La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: La Liga
Jefta dragi ti nisi ni bio rođen kad je Rivaldo davao golova zato tišu kad pametuješ.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nek ti jesi.Lillard je napisao/la:Jefta dragi ti nisi ni bio rođen kad je Rivaldo davao golova zato tišu kad pametuješ.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Stariji od tebe svakako, al barem ne pametujem o glupostima. Lik počeo Real pratit s Ronaldom i lafo nekog ismijavaJeftha je napisao/la:Nek ti jesi.Lillard je napisao/la:Jefta dragi ti nisi ni bio rođen kad je Rivaldo davao golova zato tišu kad pametuješ.
Odakle ti znas otkad sam ja poceo pratiti?Lillard je napisao/la:Stariji od tebe svakako, al barem ne pametujem o glupostima. Lik počeo Real pratit s Ronaldom i lafo nekog ismijavaJeftha je napisao/la:Nek ti jesi.Lillard je napisao/la:Jefta dragi ti nisi ni bio rođen kad je Rivaldo davao golova zato tišu kad pametuješ.
Idi slobodno ganjaj maloljetnice od 14-15 godina, jer to i jes tvoj nivo.
Remember, remember the 5th of November.
U svakom slucaju poslozenije to izgleda 3 puta nego prosle sezone, a ne zaboravi da nemamo lijevu stranu kao prosle godine.Jeftha je napisao/la:Moze on koracati, ali ovoga ce stici kratka rotacija pri kraju sezone. Nesto slicno ko onomad dok je Tatica bio trener.leorey je napisao/la:Svi kritikuju, a Valverde koraca li koraca![]()
Ne zna covjek izgubit ko Zidane prosle sezone
U Ligi Prvaka nemaju nikakve sanse.
Mnogi sude prema superkupu a zaboravljaju prejako uradjenu predsezonu protiv jakih protivnika, gdje nas je odlazak Neymara psihicki osakatio na bar 10 dana a taman pred Clasico.
Mi smo bili ravnopravni na Bernabeu i prosle sezone ( kad smo bili i losiji), a na kraju smo i uzeli 3 boda, tako da polako, vidjet cemo.
Fizicka sprema je super trenutno, a siguran sam da se necemo brukati kao prosle sezone u LP, gdje smo definitivno izgledali izgubljeno u 60 % utakmica.
Sada se bar zna sta ko igra.
Nismo mozda City i Napoli igrom, ali pobijediti mozemo svakog protivnika na svijetu i to sa vise razlike. Zivi bili pa vidjeli.
27.10.2020
Gledaj ti njih, svi žele katalonski narod da odvedu u nestanak ccc.
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Lillard je napisao/la:Jefta dragi ti nisi ni bio rođen kad je Rivaldo davao golova zato tišu kad pametuješ.
Dobar Balon. Bogati tuge kad je ovo službeno najbolji na svijetu.
Ponos Katalonije !!!!
Velika Girona.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Girona 
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Katalonija je pobijedila zlo! Ovo je cista pobjeda dobra nad zlom 
Steta sto nisam gledao zbog tenisa, ali ce se sazeci i plac svakako pogledati
27.10.2020
Ma nemaš šta vidjeti. Mi dali gol iz kontre i to nakon greške golmana Girone. Trebalo biti nekih 5:0. Okvir gola i strah igrača Girone nas spašavali.leorey je napisao/la:Katalonija je pobijedila zlo! Ovo je cista pobjeda dobra nad zlom
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
I neko rece da bi katalonska liga bila losa 
Eno, pred vratima tvojim
ispljuvaše pet sitnih bisera, olovku i pivo.
Potrči, Dario! Olovku i pivo u sobu ponesi,
Ostalo su bajke za drugačiju djecu.
ispljuvaše pet sitnih bisera, olovku i pivo.
Potrči, Dario! Olovku i pivo u sobu ponesi,
Ostalo su bajke za drugačiju djecu.
Bude li do januara recimo -15 ( sto je vrlo moguce s obzirom da nisu apsolvirali niti jedno tesko gostovanje jos) mogao bi veliki Zizu odletit s klupe 
27.10.2020
Ja bih ga sad nabio.leorey je napisao/la:Bude li do januara recimo -15 ( sto je vrlo moguce s obzirom da nisu apsolvirali niti jedno tesko gostovanje jos) mogao bi veliki Zizu odletit s klupe
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Odgledao sam samo zadnjih 10-ak minuta jer sam fakat mislio da će biti rutinsko odrađivanje. Gledam sad ovaj prvi gol Girone, pa jel realno kakve reakcije u odbrani. Od onog kloca Nacha se prvo odbi lopta pa ga još i Stuani okrenu oko ose.
Istina ovaj drugi gol sumnjiv, ali evo priznao je Kawhi da ništa bolje nisu ni zaslužili.
Istina ovaj drugi gol sumnjiv, ali evo priznao je Kawhi da ništa bolje nisu ni zaslužili.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
bio je ofsajd ali nek nije sviran i nije trebao da bude sviranmessilla je napisao/la:Odgledao sam samo zadnjih 10-ak minuta jer sam fakat mislio da će biti rutinsko odrađivanje. Gledam sad ovaj prvi gol Girone, pa jel realno kakve reakcije u odbrani. Od onog kloca Nacha se prvo odbi lopta pa ga još i Stuani okrenu oko ose.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.