !!!!

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Aj cestitke Papetu za pobjedu nad amaterima,sad slijedi pravi ispit protiv Francuske 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Amateri koje smo i sa Barbarezom i ekipom razvaljivali po 1-0
Kako je Pape i zamislio tako su momci i odradili.15 minuta busenja i onda svi kompletno odmarati i cekati na piletinu u utorak.
Kokosi ili piletina se istrkase,oznojise 15 suteva na gol,ali slaba fajda protiv Crnorusa.

Kako je Pape i zamislio tako su momci i odradili.15 minuta busenja i onda svi kompletno odmarati i cekati na piletinu u utorak.
Kokosi ili piletina se istrkase,oznojise 15 suteva na gol,ali slaba fajda protiv Crnorusa.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Svidila mi se taktika Susica protiv Luksemburga,pogotovo onaj pocetni pritisak...ma odlicno! E sad protiv Francuza treba nesto smisliti,ovako ofanzivno ne smijemo igrati! mene je fascinirao Mujdza veceras,uz vec standardne Dzeku,Misimovica,Pjanica,Ibricica... samo naprijed zmajevi!
ev mene ljubimac Barbe ali nisam hejter Saleta iako mu zamjeram par stvari ali počeo mi se sviđat poslije nastupa u hrasnici i duele sa novinarimaElegant je napisao/la:Gdje su sada oni hejteri Papeta, i ljubimci Barbareza ???![]()

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Susicev pravi test je tek u utorak. Veceras nije mogo puno pogrijesit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Prvo Vranjes uopste nije bio ni na klupi,sto je i logicno ulaskom konacno Mujdze.A i gomilanje odbrambenih protiv luxemburga nigdje veze.brazzo je napisao/la:ev mene ljubimac Barbe ali nisam hejter Saleta iako mu zamjeram par stvari ali počeo mi se sviđat poslije nastupa u hrasnici i duele sa novinarimaElegant je napisao/la:Gdje su sada oni hejteri Papeta, i ljubimci Barbareza ???![]()
Safet Susic Pape GOSPODIN , Baho je dobro rekao da je on profesijonalac, a ne kao Ciro prostak.Dobro je postavio taktiku za prvo poluvrijeme a u 2 mu zamjeram samo što nije dao šansu Vranješu i što nije zamijenio Misketa a ne Ibričića ali to nije ništa strašno. Ako bude postavio protiv Francuske istu taktiku i uvjerio igrače da ih napadnu odmah onda ću biti definitivno 100% za Saleta.
Drugo ibricic je zahvalan i nije zlonamjeran kad se zamjeni ili udje.Dok je Misimovic ponekad veliko zlopamtilo,ako ga zamjenis.Pogotovo ako solidno odigra kao veceras.To Pape zna i samo je jos kredita na tom zaradio.
Trece srljati protiv Francuza pa i ovakvih je ravno samoubistvu.Imajuci u obzir nam odbranu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
pa kažem ti nije mu dao šansu, drugo Ibričič je čini mi se i opsovao par puta zbog zamjene ali nisam zbog toga rekao nego radi forme i želje koju je večeras pokazao a treće srljanje nije isto što i pritisak koji bi napravili u prvim minutama (do 10 min)kad će i publika biti najbučnija i kad će se kod svih igrača stvoriti dodatna snagaharishp je napisao/la:Prvo Vranjes uopste nije bio ni na klupi,sto je i logicno ulaskom konacno Mujdze.A i gomilanje odbrambenih protiv luxemburga nigdje veze.brazzo je napisao/la:ev mene ljubimac Barbe ali nisam hejter Saleta iako mu zamjeram par stvari ali počeo mi se sviđat poslije nastupa u hrasnici i duele sa novinarimaElegant je napisao/la:Gdje su sada oni hejteri Papeta, i ljubimci Barbareza ???![]()
Safet Susic Pape GOSPODIN , Baho je dobro rekao da je on profesijonalac, a ne kao Ciro prostak.Dobro je postavio taktiku za prvo poluvrijeme a u 2 mu zamjeram samo što nije dao šansu Vranješu i što nije zamijenio Misketa a ne Ibričića ali to nije ništa strašno. Ako bude postavio protiv Francuske istu taktiku i uvjerio igrače da ih napadnu odmah onda ću biti definitivno 100% za Saleta.
Drugo ibricic je zahvalan i nije zlonamjeran kad se zamjeni ili udje.Dok je Misimovic ponekad veliko zlopamtilo,ako ga zamjenis.Pogotovo ako solidno odigra kao veceras.To Pape zna i samo je jos kredita na tom zaradio.
Trece srljati protiv Francuza pa i ovakvih je ravno samoubistvu.Imajuci u obzir nam odbranu.
i na kraju kao što sam i rekao
to nije ništa strašno

It was turned around so that right looked wrong
- the scouser
- Kontakt:
Sad Pape moze citavu naciju da kupi ako razvali Francuze....oni su totalno razdrmani,nema nekih kljucnih igraca,novi je trener....ako ih sad ne mlatnemo necemo nikad.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- KB-TM87
- Kontakt:
Pape svaka ti čast, veliki gospodin prije svega, samo tako nastavi !
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Ako Pape ikog poznaje to su Francuzi.
Još ima u ekipi Spahića i Pjanića, obojica jedni od najboljih na svojim pozicijama u Francuskoj ligi
Još ima u ekipi Spahića i Pjanića, obojica jedni od najboljih na svojim pozicijama u Francuskoj ligi
100% sportski i krajnje opušten potpis
dobro je ovo bilo danas, taman smo odigrali koliko smo morali i nista vise. igramo dosta preko krila, tu je mujdza vrlo dobar, lulicu prva utakmica imao je nekoliko gresaka, nadam se da je to bila trema, pa ce protiv francuza da pokaze sta zna. i ibricic se dosta ukljucivo na lijevoj strani, a kroz sredinu su napadali miske i pjanic, tako da smo koristili sve varijante. samo mi se nesvidja sto se je dzeko ponekad vracao i do sredine, pa je onda izgubio loptu u pokretu prema naprijed. njegov zadatak treba da bude, da stoji u sesnaestercu i da ceka loptu isto kao ibisevic, imamo 3 dobra plejmejkera netreba se on tu vracati u fazi napada jer nam onda zafali ljudi u sesnaestercu.
samo ce biti tesko protiv francuza, oni sad moraju pobjediti i sve ce uciniti, a mogu nam i zaprijetiti suspenzijom, tako da me nebi cudilo ako prodamo tu utakmicu
samo ce biti tesko protiv francuza, oni sad moraju pobjediti i sve ce uciniti, a mogu nam i zaprijetiti suspenzijom, tako da me nebi cudilo ako prodamo tu utakmicu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.