Kawhi je napisao/la:Penalcia.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Kawhi je napisao/la:Penalcia.
Slazem se vala, nesto slicno ko Rashford, trkac obicni.tajger je napisao/la:Jao ove mule od igraca,mjenjaj tog trkaca pojma nema samo trcat,wilijams kazu potencijal
Rashford nije sto je moj al ronaldinjo za ovu prevaru,ovo sto je do sada uradio ovaj nece za karijeru mada se slazem da je i Rasho trkacKecko je napisao/la:Slazem se vala, nesto slicno ko Rashford, trkac obicni.tajger je napisao/la:Jao ove mule od igraca,mjenjaj tog trkaca pojma nema samo trcat,wilijams kazu potencijal
Veceras sam gledao prvi put Barcu u ligi ove sezone i rekao bih da najvecu razliku izmedju nas i njih pravi golmanKawhi je napisao/la:Koliko koštaju ter Stegen i Umtiti?
Davno sam ja to primijetio. Pravo je čudo da smo uzeli ligu prošle sezone s ovolikom razlikom na golmanskoj poziciji. Neće se dvaput ponoviti. Al neka, igrači htjeli da Keylor ostane.MElloo je napisao/la:Veceras sam gledao prvi put Barcu u ligi ove sezone i rekao bih da najvecu razliku izmedju nas i njih pravi golmanKawhi je napisao/la:Koliko koštaju ter Stegen i Umtiti?
nije problem samo keylor ima jedan veci a on je na tvom avataruandro234 je napisao/la:Odlicno je ovo Valverde poslozio nakon samaranja u superkupu (podsjecan na Zizua nakon sto je preuzeo nered debelog konobara), bit ce im tesko uzeti ligu.
Smijesni ste i dosadni vise sa Keylorom odlicno brani ove sezone kao i zadnje 2 nije klasa Neuera i DDG ali nije ni daleko, svakako bolji od Ikera nakon 2012.
Vise je Isco sansi promasio nego Benzema.MElloo je napisao/la:nije problem samo keylor ima jedan veci a on je na tvom avataruandro234 je napisao/la:Odlicno je ovo Valverde poslozio nakon samaranja u superkupu (podsjecan na Zizua nakon sto je preuzeo nered debelog konobara), bit ce im tesko uzeti ligu.
Smijesni ste i dosadni vise sa Keylorom odlicno brani ove sezone kao i zadnje 2 nije klasa Neuera i DDG ali nije ni daleko, svakako bolji od Ikera nakon 2012.
Isco je veznjak i u svakoj normalnoj ekipi ne bi trebao da bude zaduzen za davanje golovaJeftha je napisao/la:Vise je Isco sansi promasio nego Benzema.MElloo je napisao/la:nije problem samo keylor ima jedan veci a on je na tvom avataruandro234 je napisao/la:Odlicno je ovo Valverde poslozio nakon samaranja u superkupu (podsjecan na Zizua nakon sto je preuzeo nered debelog konobara), bit ce im tesko uzeti ligu.
Ko da je samo tako dovesti Kane jos na zimuMElloo je napisao/la: Isco je veznjak i u svakoj normalnoj ekipi ne bi trebao da bude zaduzen za davanje golova
Karinu rpedstavljaju najboljim napadacem na svijetu a nije ni top 30. Treba **** to na zimu i Kejna dovest
ma zezam se nemoguce gaa je dovest baandro234 je napisao/la:Ko da je samo tako dovesti Kane jos na zimuMElloo je napisao/la: Isco je veznjak i u svakoj normalnoj ekipi ne bi trebao da bude zaduzen za davanje golova
Karinu rpedstavljaju najboljim napadacem na svijetu a nije ni top 30. Treba **** to na zimu i Kejna dovest![]()
![]()
Moralo se dovesti Kyliana, jbg sad smo zapeli sa Karimom nema veze ima jos nogometa u njemu,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.