Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Pa da. Napravljeno je poredjenje te dvije ere i ako bi uporedili kolicinu koju smo nekada trosili na najbolje igrace i onu koju trosimo sada, vjerujem da bi bila vrlo mala (razlika bi postojala, definitivno, zbog toga sto su tada rezervisti kostali vrlo malo, a danas MDS kosta 15 miliona), medjutim trosenja na najvece zvijezde i nisu u toliko razliciti.
A onda, uzmes i uporedis koliko su OSTALI klubovi trosili TADA i koliko trose SADA, eh tada dodjes to tog frapantnog podatka ko i sta smo mi bili prije, a gdje smo sada. Mislim, iluzorno je pricati o kolicini novca kada mi ne mozemo da dovedemo nijednog ozbiljnog/izgradjenog igraca koji je neko i nesto u svjetskom fudbalu, a da nije iz Serie A. Jedini takav je D. Costa koji je bio rezervista u Bayernu. Kada Juve pocne dovoditi Hazarda, De Bruynea, Pogbu, Lukakua, Balea, Kanea i takve igrace koji su u prajmu, eh tada cemo Juve moci stavljati u isti kos sa najvecim i osudjivati trenera za potencijalni neuspjeh na najvisoj sceni. Sve do tada mi smo drugi razred, mi smo A. Madrid, Arsenal, BVB i Liverpool (glede finansija).
A onda, uzmes i uporedis koliko su OSTALI klubovi trosili TADA i koliko trose SADA, eh tada dodjes to tog frapantnog podatka ko i sta smo mi bili prije, a gdje smo sada. Mislim, iluzorno je pricati o kolicini novca kada mi ne mozemo da dovedemo nijednog ozbiljnog/izgradjenog igraca koji je neko i nesto u svjetskom fudbalu, a da nije iz Serie A. Jedini takav je D. Costa koji je bio rezervista u Bayernu. Kada Juve pocne dovoditi Hazarda, De Bruynea, Pogbu, Lukakua, Balea, Kanea i takve igrace koji su u prajmu, eh tada cemo Juve moci stavljati u isti kos sa najvecim i osudjivati trenera za potencijalni neuspjeh na najvisoj sceni. Sve do tada mi smo drugi razred, mi smo A. Madrid, Arsenal, BVB i Liverpool (glede finansija).
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Prije nije bilo ovolikog pumpanja novca prvnestveno od strane arapa i rusa ....pa se onda desio farsopoli koji je unisto talijanski fudbal i nas naravno....tu smo izgubili korak za najvecim.....polako se vracamo....pa trenutno smo medju 10 klubova po primanjima....prije 7-8 godina nismo bili ni medju 20......vremena se u fudbalu normalno mjenjaju.....ne mozes uvjek biti medju vodecim ni po rezulatitima ni po finansijama....sutra ne znaci da nas nece kupit neki arap il da nece Lazio uzet neki rus pa biti bogati i oni od nas....dozivjeli smo i to cak jednom.....ne znaci da sutra onom arapu nece puknit kuac za Psg-om i resetovat ga na tvorincke postavke.....tj vratit ga dje mu je mjesto.....meni je najvazije da klub ima plan i da se razvija iz dana u dan....da ne zavisi od pranja arapskog il ruskog il kineskog novca , nego da novac dolazi prirodnim putem , tj od karata , sponzora , rezultata, tv prava , transfera itd....i da se pokrivamo koliko smo dugi....
-
JuventinoVero
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:

Neka neko kaže FIFI da su pogrešnog golmana Juventusa izabrali.
Čestitke legendi, sa 40 kuka najbolji na svijetu
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Nepravda....pored zivog Handanovica.......mafija...
To je on za Poljaka isao Wojo mu dao da ide preuzeti za njega !!!
- IlCapitano
- Kontakt:
Licht i Alves nisu nikako glasali za Allegrija.
http://reso.urces.fifa.com/mm/document/ ... eutral.pdf
Džeko također, ali Mourinho je tu. Zato ga je Meša na prvo mjesto stavio.
James, Robben, Godin i Modrić jesu.
Evo za igrače:
Obrišite tačku nakon 'reso'
Džeko također, ali Mourinho je tu. Zato ga je Meša na prvo mjesto stavio.
James, Robben, Godin i Modrić jesu.
Evo za igrače:
Obrišite tačku nakon 'reso'
- IlCapitano
- Kontakt:
Juventus releasing fourth shirt to celebrate the clubs 120th anniversary (Nov 1) - Kit will be worn in the home game against Benevento.

- Burberry46
- Kontakt:
Gigi još jednom potvrdio da odlazi. Kaže da odlazi jer je vrijeme, zbog sebe, ali i ekipe te je također rekao zanimljivu stvar, a i ranije je to govorio, da je Juve doveo golmana koji je možda bolji od njega, mlađi i koji treba da brani (Woj).
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Samo je jedan način da ga se zadrži još godinu dana. 
Woj bolji dakako, šta je branio večeras i proteklih par utakmica...
Woj bolji dakako, šta je branio večeras i proteklih par utakmica...
Agneli ili marota,ne sjecam se sad,je neki dan izjavio da buffon sam odlucuje o tome da li ostaje ili ide na kraju.
Re: RE: Re: Juventus FC
Tako sto ni ove godine necemo uzeti LP?IlCapitano je napisao/la:Samo je jedan način da ga se zadrži još godinu dana.
#MaxOUT
#MaxOUT
Meni bi samo glupo bilo da njegovu posljednju utakmicu gledam u dresu Italije, a ne Juventusa. To mi bas nikako ne bi imalo smisla.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
-
jasko_juve
- Kontakt:
Koji je najlaksi nacin da se uzmu karte za Juventus? Ima li ko kakvu pomoc? Isao bi protiv Rome u decembru al vidim karte po 200 eura..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: RE: Re: Juventus FC
Upravo suprotno. #hatersgonnahatePogba je napisao/la:Tako sto ni ove godine necemo uzeti LP?IlCapitano je napisao/la:Samo je jedan način da ga se zadrži još godinu dana.
Mozda nas ova god bas usreci... nadajmo se zbog Buffona
Higuain prava ubica. Vidise da je vise kretnji i par kila mrsavi
Higuain prava ubica. Vidise da je vise kretnji i par kila mrsavi
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
6-0 nel test con il Trino. Doppietta di Douglas Costa. Gol di Pjaca
, Marchisio, Bentancur e Rugani.. Howedes ha svolto l'amichevole con i compagni
.
#MaxOUT
#MaxOUT
Ima vec uzeti? Gdje, kakojasko_juve je napisao/la:Koji je najlaksi nacin da se uzmu karte za Juventus? Ima li ko kakvu pomoc? Isao bi protiv Rome u decembru al vidim karte po 200 eura..
embrace the chaos
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.