FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SARS
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SARS » 28 okt 2017, 15:31

za ove babune gore, ja sam uvijek i uvijek cu podrzavati klub i nikada ovdje necu doci napisati nesto protiv kluba i ismijavati ga u bilo kom obliku sto ste vi radili i isli tamo po temama SSH svrsavali na AH, i ja ne mogu ja nisam u drzavi vise al eto vas pozivam uradite nesto za klub, NE SMIJETE PICKE, JEDNOSTAVNO NE SMIJETE

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 28 okt 2017, 15:31

. .covjece. Ne sjecam se da smo bili u goroj situaciji (bodovno). Cak ni prije rata . . .

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 okt 2017, 15:34

Haman slaba premija bila..ne znam da sam pisao na temi SSH i ismijavao klub,kao ova prodana dusa koja je podrzala krah kluba za manje od godinu dana..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Amelija
Kontakt:

Post Postao/la Amelija » 28 okt 2017, 15:35

Kako losa igra, na igracima se jasno na licima vidi kurcobolja. Vise se i ne osvrcu na dobacivanja sa tribina. Jbt, pa ne znaju primiti loptu, kao od bandere se odbija. Zao mi Ordagica. Lijepo nas je kisa izmjesala sa kupusarima na natkrivenoj tribini :)
#SamoSloboda
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 28 okt 2017, 15:36

SARS je napisao/la:za ove babune gore, ja sam uvijek i uvijek cu podrzavati klub i nikada ovdje necu doci napisati nesto protiv kluba i ismijavati ga u bilo kom obliku sto ste vi radili i isli tamo po temama SSH svrsavali na AH, i ja ne mogu ja nisam u drzavi vise al eto vas pozivam uradite nesto za klub, NE SMIJETE PICKE, JEDNOSTAVNO NE SMIJETE
A on otisao iz zemlje,picic :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DRŽAVA TUZLA!!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 okt 2017, 15:37

Samo vi se prozivajte izmedju sebe dok misevi kolo vode.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 28 okt 2017, 15:38

SARS je napisao/la:za ove babune gore, ja sam uvijek i uvijek cu podrzavati klub i nikada ovdje necu doci napisati nesto protiv kluba i ismijavati ga u bilo kom obliku sto ste vi radili i isli tamo po temama SSH svrsavali na AH, i ja ne mogu ja nisam u drzavi vise al eto vas pozivam uradite nesto za klub, NE SMIJETE PICKE, JEDNOSTAVNO NE SMIJETE

Svi babuni samo ti pametan.
Pa neki dan ti je bio dobar dan jer je Sloga izgubila od Veleža, iako je Sloboda teško zijanila.
Podržavaš ove i gradonačelnika, a sad bi da ti neko drugi digne glas protiv njih kad nevalja.
Gdje si? Nadji sebi neki Linz, Erfurt ili nešto tako, nadji njihov forum, i tamo "budi navijač".

Mislim da nam je ekipa užas, i da ovo moramo trpiti barem do polusezone, dalje ćemo vidjeti.
Da bi barem da se Čelik ne odlijepi ili Gošk. (pogledam ovu rečenicu :( , nije normalno ali tako je)

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 28 okt 2017, 15:39

NjonjoVam je napisao/la:
A on otisao iz zemlje,picic :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
zasto skrecete sa teme, jer znate da ne smijete nista poduzimati jer nemate muda a ovdje se "kurcite" kao nesto, e zbog takvih kao vi i jest nam drzava u rasulu jer samo sutite i ne smijete svoje stavove javno iznositi, a ja otisao iz drzave jer za sebe i svoju djecu zelim bolju buducnost

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 28 okt 2017, 15:40

Nama se pred utakmicu desi povreda Mehmedagića i onda ostaneš sa 15 Miki Mausa u ekipi

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/petrovic ... odi/256753

:urnebes:

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 28 okt 2017, 15:43

zlatnakoka je napisao/la:

Svi babuni samo ti pametan.
Pa neki dan ti je bio dobar dan jer je Sloga izgubila od Veleža, iako je Sloboda teško zijanila.
Podržavaš ove i gradonačelnika, a sad bi da ti neko drugi digne glas protiv njih kad nevalja.
Gdje si? Nadji sebi neki Linz, Erfurt ili nešto tako, nadji njihov forum, i tamo "budi navijač".

Mislim da nam je ekipa užas, i da ovo moramo trpiti barem do polusezone, dalje ćemo vidjeti.
Da bi barem da se Čelik ne odlijepi ili Gošk. (pogledam ovu rečenicu :( , nije normalno ali tako je)
ma meni ce svaki dan biti dobar kad vjestacka tvorevina Sloga izgubi, a posebno ce mi biti dobar kad ne udju u PL...
Podrzavam gradonacelnika jer Tuzla nikad nece imati gradonacelnika kao sto je Jasmin ali nemam potrebe to ponovo elaborirati jer sam hiljadu puta to ovdje pisao, i uvijek sam ovdje podrzavao sto se dobro u klubu desi ono sto ne valja uvijek cu pljuvati, ali nikad necu svoj klub ismijavati i vazda cu ga podrzavati pa taman da ne znam ti ko ga vodi

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 okt 2017, 15:44

Haha Miki Mausi too Petrovicu nek si rekao.. jesu nas srozali u pm,pa nemas kvalitetnog igraca osim Ordage..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Tuzlanski075
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlanski075 » 28 okt 2017, 15:49

Neka neko kaže Slavku da to nisu Miki Maus igrači, već momci koji će da osvoje titulu za 100 godina kluba!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 28 okt 2017, 15:58

Kad coban sad izjavi.....Eto dao sam im platu i premiju sta hoce vise od mene :urnebes: :urnebes:
🔴⚫️

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 okt 2017, 16:05

Ću,ja se skrivam iza nicka... Ahahahaha...ja ba...strah,štaš :urnebes: ....a sto se tice Slobode,nece staragarda vise k u r c e m mrdnut....ja sam hodao,pomagao,lobirao,molio.... porodicu zapostavljao zbog Slobode....gurao neku pricu,vise na Tusnju bio nego sa djecom svojom sto sam vremena proveo....e sad su dosli pametnolozi kao ovaj SARS i jos par njih sa foruma i objasnili meni kako je ovo sve k a r i n a obicna ,kako je ovo sa sisojem obicna ubleha,kako imaju pravi ljudi koji ce nas izvesti na pravi put....kako ja ne razumijem, ustvari...i sad bi ONO kad je sve otislo u k u r a c krasni da ja opet podmecem svoja ledja i guram neku pricu i tjeranje....e pa k a r i na vam Musanova....sad staragarda lagano sezonsku,zapad,kospe i samo sprdanje i smijeh...pa kad dodjem kuci sa brukanja opet samo šprdacina ovdje na forumu....nek' na Upravu skacu ovi sencini igraci sto mu i dan danas daju bezrezervnu podršku....ovo da se sa Husicem desilo do sad bi mu i kola i kucu zapalili.....i sta jos da vam velim....jbg,borte se Slobodasi :kafa:
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 28 okt 2017, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 28 okt 2017, 16:07

E kad sisoji nista poslije Drine ne zapalise...
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 okt 2017, 16:10

Penaltiky je napisao/la:E kad sisoji nista poslije Drine ne zapalise...
Ma ja.... Drine se vi ufatite.... karat ce vas sisoje jos...samo polako

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 28 okt 2017, 16:14

Samo se vi prepucavajte, to je jedino sto i znate. Nama je borba za goli opstanak. Hvala vam panjevi i u upravi i na terenu. U pravu je Slavko, sve Miki Maus do Miki Mausa. **** ih konj, sve odreda!

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Penaltiky
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Penaltiky » 28 okt 2017, 16:15

staragarda je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:E kad sisoji nista poslije Drine ne zapalise...
Ma ja.... Drine se vi ufatite.... karat ce vas sisoje jos...samo polako
Kolka mu je **** reklo bi se da je znas u detalje
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 28 okt 2017, 16:15

SARS je napisao/la: ma meni ce svaki dan biti dobar kad vjestacka tvorevina Sloga izgubi, a posebno ce mi biti dobar kad ne udju u PL...
Podrzavam gradonacelnika jer Tuzla nikad nece imati gradonacelnika kao sto je Jasmin ali nemam potrebe to ponovo elaborirati jer sam hiljadu puta to ovdje pisao, i uvijek sam ovdje podrzavao sto se dobro u klubu desi ono sto ne valja uvijek cu pljuvati, ali nikad necu svoj klub ismijavati i vazda cu ga podrzavati pa taman da ne znam ti ko ga vodi
To mrzitelju, samo tako.
Naravno da ga podržavaš, toliko ti je dobro ovdje bilo da si se ispalio.
I samo podržavaj ovu upravu koja dobrim dijelom donosi ove rezultate :clap:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 okt 2017, 16:16

Rimes87 je napisao/la:Samo se vi prepucavajte, to je jedino sto i znate. Nama je borba za goli opstanak. Hvala vam panjevi i u upravi i na terenu. U pravu je Slavko, sve Miki Maus do Miki Mausa. **** ih konj, sve odreda!

Sent from my D6603 using Tapatalk
Ko je drva doveo...đe direktor kluba :kafa: ....morel se viberom makar oglasiti

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.