Kaze veliki vodja da si zasluzio za ovaj post!75000 je napisao/la:Jedan od tih grobara si i ti, jer si u skupstini kluba.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Kaze veliki vodja da si zasluzio za ovaj post!75000 je napisao/la:Jedan od tih grobara si i ti, jer si u skupstini kluba.
fobli jel 420 KM isplaceno, koliko iznosi premija jbg, imal 50 KMwobly92 je napisao/la:
mozes misliti izgleda ljudi ponudili da ce placati i stare dugove i investirati milione svake godine i spremni dati garancije i ko zna sta jos. Mi sve to dali za pozajmicu i jos se zaduzilistaragarda je napisao/la:Ako ovi Turci-seljaci uzmu Celik a sve su sanse da hoce mi smo j e b a l i jeza u ledja....ja ne znam šta ta njihova mrtva carsija radi i kako to dozvoljava...ovi iz Katara i Turci nece sigurno DOZVOLIT da Celik ispadne a onda moramo ganjat radnika i gabeljane
Ljudi su rekli da ih stari porezni dugovi ne zanimaju, odnosno najvece opterecenje, dok je cika Tan ocistio sve do nuleklma1 je napisao/la:mozes misliti izgleda ljudi ponudili da ce placati i stare dugove i investirati milione svake godine i spremni dati garancije i ko zna sta jos. Mi sve to dali za pozajmicu i jos se zaduzilistaragarda je napisao/la:Ako ovi Turci-seljaci uzmu Celik a sve su sanse da hoce mi smo j e b a l i jeza u ledja....ja ne znam šta ta njihova mrtva carsija radi i kako to dozvoljava...ovi iz Katara i Turci nece sigurno DOZVOLIT da Celik ispadne a onda moramo ganjat radnika i gabeljane
sta ima veze, pa i Asmir je to isto rekao :mrgreen:katarakta je napisao/la:Ljudi su rekli da ih stari porezni dugovi ne zanimaju, odnosno najvece opterecenje, dok je cika Tan ocistio sve do nule
ma ok je to sve ali sere on zesce. Ako ne valjaju pojacanja tj igraci onda valjda ti kao predsjednik uprave neces sici i igrati nego skinuti nekome glavu za promasaje. A ako su tvoji promasaji pospi se pepelom i reci zaje...o se, prevarili me menadzeri i sl. Ali eto pokusati cemo nesto napraviti. Ovo sto sad imamo je katastrofa.katarakta je napisao/la:Jos je ostalo da se Senco raspremi i zabije dva gola.
ma ja ba. ja milion ti milion, mi milion, mivion juhuuuu, zivio radio, zivio rock'n roll.Chinaglia je napisao/la:sta ima veze, pa i Asmir je to isto rekaokatarakta je napisao/la:Ljudi su rekli da ih stari porezni dugovi ne zanimaju, odnosno najvece opterecenje, dok je cika Tan ocistio sve do nule
Pa ko Ce ti bolan ulagati u klub sa visemilionskim dugom,u ovoj kukuruz ligi,bez stadiona75000 je napisao/la:Naravno da treba dati klub ako ima mogucnosti u privatizaciju ali se zastiti nekako statutom.
Mislio je na opremu kada je rekao da se zatitimo. Dobre kopacke, kostobrane, stucne ....staragarda je napisao/la:Pa ko Ce ti bolan ulagati u klub sa visemilionskim dugom,u ovoj kukuruz ligi,bez stadiona75000 je napisao/la:Naravno da treba dati klub ako ima mogucnosti u privatizaciju ali se zastiti nekako statutom.![]()
![]()
![]()
...jel se z a j e b a v a s
...mi bi sve nesto...da se zastitimo,da se pitamo da se polazu racuni al da drugi placaju...u ovoj buraniji koju prati 2% stanovništva
![]()
Pa jel ti Faraon onako fleksibilno izvalio"nedam stadion "![]()
Pa Celiku je ponudjeno da ce oni uloziti 1-2miliona ali da sve dugove vrati i vraca grad.staragarda je napisao/la:Pa ko Ce ti bolan ulagati u klub sa visemilionskim dugom,u ovoj kukuruz ligi,bez stadiona75000 je napisao/la:Naravno da treba dati klub ako ima mogucnosti u privatizaciju ali se zastiti nekako statutom.![]()
![]()
![]()
...jel se z a j e b a v a s
...mi bi sve nesto...da se zastitimo,da se pitamo da se polazu racuni al da drugi placaju...u ovoj buraniji koju prati 2% stanovništva
![]()
Pa jel ti Faraon onako fleksibilno izvalio"nedam stadion "![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.