FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- sarajevo46
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Inijesta opušteno ba. Samo pozitiva, proslava rođendana, dobra igra, bodovi. Podrška do zadnje minute!
Ma svakako buraz u ovom klubu ako je ista pozitivno onda su to navijaci, a u ned je aBd ludilosarajevo46 je napisao/la:Inijesta opušteno ba. Samo pozitiva, proslava rođendana, dobra igra, bodovi. Podrška do zadnje minute!
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- Osttribine
- Kontakt:
Ko ne dodje na Sjever u nedelju grdno ce se zaje...
Nadam se da zenicane uzimamo i da nastavljamo ovaj niz pobjeda aBd.
@Laznjak, dobar post, svaka cast, a inace za taj Sartid na Kosevu mi naumpadaju dvije stvari, a prva je svadja Pantelica sa nama na Istoku prilikom zagrijavanja, ali i ono odlicno navijanje sa tribine na tribinu (Sjever, Istok, Zapad) "Sarajevo šampion ooooo" sto su poslije oni BH Fanaticosi podjonili pa evo do dana danasnjeg navijaju to na tekmama nase reprezentacije.
Nadam se da zenicane uzimamo i da nastavljamo ovaj niz pobjeda aBd.
@Laznjak, dobar post, svaka cast, a inace za taj Sartid na Kosevu mi naumpadaju dvije stvari, a prva je svadja Pantelica sa nama na Istoku prilikom zagrijavanja, ali i ono odlicno navijanje sa tribine na tribinu (Sjever, Istok, Zapad) "Sarajevo šampion ooooo" sto su poslije oni BH Fanaticosi podjonili pa evo do dana danasnjeg navijaju to na tekmama nase reprezentacije.
- sarajevo46
- Kontakt:
Sa subote na nedelju se vraca sat unazad.Znaci mi cemo bas bas nocnu igrati
.Samo da nebude nekog nevremena aBd.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma nek nuklearne padajumiky_hz je napisao/la:Sa subote na nedelju se vraca sat unazad.Znaci mi cemo bas bas nocnu igrati.Samo da nebude nekog nevremena aBd.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
po nekom obicaju, mi bi trebali ovu izgubiti
- sarajevo46
- Kontakt:
Ne znam jel bio ovaj text ovdje, ako neko nije citao dobto jeste, a i oni koji su citali da ponove. Tekst je nastao kad i pjesma <<mi smo tu i j****mo vam mame>>
I
evo
dok s
ilazim n
iz stepeni
ce ovih red
ova i ponovo
pisem o tebi pa
zljivo birajuci rijec
i, jer ne zelim da isp
ustim ni jedan harf jer
svaki je cigla naslagana
jedna na drugu koja treba
da ti pruzi potporu u tvom na
stojanju da dodjes do kraja, do
konacnog cilja kojeg svi zelimo ta
ko jako. I sad kad sam utonuo dole vidim tebe kako pruzas ruke ka meni a ja te grlim ko najveceg prijatelja. I sretan si sto sam spustio baklju u ovaj mrak iz kojeg zelis sto prije da izadjes. Nepodnosljiv ti je smrad ustajalog zraka i gramzivi misevi sto su te ujedali sa svih strana. Neki su te gurnuli niz ove stepenice a ja te molim za oprost, jer prijatelju, nisam bio dovoljno jak da te pridrzim tada. Velika ljubav koju osjecam ka tebi nije mi dala mira i krenuo sam odlucno u ovu misiju. Sad kad sam te pronasao zelim da te izbavim odavde. U tom momentu vidis kako niz stepenice silazi jos jedan od tvojih prijatelja sa bakljom u ruci, i jos jedan, i jos jedan, i jos jedan, i jos jedan... sve dok prostor oko tebe nismo u potpunosti osvjetlili a ti jasno ugledao put ispred sebe. I ko je mogao tada da savlada emocije? Sretan si sto nas vidis u tolikom broju, sretni smo sto te vidimo, iako iscrpljenog i ranjenog ali i dalje zivog. Nas veliki prijatelj, nas div, ponovo je sa nama. I dok brise suzu radosnicu sa lica mi ga podipiremo sa svih strana da pokrene umorno tijelo. Koraci su mu teski i odzvanjaju prostorom. Izraz na licu mu pokazuje strahovitu zelju za usponom a njegovo hrabro srce pumpa krv kroz njegove vene. Uz njega smo sada svi, svi sa istom idejom, svi sa istom nadom. Svi znamo da mu treba nasa pomoc i svi se odazivamo na njegov poziv. Lako nece biti, to svi znamo, ali smo odlucno krenuli i ne mislimo stati. Njegov uspjeh je nasa radost a to je iskrena ljubav za koju se skupa borimo. Niko se ne okrece nazad u ovu mrcvaju vec svi gledaju ispred sebe. I on gleda ispred sebe. Vidio je broj na vrhu stepenika, onaj isti izgubljeni broj o kojem je sanjao godinama, da se ponovo spoji sa njim u jedno i da sam postane ono sto on simbolizira... FKS - broj jedan.
I
evo
dok s
ilazim n
iz stepeni
ce ovih red
ova i ponovo
pisem o tebi pa
zljivo birajuci rijec
i, jer ne zelim da isp
ustim ni jedan harf jer
svaki je cigla naslagana
ko jako. I sad kad sam utonuo dole vidim tebe kako pruzas ruke ka meni a ja te grlim ko najveceg prijatelja. I sretan si sto sam spustio baklju u ovaj mrak iz kojeg zelis sto prije da izadjes. Nepodnosljiv ti je smrad ustajalog zraka i gramzivi misevi sto su te ujedali sa svih strana. Neki su te gurnuli niz ove stepenice a ja te molim za oprost, jer prijatelju, nisam bio dovoljno jak da te pridrzim tada. Velika ljubav koju osjecam ka tebi nije mi dala mira i krenuo sam odlucno u ovu misiju. Sad kad sam te pronasao zelim da te izbavim odavde. U tom momentu vidis kako niz stepenice silazi jos jedan od tvojih prijatelja sa bakljom u ruci, i jos jedan, i jos jedan, i jos jedan, i jos jedan... sve dok prostor oko tebe nismo u potpunosti osvjetlili a ti jasno ugledao put ispred sebe. I ko je mogao tada da savlada emocije? Sretan si sto nas vidis u tolikom broju, sretni smo sto te vidimo, iako iscrpljenog i ranjenog ali i dalje zivog. Nas veliki prijatelj, nas div, ponovo je sa nama. I dok brise suzu radosnicu sa lica mi ga podipiremo sa svih strana da pokrene umorno tijelo. Koraci su mu teski i odzvanjaju prostorom. Izraz na licu mu pokazuje strahovitu zelju za usponom a njegovo hrabro srce pumpa krv kroz njegove vene. Uz njega smo sada svi, svi sa istom idejom, svi sa istom nadom. Svi znamo da mu treba nasa pomoc i svi se odazivamo na njegov poziv. Lako nece biti, to svi znamo, ali smo odlucno krenuli i ne mislimo stati. Njegov uspjeh je nasa radost a to je iskrena ljubav za koju se skupa borimo. Niko se ne okrece nazad u ovu mrcvaju vec svi gledaju ispred sebe. I on gleda ispred sebe. Vidio je broj na vrhu stepenika, onaj isti izgubljeni broj o kojem je sanjao godinama, da se ponovo spoji sa njim u jedno i da sam postane ono sto on simbolizira... FKS - broj jedan.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Zivota vam ko izmislu tu debilnu skracenicu “rajvo”? Mi smo Sarajevo, nosimo ime naseg grade i ponosnimo na to. Te skracenice i idiotarije su za ove sto se i sami stide svog imena.Laznjak je napisao/la:Stajao si nekad na SJEVERU?! Sada više nisi tu, a nisu ni tvoji prijatelji s kojima si nekad skakao i radovao se k'o malo dijete svaki put kad naše Rajvo zatrese mrežu. Sjećaš li se kako je bilo nakon poraza, kad ti prođu trnci kroz tijelo, a ti sa svojom braćom zapjevaš "i kada teško je"?! Možda upravo sada planiraš da sjedneš u nedjelju ispred televizije, i uz par piva i kokice odgledaš svoje Rajvo koje si prije išao bodriti gdje god da igra on. Ili si ipak rezervisao svoje mjesto na istoku/zapadu Haseta, a nekad znaš više vremena provesti gledajući u taj isti sjever i prisjećati se svih dobrih trenutaka koje si proživio sa svojim drugovima i svaki put poželjeti da se to opet nekad desi. Ali sjeti se jedne stvari, TI i tvoji drugovi, vaša grupa u nedjelju zvanično će proslaviti svoj trideseti rođendan, a ti se zapitaj gdje ćeš da budeš...
Naš odgovor je jasan: SVI NA SJEVER - 29.10. - 19:00h. 30 GODINA, GRMI SA SJEVERA!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Meni su vala malo patetični ovi tekstovi. Svi mi volimo FKS, pratimo, bodrimo, tu smo uvijek, ali ovi tekstovi su baš patetični. Ali, ako se tebi sviđaju, samo lijepi, niko ti to ne može zabraniti.Laznjak je napisao/la:Ne znam jel bio ovaj text ovdje, ako neko nije citao dobto jeste, a i oni koji su citali da ponove. Tekst je nastao kad i pjesma <<mi smo tu i j****mo vam mame>>
I
evo
dok s
ilazim n
iz stepeni
ce ovih red
ova i ponovo
pisem o tebi pa
zljivo birajuci rijec
i, jer ne zelim da isp
ustim ni jedan harf jer
svaki je cigla naslagana
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- Orangina85
- Kontakt:
pasica je napisao/la:Zivota vam ko izmislu tu debilnu skracenicu “rajvo”? Mi smo Sarajevo, nosimo ime naseg grade i ponosnimo na to. Te skracenice i idiotarije su za ove sto se i sami stide svog imena.Laznjak je napisao/la:Stajao si nekad na SJEVERU?! Sada više nisi tu, a nisu ni tvoji prijatelji s kojima si nekad skakao i radovao se k'o malo dijete svaki put kad naše Rajvo zatrese mrežu. Sjećaš li se kako je bilo nakon poraza, kad ti prođu trnci kroz tijelo, a ti sa svojom braćom zapjevaš "i kada teško je"?! Možda upravo sada planiraš da sjedneš u nedjelju ispred televizije, i uz par piva i kokice odgledaš svoje Rajvo koje si prije išao bodriti gdje god da igra on. Ili si ipak rezervisao svoje mjesto na istoku/zapadu Haseta, a nekad znaš više vremena provesti gledajući u taj isti sjever i prisjećati se svih dobrih trenutaka koje si proživio sa svojim drugovima i svaki put poželjeti da se to opet nekad desi. Ali sjeti se jedne stvari, TI i tvoji drugovi, vaša grupa u nedjelju zvanično će proslaviti svoj trideseti rođendan, a ti se zapitaj gdje ćeš da budeš...
Naš odgovor je jasan: SVI NA SJEVER - 29.10. - 19:00h. 30 GODINA, GRMI SA SJEVERA!
Odavno nesto gluplje nisam cuo
- TobeYarabi
- Kontakt:
ovdje bi se trebali svi sloziti..Orangina85 je napisao/la:pasica je napisao/la:Zivota vam ko izmislu tu debilnu skracenicu “rajvo”? Mi smo Sarajevo, nosimo ime naseg grade i ponosnimo na to. Te skracenice i idiotarije su za ove sto se i sami stide svog imena.Laznjak je napisao/la:Stajao si nekad na SJEVERU?! Sada više nisi tu, a nisu ni tvoji prijatelji s kojima si nekad skakao i radovao se k'o malo dijete svaki put kad naše Rajvo zatrese mrežu. Sjećaš li se kako je bilo nakon poraza, kad ti prođu trnci kroz tijelo, a ti sa svojom braćom zapjevaš "i kada teško je"?! Možda upravo sada planiraš da sjedneš u nedjelju ispred televizije, i uz par piva i kokice odgledaš svoje Rajvo koje si prije išao bodriti gdje god da igra on. Ili si ipak rezervisao svoje mjesto na istoku/zapadu Haseta, a nekad znaš više vremena provesti gledajući u taj isti sjever i prisjećati se svih dobrih trenutaka koje si proživio sa svojim drugovima i svaki put poželjeti da se to opet nekad desi. Ali sjeti se jedne stvari, TI i tvoji drugovi, vaša grupa u nedjelju zvanično će proslaviti svoj trideseti rođendan, a ti se zapitaj gdje ćeš da budeš...
![]()
Odavno nesto gluplje nisam cuo
SAMO SARAJ'VO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo Koševo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
al cuj rajvo hahaha zvuci dilerski hahehepasica je napisao/la:Zivota vam ko izmislu tu debilnu skracenicu “rajvo”? Mi smo Sarajevo, nosimo ime naseg grade i ponosnimo na to. Te skracenice i idiotarije su za ove sto se i sami stide svog imena.Laznjak je napisao/la:Stajao si nekad na SJEVERU?! Sada više nisi tu, a nisu ni tvoji prijatelji s kojima si nekad skakao i radovao se k'o malo dijete svaki put kad naše Rajvo zatrese mrežu. Sjećaš li se kako je bilo nakon poraza, kad ti prođu trnci kroz tijelo, a ti sa svojom braćom zapjevaš "i kada teško je"?! Možda upravo sada planiraš da sjedneš u nedjelju ispred televizije, i uz par piva i kokice odgledaš svoje Rajvo koje si prije išao bodriti gdje god da igra on. Ili si ipak rezervisao svoje mjesto na istoku/zapadu Haseta, a nekad znaš više vremena provesti gledajući u taj isti sjever i prisjećati se svih dobrih trenutaka koje si proživio sa svojim drugovima i svaki put poželjeti da se to opet nekad desi. Ali sjeti se jedne stvari, TI i tvoji drugovi, vaša grupa u nedjelju zvanično će proslaviti svoj trideseti rođendan, a ti se zapitaj gdje ćeš da budeš...
Naš odgovor je jasan: SVI NA SJEVER - 29.10. - 19:00h. 30 GODINA, GRMI SA SJEVERA!p
Mrzim te skracenice inace kad vidim hus umjesto husref muka mi a ovo je ipak korak dalje.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Ammko99, belosevic23, Fudo, Jet2Holiday, KarlMarx, napoleon72, Pitar6785, r3m1, Riziko, Venom, zagorski i 86 gostiju.