FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 03 sep 2010, 15:47

_BooS_ je napisao/la:Dok to gdin. Zijad Blekić ne izjavi ja ništa ne vjerujem ! :D
Ma jarane pomiri se sa tim Kuckovic ne dolazi i gootovo mogli smo dosad bez njega davat golove ;)
1946

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 03 sep 2010, 17:50

Moram vam priznat da smo sad ispali smijesni sa ovim kucukovicem al treba isto shvatiti da ovi navijaci koji su na ovom forumu nisu navijaci koji su mogli znat vise jer ni u ni oko kluba i navijaca nemaju neku ulogu ni poziciju jer npr.cak ni na hz forumu se nije pisalo ni spominjalo ime kucukovica vise od 2-3 puta kada bi bili citirani mediji
Takodjer mislim da je najbolje barem cu aj tako uradit da se vise i ne pise na ovoj temi i da niko ne spominje sarajevo ako ima sta da vas zanima procitate na portalu i to je to...Mislim da niko od vas nema razlog da ovdje pise stavise pored ovolikog broja nasih foruma mislim da je ovdje suvisno pisat.

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 03 sep 2010, 18:04

Ništa, glumio je zvijezdu zajedno sa svojim managerom, a takve samo treba odyebaus!

Progurati ovu jesen sa Jahovićem i Avdićem i na zimu dovesti adekvatno pojačanje u napadu. Ionako se ne moramo brinuti za napad kad nam igrači na ostalim pozicijama zabijaju golove. Bit ćemo pojačani za Juninha, ja se ne brinem ni sekunde.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 03 sep 2010, 19:14

benajon je napisao/la:Moram vam priznat da smo sad ispali smijesni sa ovim kucukovicem al treba isto shvatiti da ovi navijaci koji su na ovom forumu nisu navijaci koji su mogli znat vise jer ni u ni oko kluba i navijaca nemaju neku ulogu ni poziciju jer npr.cak ni na hz forumu se nije pisalo ni spominjalo ime kucukovica vise od 2-3 puta kada bi bili citirani mediji
Takodjer mislim da je najbolje barem cu aj tako uradit da se vise i ne pise na ovoj temi i da niko ne spominje sarajevo ako ima sta da vas zanima procitate na portalu i to je to...Mislim da niko od vas nema razlog da ovdje pise stavise pored ovolikog broja nasih foruma mislim da je ovdje suvisno pisat.
kucukovic bi mozda potpisao da nije bio djon obraz....konto nas zavlaciti , mogo je nakad vise nece ... NIKO .... eno mu sat nek sanja o njemckoj 3. ligi
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 sep 2010, 19:17

johnnyHZ je napisao/la:
benajon je napisao/la:Moram vam priznat da smo sad ispali smijesni sa ovim kucukovicem al treba isto shvatiti da ovi navijaci koji su na ovom forumu nisu navijaci koji su mogli znat vise jer ni u ni oko kluba i navijaca nemaju neku ulogu ni poziciju jer npr.cak ni na hz forumu se nije pisalo ni spominjalo ime kucukovica vise od 2-3 puta kada bi bili citirani mediji
kucukovic bi mozda potpisao da nije bio djon obraz....konto nas zavlaciti , mogo je nakad vise nece ... NIKO .... eno mu sat nek sanja o njemckoj 3. ligi
Ma sabur ba, ne daj se iznervirati kucukovic nije vrijedan toga a i koji ce vam klinac Kucukovic bolji ste bez njega.Jedino sto me zezno za taj autogram al eto sta ces uzecu od Alena Avdica...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 03 sep 2010, 19:47

Alen Avdic je nedostupan za javnost :D hahha ti mislis od njega uzet autogram?????? pa mi nemozemo doci do njega covjece :D a velika je potraznja :mrgreen: :mrgreen: ne fakat ce ga onaj menadzer ukopati... :mrgreen: :mrgreen:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 sep 2010, 20:05

johnnyHZ je napisao/la:Alen Avdic je nedostupan za javnost :D hahha ti mislis od njega uzet autogram?????? pa mi nemozemo doci do njega covjece :D a velika je potraznja :mrgreen: :mrgreen: ne fakat ce ga onaj menadzer ukopati... :mrgreen: :mrgreen:
Alen Avdic je idol nacije ja kad njega vidim obuzmu me sjecanja :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 03 sep 2010, 20:08

Dosta vise o Kucukovicu,sve najbolje mu u zivotu al' nije mu ovo Njemacka nema se ovdje toliko love

Jahovic je u bobu igrac sa njima 8-)
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

saninhz87
Kontakt:

Post Postao/la saninhz87 » 04 sep 2010, 00:11

SVAKOG CETVRTOG PALIT CEMO SVIJECE SJECANJE NA TEBE NIKAD UMRIJETI NECE :!: :!:
R.I.P. VEDRAN PULJIC
ISTINA ZA VEDRANA
I NAS JE SJEVER SADA OPET NAJJACI

tumadre

Post Postao/la tumadre » 04 sep 2010, 00:25

ISTINA ZA VEDRANA !!

rimaa
Kontakt:

Post Postao/la rimaa » 04 sep 2010, 00:26

vozdica raja bas mi krivo sto nismo doveli jednog pravog spica boga mi fali nam,nemogu da prestanem misliti na onog matka bio slobodan igrac sve do utorka i potpisa za onaj smrdljivi inter zapresic,njega sam bas gotivio i nikad mu necu zaboraviti kad ga zabi zelji a mi mu sa sjevera pjevamo od samog pocetka tekme da ga hoce nano zabit matko i onda najsaldje u osamdesetim minutama ga zabi zelji a oni nam ono poceli lafo pjevati pet godina ovo ono i zabi ga matko usuti se se ko da ih ko popisa,volio bi da je doso vise nego 10 kucukovica majke mi et pozzz :lol:

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 04 sep 2010, 01:03

Sarajevo, nije sala ;)...benjo ljubim ti stope pitarske

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 04 sep 2010, 01:50

slika

Hajde braco svi da stavimo ovu sliku makar danas na avatare

Istina za Vedrana !
Zadnja izmjena: Samo F.K.S !!, dana/u 04 sep 2010, 01:52, ukupno mijenjano 1 put.

Casper_kb
Kontakt:

Post Postao/la Casper_kb » 04 sep 2010, 01:51

ko mi je izbrisao komentar?????? I Sto ak nije problem?
R.I.P. Vedran Puljic Pulja.. vole te tvoji sa Kosevskog Brda!!!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 04 sep 2010, 02:14

Samo F.K.S !! je napisao/la:slika

Hajde braco svi da stavimo ovu sliku makar danas na avatare

Istina za Vedrana !
jel moze neko nastimati velicino :D da se nepatimo ....

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 04 sep 2010, 02:16

Kopiras link slike na Link na URL Avatara: i dole nastimaj 100 x 100

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 04 sep 2010, 02:19

Samo F.K.S !! je napisao/la:Kopiras link slike na Link na URL Avatara: i dole nastimaj 100 x 100
jarane ja da to znam nebi trazzio da to uradis :D

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 04 sep 2010, 02:58

Počivaj u miru Vedrane 4.10.2009. - 4.09.2010. :cry:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 04 sep 2010, 09:50

Istina za Vedrana

I na onome svijetu tamo cut ce se moj glas,bordo bjeli cjeli zivot ja navij'o sam za vas
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 04 sep 2010, 13:36

R.I.P. VEDRAN PULJIC
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: juka55, skoJaa, stokastoka23 i 43 gosta.