I onda fino nas UEFA odnosno platinni suspenduju i bye, sve mi mirise na nesto takvosarajlija89 je napisao/la:Francuska prelosa...joj kad bi ih digli na kosevu...
nakon 2 kola mi 6 oni 0 bodova...velika prednost odmah,kako bi to bilo
![]()
EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
slazem se..............Madafaka je napisao/la:ma nije ovo bas dobro, bolje bi bilo da je zavrsilo 0:0...
BB BiH
ma francuzi ce bit prvi i to je to,eh sad me strah bjelorusa valja se sa njima borit...ko dobije albaniju obje utakmice taj ce bit prvi u grupi
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
hoćemo prvo mjesto u grupi sve ostalo će se smatrati neuspjehom 

ma vi niste normalni.. pa kako je bolje da je 0 0 ? Mislis da ce Bjelorusija i ostale ovako ? Nece.. Cekas kiks glavnog rivala i onda mu bjezis... Nismo mogli pozeljeti bolje rezultate.. Samo da nas ne suspenduju i idemo 

ser del barça es el millor que hi ha !
- NoName
- Kontakt:
E jest vala lijepo kad ne igraš sa Španijom u grupi 

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
a jest valaNoName je napisao/la:E jest vala lijepo kad ne igraš sa Španijom u grupi

BB BiH
možda nebi bilo loše pokloniti francuzima bod da nas Platini ne suspenduje 

- majestic24
- Kontakt:
Ako nedobijemo Francuze sada,onda i nezasluzujemo nastup na EP. Ja sam ih gledao vise od pola sata i vjerujte da su propuha u obrani,u napadu nista posebno. Sve ,ama apsolutno sve ide na bokove.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...

NoName je napisao/la:E jest vala lijepo kad ne igraš sa Španijom u grupi
Jest i onda umjesto glavnog rivala dobijes dvije glavobolje.Hem sto ce Francuzi ako treba i na oci platiti sudije,kopati rovati da vec na Kosevu vrate hem sto nam putevi u Albaniju i Bjelorusiju ce biti sve ali ne izlet.Jer se i njima putevi za Evropsko otvaraju.Scof1eld je napisao/la:ma vi niste normalni.. pa kako je bolje da je 0 0 ? Mislis da ce Bjelorusija i ostale ovako ? Nece.. Cekas kiks glavnog rivala i onda mu bjezis... Nismo mogli pozeljeti bolje rezultate.. Samo da nas ne suspenduju i idemo
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 03 sep 2010, 23:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
FT France 0 - 1 Belarus
ako pobijedimo francuze suspenzija jedan kroz jedan hahaha
dje ce francuzi imat 0 bodova nakon 2 kola,donji smo
ako pobijedimo francuze suspenzija jedan kroz jedan hahaha
dje ce francuzi imat 0 bodova nakon 2 kola,donji smo

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Bice ovo luda grupa i gubit ce se bodovi sa svih strana. Puno bi znacilo kad bi pobjedili u Tirani i Minsku. Davno sam vec reko da je Bjelorusija opasnija od Rumunije koja se raspada vec godinama.
Gledo sam drugo poluvrijeme Francuske, i francuzi imaju ogromne probleme sa stvaranjem prilika. Imali su stalno loptu, ali samo meljaju oko kaznenog prostora. Bjelorusi nikad nisu bili pod bas velikim pritiskom. A Bjelorusija se mora shvatit kao vrlo ozbiljan kandidat za prva dva mjesta, igraju vrlo disciplinovano. Komunjare su to.
Gledo sam drugo poluvrijeme Francuske, i francuzi imaju ogromne probleme sa stvaranjem prilika. Imali su stalno loptu, ali samo meljaju oko kaznenog prostora. Bjelorusi nikad nisu bili pod bas velikim pritiskom. A Bjelorusija se mora shvatit kao vrlo ozbiljan kandidat za prva dva mjesta, igraju vrlo disciplinovano. Komunjare su to.

Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 03 sep 2010, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
e ovo je iznenadjenje,Francuzi izgubili,wau...pa onda i mi mozemo ostati neporazeni na Kosevu...a ako nam se ukaze prilika za 3 boda iskoristiti to obavezno! Oi rezultati nam idu na ruku,sada nam treba biti cilj prvo mjesto! svi na Kosevo!
Joj ako susic bude igro sa jednim spicom na 0:0 protiv vako jadnih francuza, nedo mu Bog, ako ih dobijemo vrlo smo blizu plasmana, mada ce tu bit jos dosta borbe sa Rumunijom i Bjelorusijom, cak i Albanijom u Tirani..
vako bi bilo fino igrat:
BIH - Francuska 1
BIH - Albanija 1
BIH - Bjelorusija 1
BIH - Rumunija 1
BIH - Luksemburg 1
Francuska - BIH 1x
Albanija - BIH x2
Bjelorusija - BIH 1x
Rumunija - BIH 1x
Ako vec moramo kiksat jednu kuci, nek to bude protiv Rumunije ili Francuske!
vako bi bilo fino igrat:
BIH - Francuska 1
BIH - Albanija 1
BIH - Bjelorusija 1
BIH - Rumunija 1
BIH - Luksemburg 1
Francuska - BIH 1x
Albanija - BIH x2
Bjelorusija - BIH 1x
Rumunija - BIH 1x
Ako vec moramo kiksat jednu kuci, nek to bude protiv Rumunije ili Francuske!
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
[youtube][/youtube]
Majstor !!!
Majstor !!!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Postujem svacije misljenje, ali ne mogu da shvatim kako neko moze tvrditi da je po nas bolja varijanta 0:0? Pustite ljudi ba taj luzerski mentalitet: nama su glavni konkurenti Francuzi i Rumuni i svaki njihov kiks je za nas ogromna stvar.
Ko to kaze da Francuzi moraju biti prvi? Dobro Spaha rece - jeb.o nas taj gubitnicki mentalitet, idemo na prvo mjesto i direktan plasman i tacka! Kakva Bjelorusija, kakva Albanija, kakvi kurci palci. Ovaj poraz Francuza je nesto najbolje sto nam se moglo desiti, doci ce osamuceni na AFH i treba ih otresti k'o slinu.
Ko to kaze da Francuzi moraju biti prvi? Dobro Spaha rece - jeb.o nas taj gubitnicki mentalitet, idemo na prvo mjesto i direktan plasman i tacka! Kakva Bjelorusija, kakva Albanija, kakvi kurci palci. Ovaj poraz Francuza je nesto najbolje sto nam se moglo desiti, doci ce osamuceni na AFH i treba ih otresti k'o slinu.
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja
Francuzi
mi Bosanci

mi Bosanci

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Pobjeda na Kosevu protiv Francuske = SUSPENZIJA !!!
Ipak, nadam se da grijesim...

Ipak, nadam se da grijesim...

ljudi dobili francuze u gostima,najvrijedniji bodovi,sad ce se sve uradit da francuska nadoknadi zaostatak,plus sto si dobio konkurenta za drugo mjesto...harishp je napisao/la:Jest i onda umjesto glavnog rivala dobijes dvije glavobolje.Hem sto ce Francuzi ako treba i na oci platiti sudije,hem sto nam putevi u Alabniju i Bjelorusiju ce biti sve ali ne izlet.Scof1eld je napisao/la:ma vi niste normalni.. pa kako je bolje da je 0 0 ? Mislis da ce Bjelorusija i ostale ovako ? Nece.. Cekas kiks glavnog rivala i onda mu bjezis... Nismo mogli pozeljeti bolje rezultate.. Samo da nas ne suspenduju i idemo
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.