Virtu4l je napisao/la:dubrovnik je napisao/la:Jedino od svega nabrojanog sto mi se svidjelo kao karakteristika je da voli saslusat sugovornika.
To obicno znaci da nije sujetan.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Virtu4l je napisao/la:dubrovnik je napisao/la:Jedino od svega nabrojanog sto mi se svidjelo kao karakteristika je da voli saslusat sugovornika.
pa ne nabija Jablanicanima...osim ako ne navijate za kojeg prvoligasa, Zrinjski npr.jasmin10 je napisao/la:Ne znam zašto navijači Želje plasiraju priču da neko mrzi Amara ili da je nekome nabio komplekse ?
Što se mene tiče neka ga u Zelji i neka svake godine osvaja duplu krunu.
Evo Prosinečki, bestrofejni i nesposobni kako go opisaše Amaroljupci, je kandidat i za selektora Srbije(ranije Slovenije),Rimes87 je napisao/la:I zasto Osim, ako tvrdite da je toliko dobar, nije trener Zeljeznicara? Ovo je ozbiljno pitanje ovima koji ga hvale.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Šta pišeš o čemu pojma nemaš. Amar je u jesen 2003 otišao iz kluba, vratio se 2010. Znaš kad je Dzeko prodan u Teplice.HeraklitMracni je napisao/la:Cuj dao Edina , Amar i uprava zalijevali alkoholom od radosti sto su u ta doba uvalili za 50 hiljada Dzeku u Teplice , smijali se![]()
Da su vidjeli ko sto je Plisek vidio , ne bih Amar njemu dao da ide
I tebi da kažem, Svraku od Travnika do repke,Visca, Sehic, koji su danas u repci. U to vrijeme bekovski par Čolić-Kvesic u najboljoj ikad U21.dubrovnik je napisao/la:Koji sustav igre preferira? Da li je razvio kojeg mladog igraca i prodao ga u ozbiljan klub?
Kako je Zeljeznicar igrao pod Osimom? Dopadljivo ili Bazdarevic style.
To da je dobar prijatelj je super. Ali za kafane.
Da li je dovodio puno polovnjaka iz Srbije i Hrvatske ili je forsirao domacu mladost?
Jedino od svega nabrojanog sto mi se svidjelo kao karakteristika je da voli saslusat sugovornika.
Hebi ga Amar je dobar prika, ovi tamo traze trenera za SP.Esport je napisao/la:Evo Prosinečki, bestrofejni i nesposobni kako go opisaše Amaroljupci, je kandidat i za selektora Srbije(ranije Slovenije),Rimes87 je napisao/la:I zasto Osim, ako tvrdite da je toliko dobar, nije trener Zeljeznicara? Ovo je ozbiljno pitanje ovima koji ga hvale.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Amara i dalje niko ne traži sem babe![]()
![]()
![]()
![]()
Nije malo svaka mu cast. Onaj Svraka od Susica je li?bhsport je napisao/la:I tebi da kažem, Svraku od Travnika do repke,Visca, Sehic, koji su danas u repci. U to vrijeme bekovski par Čolić-Kvesic u najboljoj ikad U21.dubrovnik je napisao/la:Koji sustav igre preferira? Da li je razvio kojeg mladog igraca i prodao ga u ozbiljan klub?
Kako je Zeljeznicar igrao pod Osimom? Dopadljivo ili Bazdarevic style.
To da je dobar prijatelj je super. Ali za kafane.
Da li je dovodio puno polovnjaka iz Srbije i Hrvatske ili je forsirao domacu mladost?
Jedino od svega nabrojanog sto mi se svidjelo kao karakteristika je da voli saslusat sugovornika.
Dao šansu Bajicu protiv Plzena. Malo li je mladih a?
Svaki je Amarov sto je ikada zaigrao u Zelju.OK.bhsport je napisao/la:Stani jel ti imaš pojma 4 godine ti destljece?
Da, onaj Svraka koji je rušio Alžir i Sloveniju.
Da, onaj Visca, Šehić,Kvesić da nije imao povredu, pa Bajic i Amir je Amarov igrač.
Koliko su drugi napravili mladih igrača?
Ti guras neke Budimire, za Milicevica si pricao da je Neymar a lik gori od tog Visce. Amar je Džeki dao da igra ligu evrope kvalifikacije sa 17.
Mislim očito je da ga ljudi mrze ali čovjek ima rezultate, postujete to.
Ma ne bolje letuckajte ti i Svraka skupa. Mozete i bez te stvari sto se mene tice.bhsport je napisao/la:Opet kenjas o čemu ne znaš. Amar je doveo Viscu iz Banovica i prodao u Tursku.Danas znaš kakav je igrač. Stavi Miličevića na neku stvar i trči.
Onaj malo poštovanja prema dugogodisnjem A i U21 igraču.
Osobno, ama bas nista. Ja cu ga na kraju price podrzati ako bude radio kako treba.Neandertalac je napisao/la:Nema Dubrovnik@ ništa protiv Amara
Od ovog proslog nije losiji sigurno iako sam napisao da mogu i Bazdarevica ostaviti.Goalgetter je napisao/la:A sta cemo ako nas Prosinecki odbije? Amar ili Mesa? Posto je Kodro ispao iz kombinacija. Obje strane pretjeravaju, ovi sto preuvelicavaju Osima, a i ovi koji prave katastrofu od toga ako bude selektor (kao da imamo toliko dobrih opcija).
Kako je moguce biti zasluzan za Svraku i Hadziahmetovica u 4 godine?bhsport je napisao/la:Uzivaj u destljecu od 4 godine.
Svraku 2009 doveo iz Travnika, 2013 potpisao ugovor sa Amirom. Potpisao je 6,7 juniora, samo je Gojaka izgubio, na njegovu sugestiju je Amir dobio ugovor. Od prosjeka Svrake iz Travnika do 2 gola u repki.dubrovnik je napisao/la:Kako je moguce biti zasluzan za Svraku i Hadziahmetovica u 4 godine?bhsport je napisao/la:Uzivaj u destljecu od 4 godine.