RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
izvinite momci nije provokacija majke mi moje al interesuje me jel se vaha ikad izjasnio o svom dolasku u medjugorje 92.godine na obnovu zrinjskog..moze i PM
U
Devet tužnih godina...
Nenad Nešo Oručević 1981-2008
JAČI OD ZABORAVA!

Nenad Nešo Oručević 1981-2008
JAČI OD ZABORAVA!

Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
OJ SUZANA OBJESI SE TI, NEK LOZA TEČE NERETVOM DA PIJU ROĐENI !
Ima dovoljno za krov,a UO će sa sponzorima ostalo odraditi!
SVE NAS ISTA LJUBAV SPAJA...
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Plus stizu svaki dan nove uplate a jos se cini mi se ceka uplate iz Amerike?emil02in je napisao/la:Ima dovoljno za krov,a UO će sa sponzorima ostalo odraditi!
SVE NAS ISTA LJUBAV SPAJA...
-
MustafaNadatevic
- Kontakt:
Jedan i jedinii-Semsudin Hasic
-
MustafaNadatevic
- Kontakt:
Ne cujem vise dusmane da se oglasavaju , mislio sam da ce imati zamjerke na izvjestaj.Poseban pozdrav ulizici tkz novinaru Demicu
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Jel istina da je Azmir Husic donirao odredjena sredstva na tom skupljanju para u Sjedinjenim državama
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Jos nista ne znamo koliko je tacno gore prikupljeno novca?staragarda je napisao/la:Jel istina da je Azmir Husic donirao odredjena sredstva na tom skupljanju para u Sjedinjenim državama
Ako jest lijep gest od Husica.
Valjda neko potvrdi ovu vijest.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Zbuni me one cifre , koliko je sad tacno u KM skupljeno ?
130.000 KM. To je sa Crvene noci.HeraklitMracni je napisao/la:Zbuni me one cifre , koliko je sad tacno u KM skupljeno ?
Vise vam je Dilfa sam prosle godine uplatio nego sto ste sad na sergiji za tri dana skupili.
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Jbo te fadil u paksu,koliko smaras o njemu..Kad ti svom klubu od "sergija" kupis autobus,ulozis znacajne pare u pomocni teren,napravis svlacionice za omladinski pogon i evo akoBogda i napravimo krov za 2 tribine i postavimo stolice onda mozes doc i pricat o tim istim "sergijama",a do tad zivi u ljubomori i zavisti.combe je napisao/la:Vise vam je Dilfa sam prosle godine uplatio nego sto ste sad na sergiji za tri dana skupili.
#musvdg
Napusi se qrca, odyebi s tebe.combe je napisao/la:Vise vam je Dilfa sam prosle godine uplatio nego sto ste sad na sergiji za tri dana skupili.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Vodimo 1:0 na poluvremenu. Strijelac Mujezinovic.
Velez poveo 2:0. Strijelac Zvonic sa penala.
Pobjeda Veleza u gostima na kraju s 3:1.
Čestitke , pod hitno na kraju polusezone delegaciju u Gradačac napravite sastanak u tal , mislim da će rado radna grupa igrati za vas. Mi tesko da cemu uci ali iskreno navijam za vas i mislim da će rado igrati za Velež.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Kao prvo da vam cestitam na odlicnim igrama.Nah1d je napisao/la:Čestitke , pod hitno na kraju polusezone delegaciju u Gradačac napravite sastanak u tal , mislim da će rado radna grupa igrati za vas. Mi tesko da cemu uci ali iskreno navijam za vas i mislim da će rado igrati za Velež.
Drug bujrum u Mostar. Vi ste nam dragi i kao grad i kao klub. Normalno uvijek ima navijackih prepucavanja, sto je normalno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.