FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Član šampionske generacije FK Sarajevo iz sezone 1966/67, Stjepan Blažević, posjetio je prostorije našeg kluba i poželio je fudbalerima Sarajeva mnogo sreće na predstojećoj utakmici protiv Čelika i u nastavku sezone.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sa infa
Od ideje do realizacije, kroz različite periode i historijske odlomke, okolnosti i priče mnogih generacija. Kroz rat u kojem su naši hrabri sugrađani život za slobodu dali. Kroz iskušenja gramzivog pljačkanja porušene zemlje. Kroz totalnu nezainteresovanost i apatiju naroda za sport i navijački pokret. Kroz montirane procese i politički pritisak. Kroz fašizam i šovinizam kojeg smo vlastitom čizmom gazili i širili probosansku ideju. Kroz časnu borbu za sjever i navijački mentalitet. Kroz spašavanje posrnulog kluba, opterećenog dugovima i sitnim interesima kriminalnih krugova. Kroz teškoću gubitka voljene braće. Kroz 7 mora i 7 gore pronoseći pjesmu koja slavi povijest kluba. Kroz grafite na zidovima naših naselja koji stoje kao kameni svjedoci ljubavi prošlih generacija. Kroz oblak dima iz kojeg se prolama huk najvatrenije tribine. Kroz dramu i adrenalin. Kroz razmišljanje.
Mi smo samo grupa huligana i narkomana...
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Od ideje do realizacije, kroz različite periode i historijske odlomke, okolnosti i priče mnogih generacija. Kroz rat u kojem su naši hrabri sugrađani život za slobodu dali. Kroz iskušenja gramzivog pljačkanja porušene zemlje. Kroz totalnu nezainteresovanost i apatiju naroda za sport i navijački pokret. Kroz montirane procese i politički pritisak. Kroz fašizam i šovinizam kojeg smo vlastitom čizmom gazili i širili probosansku ideju. Kroz časnu borbu za sjever i navijački mentalitet. Kroz spašavanje posrnulog kluba, opterećenog dugovima i sitnim interesima kriminalnih krugova. Kroz teškoću gubitka voljene braće. Kroz 7 mora i 7 gora pronoseći pjesmu koja slavi povijest kluba. Kroz grafite na zidovima naših naselja koji stoje kao kameni svjedoci ljubavi prošlih generacija. Kroz oblak dima iz kojeg se prolama huk najvatrenije tribine. Kroz dramu i adrenalin. Kroz razmišljanje.
Ignition and Liftoff!
Okupljanje od 16:45 do 17:15 Veliki park ( preko puta BBI centra)
30 GODINA GRMI SA SJEVERA!

Ignition and Liftoff!
Okupljanje od 16:45 do 17:15 Veliki park ( preko puta BBI centra)
30 GODINA GRMI SA SJEVERA!

Zadnja izmjena: hapuc, dana/u 29 okt 2017, 10:55, ukupno mijenjano 1 put.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
-
scudetto89
- Kontakt:
Svi na Sjever braco veceras da podrzimo nase momke do nove pobjede i napravimo ludilo za 30 godina !!
Grmi sa Sjevera !!
Oooo, oooo J*** te zenico !!
Grmi sa Sjevera !!
Oooo, oooo J*** te zenico !!
04.10.2009 !
igračina !Rahma je napisao/la:
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Valjda uzmemo 
-
scudetto89
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
3:0 i ja zadovoljan
Zamolio bih pitare koji su blize Sarajevu, da danas ispostuju Hz i dodju sto vecem broju na utakmicu. Mi sto smo daleko cemo biti uz vas duhovno a fizicki pokraj malih ekrana.

- Osttribine
- Kontakt:
SJEVER gori sve se ruši, BORDO boja mi u duši...Hz30
Kad bi vrijeme ostalo ovako, rekao bih da hladno 6-7 milja dolazi. Problem je ako kiša padne, odmah pola otkazuje.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Danas bi vala red bio da igrači daju 200% od sebe i da kroz dobru, borbenu i agresivnu igru dobiju Čelika i obraduju sve navijače FKS, posebno za ovaj rođendan. Volio bi da bude jedna petarda, da baš bude za uživanje. Ali, neću unaprijed ništa slaviti, ne bi me čudilo da se namučimo do zadnjih minuta, ali vjerujem u Husrefa i ovu ekipu.
Sretno momci!
Sretno momci!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Ocekujem ovdje sve pobijede
Čelik D
Gosk G
Mladost D
Željo G
Borac D
Vitez G
Čelik D
Gosk G
Mladost D
Željo G
Borac D
Vitez G
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Na Grbavici x i sve ostalo da dobijemo. Sa tim bi definitivno smanjili zaostatak na 1, 2 boda.
Ma ovo danas mi uzimamo bez problema. Čelik nije neka ekipa da trebamo od njih strahovat. Još kad se na sve doda godišnjica, vjerujem da će igrači biti maksimalno borbeni i ovo riješiti u prvih 45 minuta. Očekujem što više mladih igrača danas u prvoj postavi. Hadžija, Marko, Herić, Kadušic,pa kasnije i Mujakić i Radovac 
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, belosevic23, BeYaZ, BordoAhbab, mire971, Mostarska, rimljanin90, StarmoCity i 78 gostiju.