PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- hskzmostar
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Svetlim suncem obasana ponosita sred Balkana
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Samohodna oklopna svinjalica.TobeYarabi je napisao/la:nas krmak je jugoslaven i sam se hraniuNbx je napisao/la:Ima par Jugoslovena, koji su uglavnom angažovani kao hranioci svinja po farmama hrvatskog življa.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
vas sam ocekivao na svojoj strani u ovom sukobu. Razocaran sam
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ko tebe kamenom ti njega kruhom. Tuzla je uz tebe.Rigoletto je napisao/la:vas sam ocekivao na svojoj strani u ovom sukobu. Razocaran sam
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
izvinjavam se za sve ruzne rijeciPenaltiky je napisao/la:Ko tebe kamenom ti njega kruhom. Tuzla je uz tebe.Rigoletto je napisao/la:vas sam ocekivao na svojoj strani u ovom sukobu. Razocaran sam
Naši smo rigi. Obmanjujemo neprijatelje kako bi ih lakše potamanili.Rigoletto je napisao/la:vas sam ocekivao na svojoj strani u ovom sukobu. Razocaran sam
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Poslacemo ti soli da zasolis Široki ko Rimljani Kartagenu
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
pecaru, da im nikad vise trava ne narastePenaltiky je napisao/la:Poslacemo ti soli da zasolis Široki ko Rimljani Kartagenu
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Jel stižete sa Draganovog?Rigoletto je napisao/la:Jedini dan u godini kada su kolone uz žovnicu veće od kolona niz žovnicu, prekosutra totalno obrnuta situacija. Pozdrav za svo hrvatsko življe u naselju široki brijeg i svim okolnim selima, stiže šampion po bodEve
- hskzmostar
- Kontakt:
Ugrovacaboy je napisao/la:Jel stižete sa Draganovog?Rigoletto je napisao/la:Jedini dan u godini kada su kolone uz žovnicu veće od kolona niz žovnicu, prekosutra totalno obrnuta situacija. Pozdrav za svo hrvatsko življe u naselju široki brijeg i svim okolnim selima, stiže šampion po bodEve
Oh Boze
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jedna interna
TOP PONUDA ZA ULTRASE] Na mostarskoj stranici SMRDLJIVO JAJE (inace dobrociniteljev pandam poznatije verzije crno jaje) izasla je ponuda SPOJITE MISU NA GROBLJU SA UTAKMICOM! 3 dana u Širokome za 69 KM!
*Ponuda ne uključuje fakultativne izlete posjeta rodbini na Kočerinu, Jarama, Mamićima i sl...
* U cijenu je uključen prijevoz do jednog groblja po izboru... Mekovac, Sekača......
Ponuda traje do isteka zaliha.
TOP PONUDA ZA ULTRASE] Na mostarskoj stranici SMRDLJIVO JAJE (inace dobrociniteljev pandam poznatije verzije crno jaje) izasla je ponuda SPOJITE MISU NA GROBLJU SA UTAKMICOM! 3 dana u Širokome za 69 KM!
*Ponuda ne uključuje fakultativne izlete posjeta rodbini na Kočerinu, Jarama, Mamićima i sl...
* U cijenu je uključen prijevoz do jednog groblja po izboru... Mekovac, Sekača......
Ponuda traje do isteka zaliha.
EKONNP

ovo vas čeka u ponedjeljak ako ne pustite bodeve je.ba vas ćaća
Šta sagradit ćeš im i zgrade u Širokom? Kakvav dobrotvor!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
nećeš vjerovat al toliko su već evoluiraliwobly92 je napisao/la:Šta sagradit ćeš im i zgrade u Širokom? Kakvav dobrotvor!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja mislim da nisu spremni, ali vjerujem da ćeš ti biti uz njih i pokazati im kako se priviknuti na taj ambijent.Rigoletto je napisao/la:nećeš vjerovat al toliko su već evoluiraliwobly92 je napisao/la:Šta sagradit ćeš im i zgrade u Širokom? Kakvav dobrotvor!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
humanitarci bez granicawobly92 je napisao/la:Ja mislim da nisu spremni, ali vjerujem da ćeš ti biti uz njih i pokazati im kako se priviknuti na taj ambijent.Rigoletto je napisao/la:nećeš vjerovat al toliko su već evoluiraliwobly92 je napisao/la:Šta sagradit ćeš im i zgrade u Širokom? Kakvav dobrotvor!
Re: RE: Re: PL prepucavanja
To mi njima pravimo u Mostaru....wobly92 je napisao/la:Šta sagradit ćeš im i zgrade u Širokom? Kakvav dobrotvor!
EKONNP
Re: RE: Re: PL prepucavanja
skripar96 je napisao/la:To mi njima pravimo u Mostaru....wobly92 je napisao/la:Šta sagradit ćeš im i zgrade u Širokom? Kakvav dobrotvor!
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Komentar na Jabuka.tv od prije par godina 
ZAPADNA Hercegovina:
Deklaracija:
Problem “cigana”(ne Roma)
1. Zatvorit Žovnicu i Kobilovaču.
2. Zatvorit “škutorske” ispostave firmi u ciganistanu.
3. Prestat ih hranit i branit. Nek uživaju u bratstvu i jedinstvu.
4. Sačekat izvjesno vrijeme.
5. Razmotrit šta s njima ako se iskreno ispričaju i pokaju.
6. Uvest vize “građanima” ciganistana na GP Žovnica.
Samo prcanje <3
ZAPADNA Hercegovina:
Deklaracija:
Problem “cigana”(ne Roma)
1. Zatvorit Žovnicu i Kobilovaču.
2. Zatvorit “škutorske” ispostave firmi u ciganistanu.
3. Prestat ih hranit i branit. Nek uživaju u bratstvu i jedinstvu.
4. Sačekat izvjesno vrijeme.
5. Razmotrit šta s njima ako se iskreno ispričaju i pokaju.
6. Uvest vize “građanima” ciganistana na GP Žovnica.
Samo prcanje <3
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.