To pacenice....docekao si svojih 5 minuta.....Eld0rado je napisao/la:Tako je Tsonga kralju spusti ga na zemlju
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Necete valjda nasjesti na debile ?StevieG8 je napisao/la:Eld0rado je napisao/la:Tako je Tsonga kralju spusti ga na zemlju
puko' damir ko kokica..
nazalost jos jedan mec protiv favorita u kojem kroz cijeli mec mislis da ga ima ali po nekom pravilu pobjeda nekako izmakne.
mene pomalo brinu ovakvi mecevi jer JO je danas mogao lako pasti.
nista, probati odraditi kvalifikacije pariza, kolo-dva bi bilo extra i zasluzen odmor. sezona iz snova.
nazalost jos jedan mec protiv favorita u kojem kroz cijeli mec mislis da ga ima ali po nekom pravilu pobjeda nekako izmakne.
mene pomalo brinu ovakvi mecevi jer JO je danas mogao lako pasti.
nista, probati odraditi kvalifikacije pariza, kolo-dva bi bilo extra i zasluzen odmor. sezona iz snova.
Evo ti banana da se smiriš botino.Eld0rado je napisao/la:Tako je Tsonga kralju spusti ga na zemlju
- anonymousHD
- Kontakt:
Kakav je klošar ovaj Tsonga, **** mater i sudiji i njemu.
Kad neko napiše šteta" hoće nešto da mi bude.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Meni je ovo sve što Damir postiže vrijedno poštovanja s obzirom na slab servis i tjelesnu konstituciju nije se lako nositi s igračima kao što je Tsonga, uz malo sreće na neki drugi dan pala bi i pobjeda ali šta je tu je, neka malo odmori zaslužio je.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ostaje žal za onom prilikon na 4-3 00-30, jedna loptica i to bi bio meč vjerovatno, tu se Jo gotovo i predao. Na meč loptu nije imao nikakve šanse. U trećem je ostao bez snage totalno.
Idemo dalje.
Idemo dalje.
Tesko je kad neko ima servis ovakav i Forhend kada stima u odlucujucem setu,plus Damir preumoran.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Sto to?gaston je napisao/la:Kad neko napiše šteta" hoće nešto da mi bude.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
PovratakPaprike
- Kontakt:
Ali šalu na stranu, Džumhur je postao opak igrač.
morao sam kratko napolje, šta je to bilo, zašto se damir bunio?
Dobra sezona, svaka čast
Bunio se iz razloga što je Tsonga prigovorio sudiji na Damirovu reakciju tokom jednog udarca. Tsonga dobro servirao i Damir je vrati u stilu Kyrgiosa i Tsonga promaši zicer na mreži. Tsongi zasmetalo što je Damir samo bezveze prebacio lopticu.jestamaji je napisao/la:morao sam kratko napolje, šta je to bilo, zašto se damir bunio?
Da nije fulio, ne bi mu smetalno, kakav lik smiješan, čuj smetalo mu jer je imao prazan teren

Dobro mu je Damir rekao šta tebe briga kako sam ja odigrao.shminka je napisao/la:Da nije fulio, ne bi mu smetalno, kakav lik smiješan, čuj smetalo mu
Damir polako postaje jedan od boljih igraca na svijetu ....i ovo veceras moglo otici na njegovu stranu...nije mala stvar realno covjek sad moze sa svakim igrati i pobjediti svakog...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
DEbil, ko on nabrijan nešto na 5-1, a to što je Damiru na reternu ko idiot kakav skakao na set loptu, to je ok i fer plej igra, ma mršarelinho je napisao/la:Dobro mu je Damir rekao šta tebe briga kako sam ja odigrao.shminka je napisao/la:Da nije fulio, ne bi mu smetalno, kakav lik smiješan, čuj smetalo mu
čuj smetalo mu što je odustao od poena, ko da se ne odustaje od poena milion puta godišnje
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zbog drugih postova na forum ćeš sad dobiti samo opomenu.Eld0rado je napisao/la:Tako je Tsonga kralju spusti ga na zemlju
Nije se moglo bolje, Tsonga je odigrao dobar meč, odlično servirao i udarao fh. Mogao je on i bh al mislim da je svjesno prepustio tu Damiru šansu da ga napadne. Pripremiti se za Pariz pa dokle stigne, ako to bude uopšte igrao.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.