Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Kad je okupljanje
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ovaj Keswick mi je najgori od svih smetova. Kad god progovori, odvalio bih mu samar. Gov.no staro torijevsko.
od ovih **** iz uprave i voajera,najgori su kvazi navijači koji se ponašaju kao da vojaerova prćija ima rezultate kao Real Madrid zadnjih 10 godina
nadam se da je vojaer opet održao govor po xy put od 15-20 minuta i gledao ljude u oči i lagao ih da nije trepnuo
opet isplatili skoro milijunčeka bonusa gazidisu
a lik ima moć u klubu kao betonski pekar na terenu 
opet isplatili skoro milijunčeka bonusa gazidisu
Za udzbenikaSeaman je napisao/la:od ovih **** iz uprave i voajera,najgori su kvazi navijači koji se ponašaju kao da vojaerova prćija ima rezultate kao Real Madrid zadnjih 10 godinanadam se da je vojaer opet održao govor po xy put od 15-20 minuta i gledao ljude u oči i lagao ih da nije trepnuo
![]()
opet isplatili skoro milijunčeka bonusa gazidisua lik ima moć u klubu kao betonski pekar na terenu
0:1, autogol Koscielny. 34 suta, 0 golova.
3:0
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Ubit cemo ih ko mraz paprike 1-0
Ako ti prognoziras pobjedu, ja sam zabrinutRamsey16 je napisao/la:Ubit cemo ih ko mraz paprike 1-0
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
2:1 za swanselonu.
Povest ćemo 1:0 u 4. minuti, imat 43 šuta i zabit 2 autogola
Povest ćemo 1:0 u 4. minuti, imat 43 šuta i zabit 2 autogola
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Njihov najveci poraz ikad je 8:0. Dobili ih Liverpool u kupu i Wenger u Kupu pobjednika kupova. 
Kolkooo?Artetitis je napisao/la:Njihov najveci poraz ikad je 8:0. Dobili ih Liverpool u kupu i Wenger u Kupu pobjednika kupova.
Te nosam. 
AOL - 3 gola
Bolji je NLOAA23 je napisao/la:AOL - 3 gola
SKP - 0 golova. Fabianski igrac utakmice.AA23 je napisao/la:AOL - 3 gola
Kako citam na temi EPL, imamo veci broj kandidata za temu opstih diskusija. Pizdurinice.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Jesil vidio sramotebega_afc je napisao/la:Kako citam na temi EPL, imamo veci broj kandidata za temu opstih diskusija. Pizdurinice.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.