Ma jarane pomiri se sa tim Kuckovic ne dolazi i gootovo mogli smo dosad bez njega davat golove_BooS_ je napisao/la:Dok to gdin. Zijad Blekić ne izjavi ja ništa ne vjerujem !

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma jarane pomiri se sa tim Kuckovic ne dolazi i gootovo mogli smo dosad bez njega davat golove_BooS_ je napisao/la:Dok to gdin. Zijad Blekić ne izjavi ja ništa ne vjerujem !
kucukovic bi mozda potpisao da nije bio djon obraz....konto nas zavlaciti , mogo je nakad vise nece ... NIKO .... eno mu sat nek sanja o njemckoj 3. ligibenajon je napisao/la:Moram vam priznat da smo sad ispali smijesni sa ovim kucukovicem al treba isto shvatiti da ovi navijaci koji su na ovom forumu nisu navijaci koji su mogli znat vise jer ni u ni oko kluba i navijaca nemaju neku ulogu ni poziciju jer npr.cak ni na hz forumu se nije pisalo ni spominjalo ime kucukovica vise od 2-3 puta kada bi bili citirani mediji
Takodjer mislim da je najbolje barem cu aj tako uradit da se vise i ne pise na ovoj temi i da niko ne spominje sarajevo ako ima sta da vas zanima procitate na portalu i to je to...Mislim da niko od vas nema razlog da ovdje pise stavise pored ovolikog broja nasih foruma mislim da je ovdje suvisno pisat.
Ma sabur ba, ne daj se iznervirati kucukovic nije vrijedan toga a i koji ce vam klinac Kucukovic bolji ste bez njega.Jedino sto me zezno za taj autogram al eto sta ces uzecu od Alena Avdica...johnnyHZ je napisao/la:kucukovic bi mozda potpisao da nije bio djon obraz....konto nas zavlaciti , mogo je nakad vise nece ... NIKO .... eno mu sat nek sanja o njemckoj 3. ligibenajon je napisao/la:Moram vam priznat da smo sad ispali smijesni sa ovim kucukovicem al treba isto shvatiti da ovi navijaci koji su na ovom forumu nisu navijaci koji su mogli znat vise jer ni u ni oko kluba i navijaca nemaju neku ulogu ni poziciju jer npr.cak ni na hz forumu se nije pisalo ni spominjalo ime kucukovica vise od 2-3 puta kada bi bili citirani mediji
Takodjer mislim da je najbolje barem cu aj tako uradit da se vise i ne pise na ovoj temi i da niko ne spominje sarajevo ako ima sta da vas zanima procitate na portalu i to je to...Mislim da niko od vas nema razlog da ovdje pise stavise pored ovolikog broja nasih foruma mislim da je ovdje suvisno pisat.
Alen Avdic je idol nacije ja kad njega vidim obuzmu me sjecanjajohnnyHZ je napisao/la:Alen Avdic je nedostupan za javnosthahha ti mislis od njega uzet autogram?????? pa mi nemozemo doci do njega covjece
a velika je potraznja
![]()
ne fakat ce ga onaj menadzer ukopati...
![]()
jel moze neko nastimati velicinoSamo F.K.S !! je napisao/la:
Hajde braco svi da stavimo ovu sliku makar danas na avatare
Istina za Vedrana !
jarane ja da to znam nebi trazzio da to uradisSamo F.K.S !! je napisao/la:Kopiras link slike na Link na URL Avatara: i dole nastimaj 100 x 100
Trenutno korisnika/ca: juka55, skoJaa, stokastoka23 i 43 gosta.