Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Anel i Ramsey16 
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Smorili ste s tim glupostima vise nego paja analizama nekad 
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ahahah sta je anell dozvolio
et ko je vama moderator direktno ga vrijedjaju
et ko je vama moderator direktno ga vrijedjaju
anell je napisao/la:Nadji mi boljeg moderatora na forumu
aj beg jor pardon?
Joj kolko smaras, idi odavde majke ti, ionako si uvijek bio povrijedjenRosicky je napisao/la:Smorili ste s tim glupostima vise nego paja analizama nekad
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Ja sam skroz optimista pred City. Ne mogu oni zabiti kol'ko mi mozemo primiti. 5:2 za City.
Samo bananel može da otjera
Imamo sanse sa Cityem samo ako wenger se prilagodi njima
Imamo sanse sa Cityem samo ako wenger se prilagodi njima
girona nas qara.. Zidane OUT
Cuj Rosicky dobar a govori ti da si dosadananell je napisao/la:Dobar je Rosicky![]()
Prestanite navijati za Rejal, syebasmo klub.
Odigram da Girona neće zabit stavim cenera..kroz 7...8min 2 gola dadose
To je on mislio na tebe.Jack je napisao/la:Cuj Rosicky dobar a govori ti da si dosadananell je napisao/la:Dobar je Rosicky![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Na qrcu ga nosamanell je napisao/la:To je on mislio na tebe.Jack je napisao/la:Cuj Rosicky dobar a govori ti da si dosadananell je napisao/la:Dobar je Rosicky![]()
Neki topnici očigledno nisu prestali navijat.anell je napisao/la:Pa šta je sa ovim Rejalom grob te yebo.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa mogli smo početi navijati za Junajted.Brokula je napisao/la:Neki topnici očigledno nisu prestali navijat.anell je napisao/la:Pa šta je sa ovim Rejalom grob te yebo.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Cek zar ne navijamo za njih kako je Ferguson otisao?anell je napisao/la: Pa mogli smo početi navijati za Junajted.
Ramsey16 je napisao/la:Cek zar ne navijamo za njih kako je Ferguson otisao?anell je napisao/la: Pa mogli smo početi navijati za Junajted.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.